groszek83 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 [quote name='bonsai_88']Ech, mój pies mnie nie kocha... właśnie w zabawie przyłożyła mi z łapy w pysk - mam rozciętą wargę, a znajomi pewnie będą się znowu pytać, czy mnie Kamil nie bije :mad:[/quote] To za to żeś sie do domu spowrotem wepchała :eviltong: jak cie pies wyrzucił to miałaś zostać na tym balkonie aż cie nie wpuści:evil_lol: Quote
*Monia* Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 [quote name='bonsai_88']... chyba wam nie pisałam o nowym wyczynie młodej :roll:. Palić lubię, ale w domu, przy dziecku czy [do niedawna] przy psie nie paliłam. Jak miałam ochotę to wychodziłam sobie na balkon, przymykałam za sobą drzwi i Birma ze Smokiem zostawiali w domu. Birmie mój pomysł średnio się podobał ,wiec próbowała drzwi otworzyć... A jak? To przecież wszyscy wiedzą - trzeba klamkę nacisnąć w dół :diabloti:. Dobrze, że na parterze mieszkam i klucze od domu miałam w kieszeni, bo jakby mały miał być sam w domu to bym chyba zwariowała ze strachu :shake:.... Od tej pory Birma chodzi zapalić razem ze mną :mad: [/QUOTE] Mądra sunia :loveu:. Pani niedobra pali to Birma dała karę :evil_lol:. Mnie Hexa kiedyś przed egzaminem zamknęła na balkonie. Byłam w kostiiumie kąpielowym (tak się uczę do sesji letniej ;)) i tylko myślałam czy drzwi od domu zamknięte czy otwarte. Jak by były zamknięte to bym skakała przez bramę w tym super ubranku i pędziła do cioci po jakiś ciuch i kasę na bilety pożyczać. Na szczęście odkąd nie mieszkam już w bloku drzwi nie zamykam na zamek ;). [quote name='bonsai_88']Ech, mój pies mnie nie kocha... właśnie w zabawie przyłożyła mi z łapy w pysk - mam rozciętą wargę, a znajomi pewnie będą się znowu pytać, czy mnie Kamil nie bije :mad:[/QUOTE] Może to element terapii antynikotynowej :razz:. Quote
bonsai_88 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Taaa... a później w ramach terapii podbiła mi oko :mad:. Czy wy wiecie jak ja teraz wyglądam :placz:... Właśnie był u mnie listonosz... po chrypce i rumieńcu wnioskuję, że podoba mu się moja nowa koszula nocna :evil_lol:. Quote
*Monia* Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Kamil bije, a ty jeszcze w ładne koszule nocne się ubierasz :evil_lol:- listonosz się poprostu zdziwił :eviltong:. Quote
bonsai_88 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Ja też bym się zdziwiła, kiedy po 11 otwiera mi drzwi rooooozespana osoba :evil_lol:. Ale co ja poradzę, że znowu nie mogłam do 5 rano zasnąć :placz:... Swoją drogą to listonosz mógł popatrzeć - musiałam za Smokiem pobiec, bo mi podstępnie list polecony z urzędu świsnął :mad:. Wcześniej to się starałam drzwiami zasłaniać :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Bo ja nie mogę mieć normalnego życia :placz:... I dobrze mi z tym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agmarek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 To może kup sobie działkę gdzieś obok mnie? :razz: Ja sobie chętnie popatrzę na Wasze wyczyny, a i ciekawskie oczy sąsiadów przestaną w końcu się na mnie gapić jak zobaczą kobitę z fajkiem, w piżamie, rozciętą wargą i podbitym okiem ganiającą dziecko z poleconym :evil_lol: A swoją drogą, to sobie wykrakałam, bo wczoraj cały dzień byłam bez neta :placz: telekomunikacja się nie odważyła, ale elektrownia tak :mad: caaaały dłuuugi dzień bez kompa, tv, czajnika, ciepłej wody i tysiąca innych niezbędnych rzeczy działających na prąd. Jedyna rzecz której sie wczoraj nauczyłam to otwieranie bramy bez użycia pilota :evil_lol: Jeszcze nie otrząsnęłam się z szoku :oops: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 bonsai - nie ma co. Masz zdolnego psa, a właściwie sukę. Oduczy cię palenia, drzwi za Tobą zamknie, pobawi się ze Smokiem (to na przyszłość...), ogarnie konie w stajni (jesli takowa posiadasz...), zamiast p. Kamila w łeb przyłozy itp. A Ty, dziewczyno, narzekasz...:evil_lol: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [B]Agmarek [/B]wypraszam sobie bardzo - listonoszowi otwierałam bez fajki, a do tego moja koszula nocna [nie mylić z piżamą] jest z rodzaju tych, co to rzadko do spania służą :evil_lol:. Nie wiem czy byś chciała, żeby twój mąż miał taką sąsiadkę :diabloti:. [B]Asiaczek [/B]Birma mnie nie oduczyła palić, ona mnie nauczyła, że mam się dzielić :evil_lol:... A konia nie posiadam :placz: Quote
Charly Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='bonsai_88']Bo ja nie mogę mieć normalnego życia :placz:... I dobrze mi z tym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] drugi raz mnie już z tym nabrałaś. czekam i czekam, aż zdjęcia się otworzą:mad::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 I cóż ja poradzę na twoją naiwność :evil_lol:... Swoją drogą powiedz mi - co ktokolwiek kiedykolwiek widział w tej galerii zdjęcia :evil_lol:? Quote
Kosmaty Gałganek Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Wrzuć jakąś fotkę :placz: Ja już nie mówię kilka zdjęć ale chociaż jedno :eviltong: Quote
zerduszko Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='bonsai_88'] a na serio - ja po prostu nie mam aparatu :placz:.[/quote] Ale mimo to zakładam galerię :evil_lol: a neich się naiwniacy dobijają :eviltong: Boska jesteś :loveu: Quote
bonsai_88 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Chcesz jakieś zdjęcia to sobie pierwszą stronę włącz :diabloti:.... a na serio - ja po prostu nie mam aparatu :placz:. Praktycznie wszystkie zdjęcia w tej galerii były robione przez innych, bo ja nie mam jak :roll: Quote
Charly Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 a nie no galeria bez zdjeć....ehmmm...to bardzo ciekawe, ja zawsze jestem za nowymi ekonomicznymi rozwiązaniami:lol::multi: Quote
bonsai_88 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Powtarzam po raz kolejny NIE BĘDZIE ZDJĘĆ, BO NIE MAM APARATU :shake:.. przeciez ich palcami nie zrobię :roll: Quote
Pestka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='bonsai_88']Powtarzam po raz kolejny NIE BĘDZIE ZDJĘĆ, BO NIE MAM APARATU :shake:.. przeciez ich palcami nie zrobię :roll:[/quote] Gdzieś przeoczyłam... :shake: Quote
Marta_Ares Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Witaaam:loveu: Kiedy nowe fotki:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='bonsai_88']Powtarzam po raz kolejny NIE BĘDZIE ZDJĘĆ, BO NIE MAM APARATU :shake:.. przeciez ich palcami nie zrobię :roll:[/quote] Alez palce TEŻ sa potrzebne do robienia fotek. Choćby do naciskania spustu migawki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='Marta_Ares']Witaaam:loveu: Kiedy nowe fotki:lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Jak przyjedziesz nas odwiedzić i jakieś porobisz :diabloti: Wiecie jakiego mam kochane psa? Zaatakowała dzisiaj Andreia, bo mnie w rękę pocałował... może w końcu chłopak zrozumie, że mi jego podrywy nie pasują :evil_lol: Quote
zerduszko Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Co tam słychać :evil_lol: Kiedy będę zdjątaka :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts