Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Gonia ja tylko przypominam ze jak juz bedzie po to przyjezdzasz na SPA Na Slask i na odwiedziny do nas:multi: to znaczy KONTROLE POADOPCYJNA:diabloti:[/quote] Hihi, a zamkniesz swoje białe POTWORY???:diabloti:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ab-agnieszka']To masz jak w banku nie chcialabym zeby Cie zalizaly:diabloti:[/quote] Na śmierć, zapomniałaś dodać :diabloti:

Posted

[quote name='Helga&Ares']Przelotem wpadam, by przesłać buziaki!:loveu:[/quote] Jak na sikorkę przystało :evil_lol: Buziaki zwrotne ślemy w niebo :evil_lol:

Posted

[quote name='GoniaP']Jak na sikorkę przystało :evil_lol: Buziaki zwrotne ślemy w niebo :evil_lol:[/quote]
dobre:roflt:
odbieram i "lecę" dalej:lol:

Dobrej nocy Pixiofanom:loveu:

Posted

Pixuniu - zobaczysz, jak Ci cioteczki domek wyczarują, to to będzie prawdziwy pałac a nie domek ;)
A co do lizania łapki - fakt, po zdjęciu gipsu ręka straaasznie swędzi i też ją człowiek drapie. A Pixunia nie ma jak drapać, to liże :) Więc na pewno jest dobrze :p

Posted

Dzisiejsza wizyta powiała optymizmem!
Obrzęk łapinki zmniejszył się o 50%!!!
Łokieć opuchnięty nie jest wcale!
Rana pięknie się goi!
Wygląda na to, że łokieć jest stabilny!
Wet opatrzył ponownie ranę i na moją prośbę założył jeszcze temblak, bo ja wolę dmuchać na zimne ;)
I wszystko wygląda na to, że zmierzamy ku lepszemu. [COLOR=Red]TFU TFU[/COLOR] i to przez lewe ramię!
Cieszmy się jednak jeszcze bardzo ostrożnie, dobrze? I nadal trzymajmy kciuki.
:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='agaga21']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/quote]
agaga21 - ostrożnie się mieliśmy cieszyć :evil_lol:
No to ja się cieszę ;) ostrożnie :multi::loveu::multi:
I oczywiście kciuki trzymam ;)

Posted

a nie mówiłam? a niektórzy się chichrali, jak mówiłam, że mam zawsze racje i że będzie dobrze :cool3:.
ale zgodnie z prośba cieszę się umiarkowanie, o:
:happy1::happy1::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='MonikaP']Ja też się cieszę - ostrożnie :Cool!: - niestety nie znalazłam żadnej ostrożnie cieszącej się ikonki :oops:.[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

super, ze wszystko z łapką na dobrej drodze!:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...