Matusz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Agappe napisał(a):haha a wlaśnie się zastanawiałam co to za gwiazdka :cool3: nauka wypacza mózg:cool3: oj bardzo, ale to bardzo potrzebne mi wakacje :cool3: A to u Ciebie jeszcze sesja?:razz: dawno tutaj Anatki nie było :eviltong: Quote
Agappe Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Matusz napisał(a):A to u Ciebie jeszcze sesja?:razz: dawno tutaj Anatki nie było :eviltong: wczoraj miałam ostatnie zaliczenie, ale jeszcze czekam mocno przerażona na wyniki i jeszcze musze się jutro zjawić na uczelni, aby coś załatwić, więc moje wakacje się dopiero rozpoczynają.. a dla Anatki już szykuje spotkania towarzyskie i to nad wodą co by nam się futrzaki nie ugotowały w taką pogodę.. więc w następnym tygodniu powinny być w końcu nowe zdjęcia :multi: a tymczasem śmigamy na rolki ;) Quote
Matusz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Agappe napisał(a):wczoraj miałam ostatnie zaliczenie, ale jeszcze czekam mocno przerażona na wyniki i jeszcze musze się jutro zjawić na uczelni, aby coś załatwić, więc moje wakacje się dopiero rozpoczynają.. a dla Anatki już szykuje spotkania towarzyskie i to nad wodą co by nam się futrzaki nie ugotowały w taką pogodę.. więc w następnym tygodniu powinny być w końcu nowe zdjęcia :multi: a tymczasem śmigamy na rolki ;) to trzymam kciuki, za dobre wyniki i nie pozostaje nic innego jak czekać na zdjęcia;) Quote
Shirai - Koki Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Agappe napisał(a):wczoraj miałam ostatnie zaliczenie, ale jeszcze czekam mocno przerażona na wyniki i jeszcze musze się jutro zjawić na uczelni, aby coś załatwić, więc moje wakacje się dopiero rozpoczynają.. a dla Anatki już szykuje spotkania towarzyskie i to nad wodą co by nam się futrzaki nie ugotowały w taką pogodę.. więc w następnym tygodniu powinny być w końcu nowe zdjęcia :multi: a tymczasem śmigamy na rolki ;) Widze ze towarzystwo do rolek bysmy mieli he he :lol:, szkoda ze tak daleko.. Quote
Shirai - Koki Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 No to lecimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daria mam nadzieje ze za zdjecie sie nie pogniewasz ? ;) Quote
ewcik Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 fajnie!! ale powiedz mi.. wygodnie Ci w tych ochraniaczach?? ja jezdzilam bardzo duzo jak bylam mlodsza..ale zawsze bez nakolannikow, one sa niewygodne. ;) ps. a tak wogole to mi sie za rolkami zatesknilo..chyba czas wykonac tel do przyjaciela ..... z rolkami!! :D Quote
Shirai - Koki Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Jak sie tylko jezdzi to mozna bez ochraniaczy, a my z moim Mariuszem lubimy troche ekstremalnie jedzic, wiec czasami tez zdarza sie wyladowac na pupci, a zdarte lokcie i nadgarstki bola, a ja nie ma juz 20 lat :evil_lol:, wiec trzeba sie troche zabezpieczac ;) Quote
Agappe Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 ZALICZYŁAM Programowanie:multi::multi::multi::multi::multi::multi: oszczędziłam 1200zł:multi::multi::multi: oo to widze, że mamy tu towarzystwo rolkowe ;) ale jeździcie ze swoimi akitkami czy ludźmi?? Ja ochraniaczy też praktycznie nie używam, chyba, że zakładam krótką spódniczkę lub spodeki, ale wtedy też nie zawsze.. od jakiś 5 lat jeżdże sobie z Anatką nocnymi porami :cool3: w tym czasie wywróciłam się tylko raz jak Niunia zaciągnęła mnie na trawnik przed którym była barierka:evil_lol::evil_lol: nie miałam mozliwości nie wywrócenia się :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Agappe napisał(a):ZALICZYŁAM Programowanie:multi::multi::multi::multi::multi::multi: oszczędziłam 1200zł:multi::multi::multi: oo to widze, że mamy tu towarzystwo rolkowe ;) ale jeździcie ze swoimi akitkami czy ludźmi?? Ja ochraniaczy też praktycznie nie używam, chyba, że zakładam krótką spódniczkę lub spodeki, ale wtedy też nie zawsze.. od jakiś 5 lat jeżdże sobie z Anatką nocnymi porami w tym czasie wywróciłam się tylko raz jak Niunia zaciągnęła mnie na trawnik przed którym była barierka:evil_lol::evil_lol: nie miałam mozliwości nie wywrócenia się :cool3: Brawo za egzamin!:multi::multi: A ja nigdy nie miałam rolek na nogach; tylko wrotki... pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Genaralnie jezdzimy w swoim towarzystwie czyli ja i Mariusz, z Shirai'em tez probowalismy, ale on za bardzo nie mial ochoty, drugiego razu nie bylo, moze zapomnial i sprobujemy, ale we wrzesniu teraz jest za goraco na takie wyczyny dla niego, teraz ciagle jest zmeczony i sapie. A skaczecie tez bez ochraniaczy, jezeli tak to gratulacje - pewnie macie twarde lokcie i kolanka :evil_lol:. Jak jezdzimy po deptaku i zeby sie polansowac :lol:, he he to tez bez ochraniaczy, a jezdzimy od 2005, czy jakos tak. A przy okazji gratuluje zdanego egzaminu ;) Quote
Agappe Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 haha Asia ja od wrotek zaczynałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to było daaaawno jak jeżdże z Anatką to raczej nie skaczę chyba, że przez jakies małe studzienki, czy leżących policjantów.. a bez Anatki praktycznie nie jeżdże :evil_lol: a kolanka to ja mam popsute - efekt nauki jazdy na snowboardzie :shake: dzięki za gratki :) Quote
ewcik Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Agappe napisał(a): oo to widze, że mamy tu towarzystwo rolkowe ;) ale jeździcie ze swoimi akitkami czy ludźmi?? :cool3: juz nie jezdze na rolkach prawie wcale.. jak jezdzilam to mialam tylko Tajgusie,ale ona zameczylaby sie ze mna na roleczkach.. bylam dlugodystansowiec.. jezdzilam dopoki nie zlalam sie tak potem,ze mi oczy woda zaszly. (takie moje male zboczenie) psa szkoda na takie wypady. poza tym jazda po parku dookola tez sie jej nudzila szybko. teraz jezdzimy na rowerkach i to jest strzal w 10tke!! :multi::multi::multi: psy sa szczesliwe i zadowolone i nareszcie wybiegane!! pozdrawiam wszystkich Ew. Quote
Agappe Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 ja z rowerem próbowałam raz i ta próba skończyła się atakiem roweru na Anatkę i potem odwrotnie :evil_lol: i unikaniem rowerów przez kolejne 3 lata:cool3: no i Niunia za taką ilość ruchu to by mnie chyba zabiła.. nie chciałaby wychodzić na zewnątrz wcale :evil_lol::evil_lol: pierwsze pieskie spotkanie za mną, więc kilka zdjęć.. zrobiłam ich tylko kilkanaście, więc nawet nie mam z czego wybierać.. deszczyk nas złapał, ale i tak było przyjemnie dwie piękne pupki :loveu: psy błotnisto-wodniste Quote
Agappe Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Anatko, ratuj mnie eee tam radź sobie sam młody.. nie dam się, nie pójde.. dajcie mi spokój mam czyste łapki!! ah te baby :shake: Quote
Shirai - Koki Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Agappe'] nie dam się, nie pójde.. dajcie mi spokój mam czyste łapki!! Jaki sliczniusi brudasek, a co to za akitka ? Poniewaz ja to oczywiscie nie wiem :lol:. Jaki uparciuch. Quote
bety Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No nareszcie Daria się ruszyła z domu i jakieś fotki zrobiła i wstawiła :evil_lol:. A podobno akitki to takie czyste pieski ;):lol: http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC02408.jpg Pzdr Quote
Angelika_Roser Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Akitki czyste?! Uwielbiają być brudne :loveu: Wszystkie były potem takie ubrudzone :lol: Słodkości się cudnie bawiły razem :loveu: Quote
Agappe Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 a ja Wam specjalnie nie podpisałam zdjęć, co byście mogli pozgadywać troszke, chociaż to nie powinna być trudna zagadka:cool3::cool3: Anatka też miała takie śliczne czarne łapeczki, ale sama poszła sie umyć do jeziorka.. w końcu to panienka :evil_lol: a z facetami i ich czystością to różnie bywa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Daria, ja to nie wiem co to za sliczny brudasek, nie znam polskich akitek i jeszcze nawet ich nie rozpoznaje :shake: Quote
Agappe Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 To, że Ty i ewentualnie nowo upieczeni akiciarze nie wiedzą co to za kitka to rozumiem, ale inni powinni wiedzieć ;) więc poczekam jeszcze chwile :evil_lol::evil_lol: a przy okazji jeszcze 2 zdjęcia z ostatniego spaceru.. natrafiłyśmy na kręcenie pewnego telewizyjnego serialu.. ;) Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Może to BimbO...? A Brzyd-Ulę - lubię, chociaż denerwuje mnie ta postać (filmowa!), że w sumie inteligentna dziewczyna, a taka niepozbierana... pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Tak głupiej postaci, jak Violetta, to ja juz daaaawno nie widziałam w serialach. Fakt, nie oglądam ich namiętnie i pasjami. No, głupszą postacią jest chyba tylko Paula... Pzdr. Quote
Agappe Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Może to BimbO...? pzdr. łolaboga jaki Bimbo??? oni ni w ząb nie podobni :shake: przedstawiony piękny Brudasek to siostrzeniec Anatki MUSHI Yamamoto :cool3: a Violetty Mateuszu, bardzo mi przykro, nie było ;) a sama scena, którą kręcili przy nas trwała kilka sekund i polegała na tym, że Ula leży na tej trawce, czyta gazetkę i sie nie odzywa.. Quote
Recommended Posts