Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daria hm, za piec postow chyba dlugo czeka nie bedziemy i zdjecia powinnas mie juz gotowe !!!!! Zdjecia Anatki znac jeziorka rewelacja czasami zaluje ze my tylko morze mamy tutaj. A zdjecia z bratek, hm faktycznie :diabloti: ta Pani jakosc...chyba najwazniejsza w tym dniu byla...tez na wesele bym poszla tylko jakosc nikt sie zenic nie chce !!!

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlanie fajna, bardzo fajna i dlatego tak przyjemnie sie zaglada i oglada, ale tym razem koniec slodzenia, przeciez musimy napic posta do nastepnej strony, Daria wymysla sobie dla nas zadania :crazyeye: teraz to juz chyba jednego posta tylko brakuje !!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Daria hm, za piec postow chyba dlugo czeka nie bedziemy i zdjecia powinnas mie juz gotowe !!!!! Zdjecia Anatki znac jeziorka rewelacja czasami zaluje ze my tylko morze mamy tutaj. A zdjecia z bratek, hm faktycznie :diabloti: ta Pani jakosc...chyba najwazniejsza w tym dniu byla...tez na wesele bym poszla tylko jakosc nikt sie zenic nie chce !!!

hah wiedziałam, że jednak chwile potrwa to przejście na kolejną stronę :razz:
nie tylko tej pani był najważniejszy dzień w życiu, ale i jednego z tych panów co stoją koło mnie :evil_lol:

adriatom napisał(a):
ANATA to fajowa KITA- więcej zdjęć, egzamin i tak zdasz ;)

dziękujemy ;) a egzamin ciężki.. i nie jedyny :shake:

Maks i Spark napisał(a):
Witamy się u Was :)

fajna galeria, będziemy zaglądąć

A.

Witamy serdecznie i zapraszamy częściej :)

Florka_xyz napisał(a):
Witaj Daria :)
Dawno do Was nie zaglądałam, wszystko zobaczyłam i8 nadrobiłam :lol:
Super zdjecia , czekamy na wiecej :cool3:

ooo witam, jak ja Cie dawno nie widziałam na dogo.. :oops: jakoś się mijamy w tematach na dogo:roll:

Asiaczek napisał(a):
jeziorko, jeziorko, ale co to za jeziorko...?

Pzdr.

jeziorko Łąkie, wieś Szczekarzewo, między Toruniem i Sierpcem

no to kilka zdjęć ze środka jeziorka:

i Anatka w wersji łódkowej ;)

- aaa gdzie oni mnie zabrali :shake:

- no już lepiej, wiatr we włosach, przyjmne widoki, a nawet nie musze chodzić, żeby się poruszać ;)

Posted

troche zarośli ;)

Anata zdobyła deskę :evil_lol:
bylam zadziwiona, że tam wlazła sama, w szczególności, że jej stabilność była mocno chwiejna i gdyby nie było na niej człowieka to Ruda wylądowała z deską w wodzie.. (Anata raczej z dużym dystansem zawsze podchodziła do pomostów, niezabudowanych schodów, itd)

zabawa w chowanego ;)

ostatnie chwile w wodzie

Posted

zrobiłam selekcje zdjęć z Egiptu.. po dwóch selekcjach jest ponad 400 zdjęć:crazyeye::crazyeye: musze jeszcze ze 3-4 selekcje zrobić :evil_lol::evil_lol:

a tymczasem przerywnik w przerywniku:cool3: przedwczoraj jak szłam spać ;) widok z balkonu ;)

niestety zdjęcia nie do końca oddają klimat jaki bywa nad rankiem u nas..

Posted

Fajnie widac mgle na zdjeciach...a Anatka, ale z niej prawdziwy niedzwiadek, ile ona ma tego futerka :lol:, mnie najbardziej ujela "zmeczona Anatka", chociaz jak probuje upolowac "wielka rybe" wyglada rewelacyjnie...

Posted

Maks i Spark napisał(a):

ciasteczka apetycznie opakowane :)

A.

Asiaczek napisał(a):
Piękne!
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/DSC03474.jpg

A ja żałowałam, że nie mam trzeciej ręki, bo gdy rano byłam na spacerach z psami, to mgła dawała takie klimaty, że ....

A chociaz smaczne te ciasteczka były? Bo opakowane pieknie!
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/slub%20Fadiego%20i%20Izy/004.jpg

Pzdr.

ciasteczka smaczne, przywiezione z Libanu.. a oni tam mają dobre słodycze ;) jak jeżdże do Egiptu to zawsze tacie przywoże jakąś chałwe ;)

a jesli chodzi o dzisiejszą mgłę:
godz 5:15
YouTube - MOV03502

godz 5:51
YouTube - MOV03515

potem mogę kilka zdjęć wstawić

siedziałam dziś przez godzinę na balkonie z aparatem ;)

Shirai - Koki napisał(a):
Fajnie widac mgle na zdjeciach...a Anatka, ale z niej prawdziwy niedzwiadek, ile ona ma tego futerka :lol:, mnie najbardziej ujela "zmeczona Anatka", chociaz jak probuje upolowac "wielka rybe" wyglada rewelacyjnie...

oo tak ja się zawsze śmieje, że Niunia ma 10 kg futra ;) bez futra wyglądałaby jak szczupaczek, a z posądzają ją o nadwagę :cool3: