Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ja na spacerach byłam od ok. 5.40 do ok. 7.00. W tym czasie słońce niesmiało przemykało się spoza mgły, wyglądało to po prostu niesamowicie.:lol: Pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A ile Anatka wazy?Jeszcze jedno pytanko, poniewaz na forum jestesmy stosunkowo niedawno i oczywiscie Daria nie musisz odpowiedac, ale zapytam... Dlaczego przy tak pieknej suni nie zdecydowalas sie chociaz jeden miot ??? Quote
Agappe Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja na spacerach byłam od ok. 5.40 do ok. 7.00. W tym czasie słońce niesmiało przemykało się spoza mgły, wyglądało to po prostu niesamowicie.:lol: Pzdr. ja tylko z balkonu podziwiałam, do 6:30 :evil_lol: potem poszłam spać:evil_lol: Shirai - Koki napisał(a):A ile Anatka wazy?Jeszcze jedno pytanko, poniewaz na forum jestesmy stosunkowo niedawno i oczywiscie Daria nie musisz odpowiedac, ale zapytam... Dlaczego przy tak pieknej suni nie zdecydowalas sie chociaz jeden miot ??? Niunia waży 27-28kg.. Anata jest naszym pierwszym psem, a nawet pierwszym zwierzęciem.. nie znamy się ani na szczeniakach (Anata w naszym domu pojawiła się już jako pół roczna sunia, więc doświadzenia młodszymi kitkami tez brak), ani na genetyce, ani nie mamy warunków na wychowanie szczeniaków (dodatkowo mam mamę uczuloną na każdą rysę na podłodze czy na skórzanych fotelach), nikt nie ma czasu aby conajmniej 2 miesiące siedzieć ze szczeniakami.. to tak w skrócie ;) kolejne ślubne migawki Quote
M&S Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ładne migawki :) A mgła była ganialna..... A. Quote
Agappe Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 kolejny semestr zbliża się wielkimi krokami.. a ja już jestem przerażona.. mały spis przedmiotów UW: Współczesne koncepcje zarządzania Teorie Strategii Etyka menadżerska Prognozowanie i symulacje Biznesplan Międzynarodowe rynki finansowe i bankowość międzynarodowa Polityka finansowa i finanse publiczne Tendencje rozwoju nauki i techniki Seminarium magisterskie + coś jeszcze, ale nie wybrałam, albo sobie przepisze z drugiej uczelni PJWSTK: Algorytmy i struktury danych Analiza matematyczna II - umarłam po raz pierwszy :shake: Metody programowania Elektronika - umarłam po raz drugi :shake: Systemy baz danych Sieci komputerowe I Język angielski Język japoński ?? - jak znajdę czas:cool3: a jeszcze musze gdzieś wcisnąć pisanie pracy magisterskiej:shake: ja juz chce WAKACJE!!!!! znowu troche dzisiejszej mgły a tak wygląda świat jak mgły nie ma <w szególności dla tych, którzy uważają, że w Warszawie nie ma zieleni :cool3:> Quote
madzior_ka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Agappe napisał(a):kolejny semestr zbliża się wielkimi krokami.. a ja już jestem przerażona.. Elektronika - umarłam po raz drugi :shake: Witajcie ja tu pierwszy raz witam, zdjęcia sliczne, sunia również:)) A codo przedmiotów wspólczuje ale ja chba lepiej nie bede miala ech... a w tamtym semestrze skoro ja przeżyłam elektrotechnike to i ty z elektronika dasz rade;) powodzenia! Quote
Jurki :oD Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Podróże genialne a Anatka PRZEUROCZA :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Fotka idealna na czołówkę jakiegoś filmu s-f... http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/DSC03504.jpg Pociesz się, jestem przerażoina tak jak Ty tymi przedmiotami...:cool3: Pzdr. Quote
Agappe Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 madzior_ka napisał(a):Witajcie ja tu pierwszy raz witam, zdjęcia sliczne, sunia również:)) A codo przedmiotów wspólczuje ale ja chba lepiej nie bede miala ech... a w tamtym semestrze skoro ja przeżyłam elektrotechnike to i ty z elektronika dasz rade;) powodzenia! Witam serdecznie nowych gości!! :multi: obyś miała rację z tą elektroniką:shake: Jurki :oD napisał(a):Podróże genialne a Anatka PRZEUROCZA :loveu: Anatka to popadnie chyba w samozachwyt.. tyle razy dziennie słyszy że jest śliczna, najcudowniejsza, kochana, itd :evil_lol: Asiaczek napisał(a): Pociesz się, jestem przerażoina tak jak Ty tymi przedmiotami...:cool3: Pzdr. nie bardzo mnie to pociesza:shake: kolejne migawki ślubne Quote
lolka75 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 coz moge powiedziec.... piekne zdjecia:loveu::p podroze niesamowite... przepiekne:crazyeye: ale najpiekniejsza Anata:p:loveu:... uwielbiam te ogromne, puchate akitkowe uszydla:loveu: A jak Anata znosi upaly? Walkuje temat bo dla mnie to koszmar. Czekam na ochlodzenie:roll: Pozdrowki:multi: Quote
M&S Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Hello, fajne foty :lol: Fajne przedmioty ;):p A. Quote
Agappe Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 miałam malą przerwę na naukę i egzaminy.. chwilka oddechu.. i kolejne dwa [quote name='lolka75'] A jak Anata znosi upaly? Walkuje temat bo dla mnie to koszmar. Czekam na ochlodzenie:roll: Pozdrowki:multi: no nie da się ukryć, że lato to nie jest jej pora roku.. zdecydowanie najllpiej jest w zimie ;) a teraz to cień, woda, a jak jeziorek nie ma to krótki spacer w ciągu dnia, dłuższy albo nad ranem albo jak już jes ciemno [quote name='Maks i Spark']Hello, fajne foty :lol: Fajne przedmioty ;):p A. taa wspaniałe ;) kolejne migawki ślubne: Quote
lolka75 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/slub%20Fadiego%20i%20Izy/295.jpg zdjecie romantyczne:loveu:.... ale spojrzenie ksiedza.... bezcenne:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Anatka na pewno szczęśliwa, że z wami, chociaz tu minę ma nietęgą :evil_lol::lol: http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Szczekarzewo2009/DSC03335.jpg A Ten ślub, to Twój ?:cool3:, bo tak trochę nie w temacie jestem :oops: Quote
Shirai - Koki Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 lolka75 napisał(a):http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/slub%20Fadiego%20i%20Izy/295.jpg zdjecie romantyczne:loveu:.... ale spojrzenie ksiedza.... bezcenne:diabloti::evil_lol::evil_lol: O kurcze he he he dopiero teraz zauwazulam, faktycznie .... chyba ...:diabloti::diabloti::diabloti: wpadla mu w oko Panna Mloda Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 jamnicze napisał(a):Anatka na pewno szczęśliwa, że z wami, chociaz tu minę ma nietęgą :evil_lol::lol: http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Szczekarzewo2009/DSC03335.jpg A Ten ślub, to Twój ?:cool3:, bo tak trochę nie w temacie jestem :oops: Nieeee, Panna Młoda to nie Agappe...:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 witam po przerwie.. 2 egzaminy za mną jeszcze jeden przede mną, potem postaram się w końcu ten Egipt wstawić.. lolka75 napisał(a):http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/slub%20Fadiego%20i%20Izy/295.jpg zdjecie romantyczne:loveu:.... ale spojrzenie ksiedza.... bezcenne:diabloti::evil_lol::evil_lol: hah rzeczywiście.. a niby ksiądz.. ;) jamnicze napisał(a):Anatka na pewno szczęśliwa, że z wami, chociaz tu minę ma nietęgą :evil_lol::lol: http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Szczekarzewo2009/DSC03335.jpg A Ten ślub, to Twój ?:cool3:, bo tak trochę nie w temacie jestem :oops: Anatce podcas tego wyjazdu to praktycznie usmiech z pyszczka nie schodził :lol: no chyba, że byla tak padnięta, że nie miała sily się uśmiechać :lol: to ślub mojego kuzyna :) Maks i Spark napisał(a):Hello :) A. witam :) Shirai - Koki napisał(a):O kurcze he he he dopiero teraz zauwazulam, faktycznie .... chyba ...:diabloti::diabloti::diabloti: wpadla mu w oko Panna Mloda nie martw się, ja też nie zauważyłam;) Asiaczek napisał(a):Nieeee, Panna Młoda to nie Agappe...:lol: Pzdr. oooj mi to jeszcze do ślubu się bardzo niebardzo spieszy ;) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Agappe napisał(a):witam po przerwie.. 2 egzaminy za mną jeszcze jeden przede mną, potem postaram się w końcu ten Egipt wstawić.. Zuch z Ciebie! Zaliczaj szybciutko jeszcze ten jeden egz. i dawaj Egipt! Pzdr. Quote
Agappe Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Jurki :oD napisał(a):A bedzie wiecej migawek ze slubu?? a chcecie?? ja ten ślub wrzucałam tak ciekawostkowo jako krótkie przerywniki i urozmaicenie.. te 3 które teraz wstawie miały być ostatnie Quote
Jurki :oD Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Nie wiem jak reszta ale ja z checia poogladam bo sa swietne :lol: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 A przypomnij nam, kto (Pan Młody czy Panna Młoda) to Twoja Rodzina...? Bliższa, dalsza... Pzdr. Quote
Agappe Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Asiaczek napisał(a):A przypomnij nam, kto (Pan Młody czy Panna Młoda) to Twoja Rodzina...? Bliższa, dalsza... Pzdr. zasadniczo to moja najbliższa rodzina poza rodzicami i dziadkami ;) Pan Młody jest moim kuzynem (synem siostry mojej mamy:lol:), pół Polak, pół Libańczyk.. stąd też te arabskie ciasteczka, które wstawiałam kilka stron wcześniej ;) Quote
Shirai - Koki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Witamy w gronie jedynakow ???!!! Quote
Recommended Posts