Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):

a Violetty Mateuszu, bardzo mi przykro, nie było ;) a sama scena, którą kręcili przy nas trwała kilka sekund i polegała na tym, że Ula leży na tej trawce, czyta gazetkę i sie nie odzywa..

szkoda:eviltong: "Bo dobro firmy leży mi na wątrobie":evil_lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
łolaboga jaki Bimbo??? oni ni w ząb nie podobni :shake:

przedstawiony piękny Brudasek to siostrzeniec Anatki MUSHI Yamamoto :cool3:

a Violetty Mateuszu, bardzo mi przykro, nie było ;) a sama scena, którą kręcili przy nas trwała kilka sekund i polegała na tym, że Ula leży na tej trawce, czyta gazetkę i sie nie odzywa..

czytala pewnie jakiegos harlekinca :cool3:,ja żaluje ze nie spotkalam filmowego Marka :oops::shake:
haha Mushi by musial zjesc cięzarowke marchewki ,zeby mial takie czerwone futerko jak Bimbo :D! :evil_lol:
ale spacerek bajerka->2 dni mi schly sandaly..bo po dobroci sie wykapac nie chcial..

Posted

Asiaczek napisał(a):
O, i tego mi brakowało!
http://i992.photobucket.com/albums/af45/akitasensakura/bimbo2009.jpg

Widzisz, Donya, tak dawno nie widziałam Ciebie, Bimbo, Koiski, że zapomniałam, jak wyglądacie...:diabloti:
Pzdr.

Zobaczysz nas czyli duże-łyse-maluchy i mnie już w niedzielę.
A Bimbo i Koi jeżeli chcesz oglądać to zapraszam do mnie, tylko widok mało ciekawy - Bimbuś rozebrał się do naga, a Koi właśnie zaczęła. Może tradycyjnie na grilla. To kiedy?

Posted

Jejeje, grillek u Donya! superasto!!!
Dwa weekendy po warszawskiej mam wolne! To pogadaj z Mamą i daj znać. Ja juz mogę coś przygtowac.:lol:
O, albo na wystawie pogadamy, dobra?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jejeje, grillek u Donya! superasto!!!
Dwa weekendy po warszawskiej mam wolne! To pogadaj z Mamą i daj znać. Ja juz mogę coś przygtowac.:lol:
O, albo na wystawie pogadamy, dobra?

pzdr.

Ooo, super. Pogadamy w niedzielę :multi:
Poziomki czekają na krzaczkach :razz:

Posted

oh już Wam zazdroszcze grilla.. moje conajmniej 4 nastepne weekendy są zaplanowane..

teraz wystawa, we wtorek wyjeżdżam na 2 tyg, więc kolejne 2 weekendy odpadają (Anatka znowu zostanie sierotą :oops::shake:), a 1 sierpnia mój kuzyn się żeni..

• 2 weeks later...
Guest Madziadalena
Posted

Zwiedziłam galerię Anaty i jestem pod urokiem Twojej wspaniałej akitki :loveu: Gratuluję sukcesów wystawowych i pozdrawiam serdecznie :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Madziadalena']Zwiedziłam galerię Anaty i jestem pod urokiem Twojej wspaniałej akitki :loveu: Gratuluję sukcesów wystawowych i pozdrawiam serdecznie :)

witamy nowego akitomaniaka i dziękujemy za ciepłe słowa :)

a jako, że mnie nie było 2 tygodnie.. to pokaże odrobinkę, gdzie byłam jak mnie nie było..

"chodziłam" na samotne spacery

bawiłam się w chowanego ;)

a kuku ;)

i zakochałam się...:loveu::loveu:

w tym oto "ziomalu" :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']No, gdzie byłaś, co? Jakas Afryka, czy cos podobnego...?

A ten ziomalek to kto to?
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Egipt%202009/DSC03176.jpg

Pzdr.

Afryka jak zawsze:cool3: a zarzekałam się, że 4 rok z rzędu nie pojadę do Egiptu.. mieliśmy jechać do Chorwacji, ale tak się zbieraliśmy, że nic z tego nie wyszło, a na końcu okazało się, że jedna osoba może mić tylko tydzień urlopu, więc do Chorwacji na 5 dni na miejscu nie opłacało się jechać.. a tak to panowie po tygodniu wrócili do Polski a ja z koleżanką zostałam na drugi tydzień..

ziomalek to 3,5roczna arabska dziewczynka (nie wiem z jakiego kraju dokładnie).. mielismy wrażenie, że rodzice chcieli mieć chłopca, bo dzień w dzień była ubrana jak chłopak.. jeszcze to ubranko w którym udało mi się ją sfotografować było malo "ziomalskie" :evil_lol: dzień wczesniej miała szersze dżinsowe spodenki i białe buciory :cool3: za to na basenie wyglądała jak mała baletnica w różowym wdzianku :cool3:

Asia - jak tam grillek?? był??

Posted

w takim razie dziś postaram się coś wstawić - ostrzegam, że jedyne wycieczki na których byłam to nurkowanie i najwięcej mam zdjęć spod wody..:cool3:

EDIT: jednak nic z tego nie będzie na razie - jutro mój kuzyn ma ślub i jesteśmy zaangażowani w różne sprawy organizacyjne.. potem mój brat z Niemiec będzie u nas kilka dnia, a potem najprawdopodobniej wybywam na kilka dni nad jeziorko.. może uda mi się znaleźć jakąś chwilkę, ale..

• 2 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
Był, był. było super! A jakie jedzonko.....:lol:

Pzdr.

a jakieś zdjęcia?? :roll:

Shirai - Koki napisał(a):
Daria, a Anatka nie teskni jak ty tak ciagle w biegu ?

tęskni, tęskni, ale tym razem Anatka pojechała ze mną nad jeziorko :) jutro wracam do Warszawy, więc może uda mi się wstawić kilka zdjęć ;)

Posted

obiecałam zdjęcia z Egiptu, obiecałam zdjęcia z nad jeziorka.. a wstawie inne.. o wiele bardziej orientalne.. i nie robione przeze mnie, tylko przez bliską koleżankę.. chociaż też byłam w tym miejscu, ale jeszcze przed czasami aparatów cyfrowych

dziś tylko 5, jutro postaram się resztę

Karaiby - Dominikana - listopad 2008