Matusz Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Agappe napisał(a): a Violetty Mateuszu, bardzo mi przykro, nie było ;) a sama scena, którą kręcili przy nas trwała kilka sekund i polegała na tym, że Ula leży na tej trawce, czyta gazetkę i sie nie odzywa.. szkoda:eviltong: "Bo dobro firmy leży mi na wątrobie":evil_lol: Quote
shoo Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Agappe napisał(a):łolaboga jaki Bimbo??? oni ni w ząb nie podobni :shake: przedstawiony piękny Brudasek to siostrzeniec Anatki MUSHI Yamamoto :cool3: a Violetty Mateuszu, bardzo mi przykro, nie było ;) a sama scena, którą kręcili przy nas trwała kilka sekund i polegała na tym, że Ula leży na tej trawce, czyta gazetkę i sie nie odzywa.. czytala pewnie jakiegos harlekinca :cool3:,ja żaluje ze nie spotkalam filmowego Marka :oops::shake: haha Mushi by musial zjesc cięzarowke marchewki ,zeby mial takie czerwone futerko jak Bimbo :D! :evil_lol: ale spacerek bajerka->2 dni mi schly sandaly..bo po dobroci sie wykapac nie chcial.. Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 O, i tego mi brakowało! http://i992.photobucket.com/albums/af45/akitasensakura/bimbo2009.jpg Widzisz, Donya, tak dawno nie widziałam Ciebie, Bimbo, Koiski, że zapomniałam, jak wyglądacie...:diabloti: Pzdr. Quote
donya Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a):O, i tego mi brakowało! http://i992.photobucket.com/albums/af45/akitasensakura/bimbo2009.jpg Widzisz, Donya, tak dawno nie widziałam Ciebie, Bimbo, Koiski, że zapomniałam, jak wyglądacie...:diabloti: Pzdr. Zobaczysz nas czyli duże-łyse-maluchy i mnie już w niedzielę. A Bimbo i Koi jeżeli chcesz oglądać to zapraszam do mnie, tylko widok mało ciekawy - Bimbuś rozebrał się do naga, a Koi właśnie zaczęła. Może tradycyjnie na grilla. To kiedy? Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Jejeje, grillek u Donya! superasto!!! Dwa weekendy po warszawskiej mam wolne! To pogadaj z Mamą i daj znać. Ja juz mogę coś przygtowac.:lol: O, albo na wystawie pogadamy, dobra? pzdr. Quote
donya Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Jejeje, grillek u Donya! superasto!!! Dwa weekendy po warszawskiej mam wolne! To pogadaj z Mamą i daj znać. Ja juz mogę coś przygtowac.:lol: O, albo na wystawie pogadamy, dobra? pzdr. Ooo, super. Pogadamy w niedzielę :multi: Poziomki czekają na krzaczkach :razz: Quote
donya Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Asiaczek napisał(a):POziomki czekają na zjedzenie czy na fotografa...?:evil_lol: Pzdr. Na zjedzienie przez fotografa :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 donya napisał(a):Ooo, super. Pogadamy w niedzielę :multi: Poziomki czekają na krzaczkach :razz: POziomki czekają na zjedzenie czy na fotografa...?:evil_lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 oh już Wam zazdroszcze grilla.. moje conajmniej 4 nastepne weekendy są zaplanowane.. teraz wystawa, we wtorek wyjeżdżam na 2 tyg, więc kolejne 2 weekendy odpadają (Anatka znowu zostanie sierotą :oops::shake:), a 1 sierpnia mój kuzyn się żeni.. Quote
Guest Madziadalena Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Zwiedziłam galerię Anaty i jestem pod urokiem Twojej wspaniałej akitki :loveu: Gratuluję sukcesów wystawowych i pozdrawiam serdecznie :) Quote
Agappe Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 [quote name='Madziadalena']Zwiedziłam galerię Anaty i jestem pod urokiem Twojej wspaniałej akitki :loveu: Gratuluję sukcesów wystawowych i pozdrawiam serdecznie :) witamy nowego akitomaniaka i dziękujemy za ciepłe słowa :) a jako, że mnie nie było 2 tygodnie.. to pokaże odrobinkę, gdzie byłam jak mnie nie było.. "chodziłam" na samotne spacery bawiłam się w chowanego ;) a kuku ;) i zakochałam się...:loveu::loveu: w tym oto "ziomalu" :loveu::evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Daria ze zagadki lubisz to juz wiemy, ale tym razem chyba nie kazesz nam zgadywac gdzie jest tak sliczne tylko sie pochwalisz :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 No, gdzie byłaś, co? Jakas Afryka, czy cos podobnego...? A ten ziomalek to kto to? http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Egipt%202009/DSC03176.jpg Pzdr. Quote
Angelika_Roser Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Super!!... tylko się przyłączyć :evil_lol: Quote
Agappe Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Asiaczek']No, gdzie byłaś, co? Jakas Afryka, czy cos podobnego...? A ten ziomalek to kto to? http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Egipt%202009/DSC03176.jpg Pzdr. Afryka jak zawsze:cool3: a zarzekałam się, że 4 rok z rzędu nie pojadę do Egiptu.. mieliśmy jechać do Chorwacji, ale tak się zbieraliśmy, że nic z tego nie wyszło, a na końcu okazało się, że jedna osoba może mić tylko tydzień urlopu, więc do Chorwacji na 5 dni na miejscu nie opłacało się jechać.. a tak to panowie po tygodniu wrócili do Polski a ja z koleżanką zostałam na drugi tydzień.. ziomalek to 3,5roczna arabska dziewczynka (nie wiem z jakiego kraju dokładnie).. mielismy wrażenie, że rodzice chcieli mieć chłopca, bo dzień w dzień była ubrana jak chłopak.. jeszcze to ubranko w którym udało mi się ją sfotografować było malo "ziomalskie" :evil_lol: dzień wczesniej miała szersze dżinsowe spodenki i białe buciory :cool3: za to na basenie wyglądała jak mała baletnica w różowym wdzianku :cool3: Asia - jak tam grillek?? był?? Quote
Agappe Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 a nie znudził Wam się jeszcze ten Egipt? :roll: Quote
bety Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Agappe napisał(a):a nie znudził Wam się jeszcze ten Egipt? :roll: Nie Pzdr ... Quote
Agappe Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 w takim razie dziś postaram się coś wstawić - ostrzegam, że jedyne wycieczki na których byłam to nurkowanie i najwięcej mam zdjęć spod wody..:cool3: EDIT: jednak nic z tego nie będzie na razie - jutro mój kuzyn ma ślub i jesteśmy zaangażowani w różne sprawy organizacyjne.. potem mój brat z Niemiec będzie u nas kilka dnia, a potem najprawdopodobniej wybywam na kilka dni nad jeziorko.. może uda mi się znaleźć jakąś chwilkę, ale.. Quote
Asiaczek Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Agappe napisał(a): Asia - jak tam grillek?? był?? Był, był. było super! A jakie jedzonko.....:lol: Pzdr. Quote
Shirai - Koki Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Daria, a Anatka nie teskni jak ty tak ciagle w biegu ? Quote
Agappe Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Był, był. było super! A jakie jedzonko.....:lol: Pzdr. a jakieś zdjęcia?? :roll: Shirai - Koki napisał(a):Daria, a Anatka nie teskni jak ty tak ciagle w biegu ? tęskni, tęskni, ale tym razem Anatka pojechała ze mną nad jeziorko :) jutro wracam do Warszawy, więc może uda mi się wstawić kilka zdjęć ;) Quote
Agappe Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 obiecałam zdjęcia z Egiptu, obiecałam zdjęcia z nad jeziorka.. a wstawie inne.. o wiele bardziej orientalne.. i nie robione przeze mnie, tylko przez bliską koleżankę.. chociaż też byłam w tym miejscu, ale jeszcze przed czasami aparatów cyfrowych dziś tylko 5, jutro postaram się resztę Karaiby - Dominikana - listopad 2008 Quote
Angelika_Roser Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ależ Ci zazdroszczę Daria tych podróży, coś cudownego!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts