jamnicze Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 taaa, na pewno jak Cię spotkam, to Cię rozpoznam :evil_lol: http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Poronin%20luty%202009/DSC01508a.jpg Super minka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/MPN_1868.jpg Ech, ja właśnie najbardziej wkurzam sie na to opóźnienie przy zdjęciu :shake:, ale taki sprzęcik :siara: Quote
bety Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Agappe napisał(a):jak to fajnie miec w ręku aparat który robi zdjęcie w momencie w którym się naciska klawisz.. ah ja chce taką zabawkę:oops: Ha, ha prawda że to jest dopiero zabawa z lustrzanką??? I jakoś tak same zdjęcia się robią i mnożą na karcie :razz: Pzdr Quote
Agappe Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 oj Asia moje mierzenie gdziekolwiek musi poczekać jeszcze troche zanim zaczne o tym chociażbym myśleć.. no nie da sie ukryć, że taką zabawką to można się bawić i bawić.. jakbym dostała coś takiego to bym przepadła na kilka tygodni pewnie :)) jamnicze mnie też najbardziej w moim aktualnym aparacie denerwuje właśnie to opóźnienie w robieniu zdjęć.. a jako, że byłam wczoraj u rodziny w górach na 80 urodzinach babci i na imprezie była mała 3-miesięczna panienka to kilka zdjęć :) śpimy.. powoli sie budzimy Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Jaka Piękna, Śpiąca Panienka!:loveu: http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Karolinka/DSC01655.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Agappe'] prawda Asiu, że śliczna :loveu::loveu: a jaka kudłata ;) jak się urodziła to już miała bujną czuprynke ;) no i wszyscy się zastanawiają skąd te skośne oczka :evil_lol: Sąsiad...?;) Pzdr. Quote
Agappe Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 pakej witam serdecznie w Anatowej galerii :) ale ta panienka to nie moja.. ja jestem tylko ciotką ;) moje maleństwo to pewnie za dobre kilka lat się pojawi :evil_lol: pewnie mnie pomyliłeś z Martą (Taishową), która była w ciąży jak odbywalo się kalendarzowe spotkanie na polach ;) prawda Asiu, że śliczna :loveu::loveu: a jaka kudłata ;) jak się urodziła to już miała bujną czuprynke ;) no i wszyscy się zastanawiają skąd te skośne oczka :evil_lol: Quote
Agappe Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Sąsiad...?;) Pzdr. no właśnie nie bardzo.. bo i tak mała Karolinka jest bardziej podobna do ojca niż matki ;) skosne oczka pewnie pozostaną na zawsze tajemnicą:cool3: Quote
ola9338 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 oj ty masz szczescie:eviltong: takie male cudenko 3 miesieczne i taka przesliczna Anata tylko pozazdroscic:loveu: Quote
Agappe Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 ola9338 napisał(a):oj ty masz szczescie:eviltong: takie male cudenko 3 miesieczne i taka przesliczna Anata tylko pozazdroscic:loveu: witamy w naszych skromnych progach :) Anatka dziękuje za komplementy, a to małe 3 miesieczne cudeńko to nie moje.. tylko kuzynki :) Quote
Agappe Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 dawno nas tu nie było,a jako, ze na święta byłam w polskich górach z Niunią, to wstawię kilka zdjęć.. (jutro może wiecej) śnieg jak widać wciąż obecny.. i na nartach można jeździć nawet na Szymoszkowej.. troche nieba i poroniński tuning :diabloti: na dziś koniec Quote
ewcik Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 zdiecia cacunio!! pozazdroscic wyjazdu... pozdrawiam WAS serdecznie !:p Quote
Agappe Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 i jeszcze troche Niuni :) poszliśmy na spacerek po górę.. i zrobiliśmy sobie postój na dość stromym zboczu.. Niuni się to zupełnie nie podobało.. bo nie tak łatwo było sobie tam usiąść a tym bardziej położyć łajzunia ;) Quote
Agappe Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 i widoczek z "naszej górki ;)" następne zdjęcia są już bezniuniowe, tylko raczej widoczki.. ale to nie dzisiaj i nie do środy.. naukę czas zacząć :/ Quote
Asiaczek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 chwila oddechu i znowu szkoła, eh... pzdr. Quote
Agappe Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 nauki rzeczywiście sporo, ale z drugiej strony od listopada byłam 4 razy w górach, wiec tak bardzo nie moge narzekać ;) Quote
Agappe Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 jako, ze z Asiaczkiem bylysmy na tym samym grillu, a nie każdy odwiedza (wbrew pozorom:evil_lol:) Asiaczkowy blog to kopiuje Asiaczkowe zdjęcia: [quote name='Asiaczek']No to powolutku wstawiam fotki z niedzielnego grilla. Nie spodziewajcie się suto zastawionego słotu, mimo iz takowy był - piersi kurczaka, szynka w serze, chyba z 6 sałatek, ciasto, lody, winko....Mniam, mniam, mniam, jest co wspominac! Sąsiad-podglądacz. Było bardzo ciepło, to i pic się chciało... Jakies psie rozmowy... I tacy goście tez byli i nawet ślad zostawili. Cdn. Pzdr. Quote
Agappe Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 nawet ja się na zdjęcie załapałam ;) [quote name='Asiaczek']Cd. Stół jeszcze pusty, ale, uwierzcie, było co zjeść i czym popić.:lol: Zabawa w chowanego. Dwie biegnące doooopki. "Coś" mi weszło w kadr...;) Pzdr. Quote
Agappe Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 ciąg dalszy... [quote name='Asiaczek']Krótki przerywnik - kfffiatuszki. Na tych kfffiatkach to juz chyba jesien widać... Zabawy z piłeczką. ... no i po zabawie... Cdn. Pzdr. Quote
Agappe Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 i na razie ostatnia partyjka.. kolejna jak Asiaczek wstawi lub jak zdobędę zdjęcia :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Cd. Usiłujemy ćwiczyć, ale... ...jakiś drugi psiak nam zaczął przeszkadzać! No, może tak całkiem nie przeszkadzał, a nawet wręcz pomagał:lol: No i zrobiła się piękna parka! Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Takie śliczne kitki można i parę razy oglądać :) http://img509.imageshack.us/img509/6140/resizeofimg0030.jpg gorąco komuś było http://img164.imageshack.us/img164/826/resizeofimg0017y.jpg Quote
Asiaczek Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dzisiaj postaram się wstawić sesję ćwiczeniową. Jest na czym oko zawiesić... Zapraszam za jakieś pól godzinki...:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 jamnicze napisał(a):Takie śliczne kitki można i parę razy oglądać :) gorąco komuś było http://img164.imageshack.us/img164/826/resizeofimg0017y.jpg nie do końca.. towarzystwo się odrobinkę sprzeczało na początku.. a Anatka nie lubi kłótni, więc się obraziła na kitki i schowała pod ławą:evil_lol::evil_lol: na szczęście potem się przekonała, że kitki wcale nie są takie straszne i nie zawsze się kłócą i się przeprowadziła bliżej reszty.. kiedyś tylko Aiko tak miała, że uciekała od kłótni.. teraz i Anacie się udzieliło :roll: no to dalej kopiowanie z Asiaczkowego bloga.. może to i nie Anata, ale do "przyjaciół" jak najbardziej należą :) Asiaczek napisał(a):No to lecimy - grill cz.2.:lol: AIKUCHI GO Sensakura - czyli Mitsu Cdn. Pzdr. Quote
Agappe Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Asiaczek napisał(a):ATSUDE GO Sensakura - czyli Gruby Cdn. Pzdr. dziesięć znaków :evil_lol: Quote
Agappe Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 słodka panienka :loveu: Asiaczek napisał(a):ADEYAKA GO Sensakura - czyli Duśka Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts