Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
jak to fajnie miec w ręku aparat który robi zdjęcie w momencie w którym się naciska klawisz.. ah ja chce taką zabawkę:oops:

Ha, ha prawda że to jest dopiero zabawa z lustrzanką??? I jakoś tak same zdjęcia się robią i mnożą na karcie :razz:

Pzdr

Posted

oj Asia moje mierzenie gdziekolwiek musi poczekać jeszcze troche zanim zaczne o tym chociażbym myśleć..

no nie da sie ukryć, że taką zabawką to można się bawić i bawić.. jakbym dostała coś takiego to bym przepadła na kilka tygodni pewnie :))

jamnicze mnie też najbardziej w moim aktualnym aparacie denerwuje właśnie to opóźnienie w robieniu zdjęć..

a jako, że byłam wczoraj u rodziny w górach na 80 urodzinach babci i na imprezie była mała 3-miesięczna panienka to kilka zdjęć :)

śpimy..

powoli sie budzimy

Posted

[quote name='Agappe']
prawda Asiu, że śliczna :loveu::loveu: a jaka kudłata ;) jak się urodziła to już miała bujną czuprynke ;) no i wszyscy się zastanawiają skąd te skośne oczka :evil_lol:
Sąsiad...?;)

Pzdr.

Posted

pakej witam serdecznie w Anatowej galerii :)

ale ta panienka to nie moja.. ja jestem tylko ciotką ;) moje maleństwo to pewnie za dobre kilka lat się pojawi :evil_lol:
pewnie mnie pomyliłeś z Martą (Taishową), która była w ciąży jak odbywalo się kalendarzowe spotkanie na polach ;)

prawda Asiu, że śliczna :loveu::loveu: a jaka kudłata ;) jak się urodziła to już miała bujną czuprynke ;) no i wszyscy się zastanawiają skąd te skośne oczka :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Sąsiad...?;)

Pzdr.

no właśnie nie bardzo.. bo i tak mała Karolinka jest bardziej podobna do ojca niż matki ;) skosne oczka pewnie pozostaną na zawsze tajemnicą:cool3:

Posted

ola9338 napisał(a):
oj ty masz szczescie:eviltong: takie male cudenko 3 miesieczne i taka przesliczna Anata tylko pozazdroscic:loveu:

witamy w naszych skromnych progach :)

Anatka dziękuje za komplementy, a to małe 3 miesieczne cudeńko to nie moje.. tylko kuzynki :)

• 5 weeks later...
Posted

dawno nas tu nie było,a jako, ze na święta byłam w polskich górach z Niunią, to wstawię kilka zdjęć.. (jutro może wiecej)

śnieg jak widać wciąż obecny.. i na nartach można jeździć nawet na Szymoszkowej..

troche nieba

i poroniński tuning :diabloti:

na dziś koniec

Posted

i jeszcze troche Niuni :)

poszliśmy na spacerek po górę.. i zrobiliśmy sobie postój na dość stromym zboczu.. Niuni się to zupełnie nie podobało.. bo nie tak łatwo było sobie tam usiąść a tym bardziej położyć

łajzunia ;)

Posted

i widoczek z "naszej górki ;)"

następne zdjęcia są już bezniuniowe, tylko raczej widoczki.. ale to nie dzisiaj i nie do środy.. naukę czas zacząć :/

• 3 weeks later...
Posted

jako, ze z Asiaczkiem bylysmy na tym samym grillu, a nie każdy odwiedza (wbrew pozorom:evil_lol:) Asiaczkowy blog to kopiuje Asiaczkowe zdjęcia:

[quote name='Asiaczek']No to powolutku wstawiam fotki z niedzielnego grilla.
Nie spodziewajcie się suto zastawionego słotu, mimo iz takowy był - piersi kurczaka, szynka w serze, chyba z 6 sałatek, ciasto, lody, winko....Mniam, mniam, mniam, jest co wspominac!

Sąsiad-podglądacz.

Było bardzo ciepło, to i pic się chciało...

Jakies psie rozmowy...

I tacy goście tez byli i nawet ślad zostawili.

Cdn.
Pzdr.

Posted

nawet ja się na zdjęcie załapałam ;)

[quote name='Asiaczek']Cd.
Stół jeszcze pusty, ale, uwierzcie, było co zjeść i czym popić.:lol:

Zabawa w chowanego.

Dwie biegnące doooopki.

"Coś" mi weszło w kadr...;)

Pzdr.

Posted

ciąg dalszy...

[quote name='Asiaczek']Krótki przerywnik - kfffiatuszki.

Na tych kfffiatkach to juz chyba jesien widać...

Zabawy z piłeczką.

... no i po zabawie...

Cdn.
Pzdr.

Posted

i na razie ostatnia partyjka..

kolejna jak Asiaczek wstawi lub jak zdobędę zdjęcia :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Cd.
Usiłujemy ćwiczyć, ale...

...jakiś drugi psiak nam zaczął przeszkadzać!

No, może tak całkiem nie przeszkadzał, a nawet wręcz pomagał:lol:

No i zrobiła się piękna parka!

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Takie śliczne kitki można i parę razy oglądać :)

gorąco komuś było
http://img164.imageshack.us/img164/826/resizeofimg0017y.jpg

nie do końca.. towarzystwo się odrobinkę sprzeczało na początku.. a Anatka nie lubi kłótni, więc się obraziła na kitki i schowała pod ławą:evil_lol::evil_lol:

na szczęście potem się przekonała, że kitki wcale nie są takie straszne i nie zawsze się kłócą i się przeprowadziła bliżej reszty..

kiedyś tylko Aiko tak miała, że uciekała od kłótni.. teraz i Anacie się udzieliło :roll:

no to dalej kopiowanie z Asiaczkowego bloga.. może to i nie Anata, ale do "przyjaciół" jak najbardziej należą :)

Asiaczek napisał(a):
No to lecimy - grill cz.2.:lol:

AIKUCHI GO Sensakura - czyli Mitsu

Cdn.
Pzdr.