Shirai - Koki Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Agappe']obiecałam zdjęcia z Egiptu, obiecałam zdjęcia z nad jeziorka.. a wstawie inne.. o wiele bardziej orientalne.. i nie robione przeze mnie, tylko przez bliską koleżankę.. chociaż też byłam w tym miejscu, ale jeszcze przed czasami aparatów cyfrowych dziś tylko 5, jutro postaram się resztę Karaiby - Dominikana - listopad 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: alez tam pieknie, albo Daria ma taki talencior foto Daria mozesz napisac dokladnie gdzie bylas... Quote
Agappe Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 ja byłam na Dominikanie jakoś 8-10 lat temu, więc zabijcie mnie ale nie pamiętam gdzie dokładnie.. różne karaibskie zwierzątka :cool3: kawałek hotelu: Quote
Agappe Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 pogoda na Karaibach jest czasem ciężka do przewidzenia.. my byliśmy w lutym, koleżanka w listopadzie i nie udało nam się wszystkim nie zmoknąć.. tyle, że tam jak pada to dość konkretnie Quote
Agappe Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 kawałek basenu i kolejne ciekawe zwierzątka :diabloti: Quote
Agappe Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 kawałek hotelu.. i mieszkańcy hotelu Quote
Agappe Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 cd hotelowych żyjątek - jak widać było ich zatrzęsienie ;) wycieczka do środka wyspy - zdjęcia robine w drodze, w samochodzie, więc jakość jest jaka jest:shake: Quote
Agappe Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 i ostatnia partyjka THE END jako, że to jednak Anatowa galeria postaram się jutro wrzucić kilka zdjęć znad jeziora.. jak wstawie je to wróce do podróży, a konkretnie do obiecanego Egiptu Quote
bety Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Dominikańskie fotki śliczne, ale najfajniejsze zwierzątka - zwłaszcza nietoperki. :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Agappe napisał(a):a jakieś zdjęcia?? :roll: Zdjęcia zostały wstawione u mnie w Galerii. Musisz sporo pokopać...:diabloti: A mnie najbardziej spodobały się zwierzątka, ale te takie jaszczurkowate i żabkowate...:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='bety']Dominikańskie fotki śliczne, ale najfajniejsze zwierzątka - zwłaszcza nietoperki. :) Pzdr O to, to nietoperki :loveu: Quote
Agappe Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 jakiś czas temu obiecałam zdjęcia znad jeziorka :oops: ale jak widać nie udało mi się.. Egipt to pewnie dopiero we wrześniu będzie, bo teraz zaczynam się przygotowywać do kampani wrześniowej.. ale chociaż jeziorko postaram się wstawić w ratach ;) ulubiony poziom wody Anaty ;) i uśmiech od ucha do ucha :) druga strona jeziorka i pupka Anatki na tle drugiej strony jeziorka ;) Quote
Agappe Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 wiewórka :) godzina 2 w nocy i mała kompiel w jeziorku :evil_lol: jeziorko o zachodzie słońca i nasza grupka <beze mnie>:razz: Quote
Agappe Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 zachód słońca z pomostu ;) oblewanie Rudej niedźwiedź wychodzi z wody odrobine artystyczne zdjęcie ;) a tymczasem wracam do nauki:shake: Quote
adriatom Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Bardzo fajne zdjęcia, bardzo fajny niedźwidź i roślinki i grupa i o tej 2 w nocy też fajnie wyszło ;) Quote
Agappe Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 no to teraz troche wiecej niedźwiedzia ;) podziwianie okolicy strategiczna pozycja zajęta ;) hmm może tędy da się wejść do wody :roll: nic z tego.. wracam na ląd :cool3: Quote
Agappe Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 i jeszcze troszkę Anatki... tak wygląda Anata pływająca po jeziorze:evil_lol::evil_lol: i zbliżenie:evil_lol: to był efekt głaskania Niuni przez kilka osób:evil_lol::evil_lol: i kawałek wygłaskanej Niuni:loveu: Quote
Agappe Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 i szuwarowa sesja Niuni - hmm może poudaje, że z psa myśliwskiego coś poza tarzeniem się w odchodach i innych smakowitościach mi zostało :evil_lol::evil_lol: zapolujmy na rybkę Quote
Agappe Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 -eeetam tu chyba rybek nie ma - chwila chwila tam coś słychać:roll: - może, może uda mi się dorwać jakąś żabkę.. - eetam w domu czeka miska z jedzeniem:razz: co się będę wysilać:cool3: i znowu powrót do nauki..:shake: Quote
Agappe Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 jako, że musze się uczyć, a wcale mi się nie chce to robię wszystko tylko nie to co powinnam, wiec nawet pogadam sobie sama do siebie w tym fotoblogu;) krótki ludzki przerywnik w jeziorkowych zdjęciach.. ja z braciszkami.. tylko ta panienka w białym się nam wepchnęła do zdjęcia :evil_lol::evil_lol: następne zdjęcia skądkolwiek (jeziorko, Egipt, ślub) będą dopiero jak wskoczymy na 89 stronę.. czyli za 5 postów.. Quote
Recommended Posts