Asiaczek Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Hm, dosyc ciężka ta Twoja prezentacja, wiadomo, akity ważą...:lol: Gdybys zrobiła prezentację o baskach, na pewno byłaby lżejsza...:lol::lol::lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 prezentacja jest krótka, bo uznałam, ze nie chce pana zanudzić (tzn ma 21 albo 22 slajdy), ale na jednym jest filmik, więc to troche waży.. Quote
INU Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Agappe napisał(a): Asiaczek prezentacje o akitkach zrobiłam.. mogę Ci podać linka na pw.. tylko ona waży z 30Mb.. Ooo, jak masz linka, to może i mi prześlesz? :razz: Quote
ewcik Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ojj zainspirowałas mnie Daria tymi fotkami z wyciagu.. bardzo mi sie podobaja!!! i juz wlasnie namawiam mojego Lukaszka, bysmy w ferie ruszyli z psami :D:loveu::loveu::loveu: pozdrawiam poswiatecznie!! Quote
Iwona&Wiki Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Pikne zdjęcia:) Kitki świetnie poradziły sobie na wyśkości:) A gapiszon Aiko to w ogóle wyglada na szczęśliwego:eviltong: Jak to każdy gapiszon:roll::) Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witam serdecznie noworocznie :)) Oby Nowy był lepszy niż stary :) Quote
Asiaczek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Agappe - odezwij się do nas... Jesteś już po sesji, w trakcie czy przed? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 E, pewnie się lenisz i dlatego nic tutaj nie piszesz... Pzdr. Quote
Agappe Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 witam Drogie Panie :) Asia ja wciąż jestem przed, w trakcie i po sesji :shake: dzis np mialam egzamin (Techniki i Architektura komputerów ;p zaliczony na 4,5 ;) ).. teraz mam luźniejszą chwilkę i jeszcze 4 przedmioty, do których w ogole nie podchodziłam w pierwszym terminie..no ale już 15 przedmiotów z głowy:evil_lol: jakoś trzeba było to rozplanować.. Rude zdjęcia?? eh od 2 miesięcy nie zrobiłam ani jednego zdjęcia.. chociaż jakies starsze spacerowe powinnam mieć.. ale najpierw to musze fizycznie wyspacerować Anatke.. bo ją też ostatnio zaniedbywałam Quote
Agappe Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 kilka rudych, zimowych dzisiejszych zdjęć.. chodzenie na 2 łapkach liniejący popyrtaniec:evil_lol: Quote
jamnicze Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No to gratuluję zdanego tak pomyślnie egzaminu :lol: architektura komputerów??? :crazyeye: - czegóż ci ludzie nie wymyślą :evil_lol: Anatka jak zwykle śliczna :loveu: http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC01469.jpg Quote
Asiaczek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Agappe napisał(a):witam Drogie Panie :) Asia ja wciąż jestem przed, w trakcie i po sesji :shake: dzis np mialam egzamin (Techniki i Architektura komputerów ;p zaliczony na 4,5 ;) ).. teraz mam luźniejszą chwilkę i jeszcze 4 przedmioty, do których w ogole nie podchodziłam w pierwszym terminie..no ale już 15 przedmiotów z głowy:evil_lol: jakoś trzeba było to rozplanować.. Rude zdjęcia?? eh od 2 miesięcy nie zrobiłam ani jednego zdjęcia.. chociaż jakies starsze spacerowe powinnam mieć.. ale najpierw to musze fizycznie wyspacerować Anatke.. bo ją też ostatnio zaniedbywałam Gratuluję zdanego następnego w kolejce egzaminu! Brawo!!! Odezwij się od czasu do czasu do nas i zdawaj relacje z postępów w nauce;):lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Napisałaś, że Anata linieje, a ja - zanim to przeczytałam - to chciałam napisac, że coś nam Anata zeszczuplała...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Agappe - no i jak z tymi egzaminami? Skrobniesz choć kilka słów...? pzdr. Quote
Agappe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 egzaminy.. hmm no chwilowo jestem po sesji.. System ubezpieczeń - 4 Zarządzanie strategiczne - wyniki za tyg Badania operacyjne - wyników jeszcze nie ma, ale na pewno w plecy (przedmiot, który od października wyklinam.. najgorszy z całego toku studiów..:shake:) Programowanie przełożone na czerwiec:evil_lol: jesli chodzi o wage Anatki to rzeczywiście poza zgubieniem sierści jeszcze ponad kg straciła.. w międzyczasie udało mi się wyskoczyć na kilka dni w polskie góry. tylko tym razem bez Anatki: no i ja ;) Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ooooo, znalazła się nasza zguba! I widzę, ze po innych Galeriach tez śmigasz. No to gratuluję zdanych egzaminów, ciesze się, że masz 1 przełozony i martwię razem z Tobą tym, kóry masz w plecy.:shake: Szczególnie, że twierdzisz, iz on taki "dziwny"... Pzdr. Quote
Agappe Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 ukradłam dziś koledze sprzęcik warty dobre kilka tysiecy zł i probowałam na Anacie jak on działa.. kilka zdjęć ;) (dodam, ze to w sumie moje pierwsze zdjęcia profesjonalną lustrzanką z ręcznymi ustawieniami..) może w niedziele wsadze wiecej (przez niecałe 2 h zrobiłam ze 300 zdjęć ;) i robiłabym więcej gdybym nie zapełniła karty pamięci a potem baterii ;) ) Quote
Agappe Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 cd ;) no i uśmiech na dobranoc :) jak to fajnie miec w ręku aparat który robi zdjęcie w momencie w którym się naciska klawisz.. ah ja chce taką zabawkę:oops: Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Agappe - pochwal się, jaki to sprzęciorek? Pzdr. Quote
Agappe Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='Asiaczek']Agappe - pochwal się, jaki to sprzęciorek? Pzdr. ah żeby ta zabawka to jeszcze była moja to mogłabym się chwalić.. a sprzęcik to jakiś Nikonik gdzie samo pody ponad 4000pln kosztuje Quote
Recommended Posts