Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):

Asiaczek prezentacje o akitkach zrobiłam.. mogę Ci podać linka na pw.. tylko ona waży z 30Mb..

Ooo, jak masz linka, to może i mi prześlesz? :razz:

Posted

ojj zainspirowałas mnie Daria tymi fotkami z wyciagu.. bardzo mi sie podobaja!!! i juz wlasnie namawiam mojego Lukaszka, bysmy w ferie ruszyli z psami :D:loveu::loveu::loveu:
pozdrawiam poswiatecznie!!

• 4 weeks later...
Posted

witam Drogie Panie :)

Asia ja wciąż jestem przed, w trakcie i po sesji :shake:
dzis np mialam egzamin (Techniki i Architektura komputerów ;p zaliczony na 4,5 ;) ).. teraz mam luźniejszą chwilkę i jeszcze 4 przedmioty, do których w ogole nie podchodziłam w pierwszym terminie..no ale już 15 przedmiotów z głowy:evil_lol: jakoś trzeba było to rozplanować..

Rude zdjęcia?? eh od 2 miesięcy nie zrobiłam ani jednego zdjęcia.. chociaż jakies starsze spacerowe powinnam mieć.. ale najpierw to musze fizycznie wyspacerować Anatke.. bo ją też ostatnio zaniedbywałam

Posted

Agappe napisał(a):
witam Drogie Panie :)

Asia ja wciąż jestem przed, w trakcie i po sesji :shake:
dzis np mialam egzamin (Techniki i Architektura komputerów ;p zaliczony na 4,5 ;) ).. teraz mam luźniejszą chwilkę i jeszcze 4 przedmioty, do których w ogole nie podchodziłam w pierwszym terminie..no ale już 15 przedmiotów z głowy:evil_lol: jakoś trzeba było to rozplanować..

Rude zdjęcia?? eh od 2 miesięcy nie zrobiłam ani jednego zdjęcia.. chociaż jakies starsze spacerowe powinnam mieć.. ale najpierw to musze fizycznie wyspacerować Anatke.. bo ją też ostatnio zaniedbywałam

Gratuluję zdanego następnego w kolejce egzaminu! Brawo!!!
Odezwij się od czasu do czasu do nas i zdawaj relacje z postępów w nauce;):lol:

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

egzaminy.. hmm no chwilowo jestem po sesji..
System ubezpieczeń - 4
Zarządzanie strategiczne - wyniki za tyg
Badania operacyjne - wyników jeszcze nie ma, ale na pewno w plecy (przedmiot, który od października wyklinam.. najgorszy z całego toku studiów..:shake:)
Programowanie przełożone na czerwiec:evil_lol:

jesli chodzi o wage Anatki to rzeczywiście poza zgubieniem sierści jeszcze ponad kg straciła..

w międzyczasie udało mi się wyskoczyć na kilka dni w polskie góry. tylko tym razem bez Anatki:

no i ja ;)

Posted

Ooooo, znalazła się nasza zguba! I widzę, ze po innych Galeriach tez śmigasz.

No to gratuluję zdanych egzaminów, ciesze się, że masz 1 przełozony i martwię razem z Tobą tym, kóry masz w plecy.:shake: Szczególnie, że twierdzisz, iz on taki "dziwny"...

Pzdr.

Posted

ukradłam dziś koledze sprzęcik warty dobre kilka tysiecy zł i probowałam na Anacie jak on działa..
kilka zdjęć ;)
(dodam, ze to w sumie moje pierwsze zdjęcia profesjonalną lustrzanką z ręcznymi ustawieniami..)

może w niedziele wsadze wiecej (przez niecałe 2 h zrobiłam ze 300 zdjęć ;) i robiłabym więcej gdybym nie zapełniła karty pamięci a potem baterii ;) )

Posted

cd ;)

no i uśmiech na dobranoc :)

jak to fajnie miec w ręku aparat który robi zdjęcie w momencie w którym się naciska klawisz.. ah ja chce taką zabawkę:oops:

Posted

[quote name='Asiaczek']Agappe - pochwal się, jaki to sprzęciorek?

Pzdr.
ah żeby ta zabawka to jeszcze była moja to mogłabym się chwalić..

a sprzęcik to jakiś Nikonik gdzie samo pody ponad 4000pln kosztuje