Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niby zna sie Warszawe... w koncu mieszka sie tutaj od urodzenia, a jednak zdjecia daja jakby nowe, swieze spojrzenie :)
Bawcie sie, tym aparatem jak najwiecej.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe - jestem pod wrażeniem "zabawy z aparatem" no i fotek warszawskich. Dzieki.
Dawno nie miałam takiej ciekawej wycieczki po Warszawie. Do stałych punktów zwiedzania/ pokazywania W-wy doszedł mi co najmniej jeszcze jeden - taras. Ale i inne - tez warte pokazania.

Wbrew pozorom, W-wa wcale nie jest taka brzydka, prawda?:lol:

Pzdr.

Posted

wow jak fajnie ile komentarzy :)

Matusz napisał(a):
Agappe ! Zdjęcia rewelka ! :loveu::loveu::loveu: nie miałem okazji tak dokładnie wawy zwiedzić, ale na zdjęciach mogę pooglądać:lol:

szczególnie podobają mi się te z byłego getta... taki klimat i nastrój...

http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/majowka%202009/IMG_1222.jpg

a z tymi chłopakami mieliśmy warsztaty z brake dance ;) w Maszewie(zach-pom.) ten w koszuli różowo-biało-czarnej, ten najmniejszy wymiata:razz:

pozdrawiamy!

chłopaki robili rzeczywiście niezły show.. w Berlinie bardzo dużo osób tańczy break'a na ulicach, ale mój brat był pod wrażeniem..

wani napisał(a):
Niby zna sie Warszawe... w koncu mieszka sie tutaj od urodzenia, a jednak zdjecia daja jakby nowe, swieze spojrzenie :)
Bawcie sie, tym aparatem jak najwiecej.

Asiaczek napisał(a):
Agappe - jestem pod wrażeniem "zabawy z aparatem" no i fotek warszawskich. Dzieki.
Dawno nie miałam takiej ciekawej wycieczki po Warszawie. Do stałych punktów zwiedzania/ pokazywania W-wy doszedł mi co najmniej jeszcze jeden - taras. Ale i inne - tez warte pokazania.

Wbrew pozorom, W-wa wcale nie jest taka brzydka, prawda?:lol:

Pzdr.

hah Asia a słyszałaś, że Warszawa niedawno zdobyła zaszczytny tytuł najbrzydszego miasta Europy? :evil_lol::evil_lol:

ale fakt, faktem kiedyś zupełnie nie patrzylam na architekturę wwy.. dopieo mój brat mi pokazał tak jakby inne oblicze tego miasta.. On kocha Warszawę, mimo, że od ponad 20 lat mieszka w Niemczech.. na zdjęciach nie ma zbyt wielu tych najbardziej znanych zabytków koło których przechodziliśmy - typu sejm, pałac prezydenta, pomnik nieznanego żolnierza itd, bo mój brat juz to dawno temu obfocil ;)
dodatkowo powiem, że przyjechał ze wspóllokatorami tylko na 3 dni, więc wycieczke miał zaplanowaną w najmniejszym szczególe ("musimy skręcić w tą uliczkę bo tu jest jedna perełka architektoniczna", "a tak wyglądało to przed wojną - i pokazywał zdjęcia na telefonie" itd) i dodatkowo opowiadał wszystko i po polsku i po niemiecku ;)
jak przyjechałam do Berlina to też mnie oprowadził po całym mieście tak, że już mi nogi nie powiem gdzie wchodziły:evil_lol:

no nic to mimo, iż następne zdjęcia miały być wieczorem.. wstawie jeszcze kilka

poranny pociąg

Aleje Jerozolimskie

nie wiem co to, ale fajne zdjęcie ;)

Posted

gosiaja napisał(a):
fajne zdjęcia
swoją drogą tyle razy byłam w warszawie a ani razu nie widziałam syrenki

syrenki w Warszawie są dwie: na rynku Starego Miasta i przy moście Świętokrzyskim.. chociaż tej drugiej z tego co pamiętam nie było przez dłuższy czas..:roll:

Asiaczek napisał(a):
To chyba WKD-ka...?
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/majowka%202009/IMG_1424.jpg

Tutaj to dopiero sa skrajności:
jeden sie wali
drugi jest złoty
a trzeci - to... dach wygódki.:evil_lol:
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/majowka%202009/IMG_1475.jpg

Pzdr.

Asia przecież wiesz, że nigdy nie jechałam WKDką.. a juz na pewno nie nową..

no cóż a w Warszawie dużo jest takich skrajności..

no to dalej z porannymi zdjęciami

o normalne porze nie da się w tym miejscu nawet zatrzymać:evil_lol:

Dworzec Centralny - to jest wyjątkowo nieciekawe miejsce... mogliby go chociaż umyć :shake:

i znowu na powierzchnie... a tam dalsza część wschodu słońca

Posted

hmmm tak sobie myśle, że skoro już się tak rozpędziłam z tymi zdjęciami i w dodatku zdjęciami robionego przez mojego brata to może zdjęcia z USA wrzesień 2008 (made by mój brat ;) ) (miałam to jeszcze w poprzednim roku zrobić.. ale coś nie wyszło)

Afrykańska komunia ;)

moje ukochane m&msy :)

takiego widoku w Polsce to się nie zastanie ;)

w drodze przez Stany