Agappe Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Witamy w gronie jedynakow ???!!! tak nie do końca.. mam brata przyrodniego, ale że nie miałam z Nim kontaktu przez 10 lat to bliższy jest mi kuzyn.. Quote
Shirai - Koki Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ja nawet przyrodniego rodzenstwa nie mam :shake: Quote
Jurki :oD Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Co do kalendarza to jest szansa ze bedzie juz gotowy i dostepny na klubowce w łodzi, doszly mnie takie sluchy przynajmniej :grins: Quote
Agappe Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Jurki :oD napisał(a):Co do kalendarza to jest szansa ze bedzie juz gotowy i dostepny na klubowce w łodzi, doszly mnie takie sluchy przynajmniej :grins: ale co to za kalendarz jak nie będzie w nim Anatki :shake: Quote
Jurki :oD Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Bo to z hodowlami Akitek ;) naszej tez nie bedzie :placz: ale ze w szczytnym celu i z akitkami to kupujemy :lol: Quote
Agappe Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Jurki :oD napisał(a):Bo to z hodowlami Akitek ;) naszej tez nie bedzie :placz: ale ze w szczytnym celu i z akitkami to kupujemy :lol: aaa ja mysłałam, ze to jakis kalendarz piesków z hodowli Kazoku Kanshin:razz: Quote
Shirai - Koki Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ja mam nadzieje ze to Muczyslav, ale oczywsicie to tylko nadzieje...nadal mam problem z rozpoznawaniem niektorych akitek :oops: Quote
Agappe Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Ja mam nadzieje ze to Muczyslav, ale oczywsicie to tylko nadzieje...nadal mam problem z rozpoznawaniem niektorych akitek :oops: nie jest to Mushi.. zgadujcie dalej ;) Quote
INU Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ojej, ale ja tu dawno nie pisałam. :oops: Ale nadrobiłam zaległości i jestem już chyba w miarę na bieżąco. ;) Bardzo lubię tu zaglądać, świetne zdjęcia wstawiasz. :lol: I chyba nie muszę pisać, że najbardziej podobają mi się oczywiście fotki Anatki :loveu:, ale napiszę - w razie jakbyś miała wątpliwości. ;) Czy ten akitek to Taishi? :razz: Quote
shoo Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 tez obstawiam Tajszika :D!!! :diabloti: Quote
Taishi Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Inu, Shoo to faktycznie Taishi :dog: Quote
Agappe Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 INU dziękuję za miłe słowa :) za zgadnięcie jako pierwsza nagroda specjalnie dla Ciebie ;) na poprzednim zdjęciu był wczorajszy Taishi.. a teraz dzisiejszy Taishi z dzisiejszą Anatą ;) na tym zdjęciu pienie widać ile to Anata ma włosów :evil_lol: Quote
Agappe Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 i troche zabaw: prawie latające akitki :) i piękny taniec Anata ma dość i zwiewa przed małolatem;) Quote
Angelika_Roser Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Agappe napisał(a): Agappe napisał(a): i piękny taniec Ależ ona śliczna jest :crazyeye::loveu: A taniec zachwycający :cool3: Quote
INU Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Agappe napisał(a): za zgadnięcie jako pierwsza nagroda specjalnie dla Ciebie ;) na poprzednim zdjęciu był wczorajszy Taishi.. a teraz dzisiejszy Taishi z dzisiejszą Anatą ;) http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC03712.jpg na tym zdjęciu pienie widać ile to Anata ma włosów :evil_lol: http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC03716.jpg http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC03720.jpg http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC03722.jpg Dziękuję. :loveu: Agappe napisał(a): Anata ma dość i zwiewa przed małolatem;) http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC03727.jpg Ona sama wygląda jak małolata, tyle, że jest bardziej proporcjonalna (bo wiadomo, jak to jest z akicimi podrostkami - nic do siebie nie pasuje :evil_lol:). :loveu: Quote
M&S Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 urocze pychole :lol: http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC03722.jpg Miłego dnia A. Quote
Shirai - Koki Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Bardzo sie ciesze ze, pomimo iz w galerii Tasihiego taka cisza, a galeria rewelacyjana (to komplement dla Pani Tashiego) to jego sliczna mordeczka pojawila sie w Twojej galerii Daria :multi::multi::multi:. Quote
Shirai - Koki Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Agappe napisał(a): dajcie mi spokój mam czyste łapki!! Stanoczo to sa moje dwa ulubione zdjecia !!!! A ten jezorek strasznie mnie zmylil, szczegolnie przy mojej niewiedzy i niespostrzegawczosci akitkowej :evil_lol: Quote
Taishi Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 faktycznie w naszej galerii pustki ostatnio...muszę się poprawić. Daria dzięki za zdjęcia. Anata wykazuje świętą cierpliwość do naszego bandyty. Shirai - Koki dziękujemy za komplementy :) Bandyta odzyskuje trochę sierści, więc jakieś jesienne zdjęcia może się pojawią. Przestał już rosnąć ( a strasznie go wyciągnęło) więc mam nadzieję, że teraz zrobi odpowiednią wagę, bo straszny szczupak z niego. Quote
Shirai - Koki Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Bedzie wiecej komplementow jak bedzie wiecej zdjec nowych w waszej galerii :eviltong: Quote
Agappe Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='INU']Dziękuję. :loveu: Ona sama wygląda jak małolata, tyle, że jest bardziej proporcjonalna (bo wiadomo, jak to jest z akicimi podrostkami - nic do siebie nie pasuje :evil_lol:). :loveu: Faktycznie Anata bardzo często zachowuje się jak małolata... może i ma mniej energii i szybciej się męczy, ale nadal bawi się własnymi zabawkami jak szczeniaczek, nadal na spacerach ma momenty, że jej "odwala" i lata jak głupia w te i z powrotem ;) i nadal ludzie na ulicy myślą, że to szczeniaczek :evil_lol: a dodatkowo moja prawie weteranka ma duzo lepsze zęby od tego podrostka co ją gonił :evil_lol: dawno obiecane zdjęcia z Egiptu.. będą mocno w ratach bo jest ich ponad 200.. płynę sobie podwodnym szlakiem :cool3: i spotkanie pod wodą ;) och moje wspaniałe włosy :lol: Quote
Agappe Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 troche podwodnych śmieci.. a w zasadzie resztek tego co zostało z ładunku statku, który nie poradził sobie z tamtymi wodami.. płaszczka jakich wieeeele było w tym roku Quote
Recommended Posts