Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Witamy w gronie jedynakow ???!!!

tak nie do końca.. mam brata przyrodniego, ale że nie miałam z Nim kontaktu przez 10 lat to bliższy jest mi kuzyn..

Posted

Jurki :oD napisał(a):
Co do kalendarza to jest szansa ze bedzie juz gotowy i dostepny na klubowce w łodzi, doszly mnie takie sluchy przynajmniej :grins:

ale co to za kalendarz jak nie będzie w nim Anatki :shake:

Posted

Jurki :oD napisał(a):
Bo to z hodowlami Akitek ;) naszej tez nie bedzie :placz: ale ze w szczytnym celu i z akitkami to kupujemy :lol:

aaa ja mysłałam, ze to jakis kalendarz piesków z hodowli Kazoku Kanshin:razz:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Ja mam nadzieje ze to Muczyslav, ale oczywsicie to tylko nadzieje...nadal mam problem z rozpoznawaniem niektorych akitek :oops:

nie jest to Mushi.. zgadujcie dalej ;)

Posted

Ojej, ale ja tu dawno nie pisałam. :oops:
Ale nadrobiłam zaległości i jestem już chyba w miarę na bieżąco. ;)
Bardzo lubię tu zaglądać, świetne zdjęcia wstawiasz. :lol: I chyba nie muszę pisać, że najbardziej podobają mi się oczywiście fotki Anatki :loveu:, ale napiszę - w razie jakbyś miała wątpliwości. ;)

Czy ten akitek to Taishi? :razz:

Posted

INU dziękuję za miłe słowa :)

za zgadnięcie jako pierwsza nagroda specjalnie dla Ciebie ;)

na poprzednim zdjęciu był wczorajszy Taishi.. a teraz dzisiejszy Taishi z dzisiejszą Anatą ;)

na tym zdjęciu pienie widać ile to Anata ma włosów :evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):

za zgadnięcie jako pierwsza nagroda specjalnie dla Ciebie ;)

na poprzednim zdjęciu był wczorajszy Taishi.. a teraz dzisiejszy Taishi z dzisiejszą Anatą ;)
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC03712.jpg

na tym zdjęciu pienie widać ile to Anata ma włosów :evil_lol:
http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC03716.jpg

http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC03720.jpg

http://i525.photobucket.com/albums/cc334/Agappe1/Anata/2009/DSC03722.jpg

Dziękuję. :loveu:
Agappe napisał(a):

Ona sama wygląda jak małolata, tyle, że jest bardziej proporcjonalna (bo wiadomo, jak to jest z akicimi podrostkami - nic do siebie nie pasuje :evil_lol:). :loveu:

Posted

faktycznie w naszej galerii pustki ostatnio...muszę się poprawić. Daria dzięki za zdjęcia. Anata wykazuje świętą cierpliwość do naszego bandyty.
Shirai - Koki dziękujemy za komplementy :)
Bandyta odzyskuje trochę sierści, więc jakieś jesienne zdjęcia może się pojawią. Przestał już rosnąć ( a strasznie go wyciągnęło) więc mam nadzieję, że teraz zrobi odpowiednią wagę, bo straszny szczupak z niego.

Posted

[quote name='INU']Dziękuję. :loveu:

Ona sama wygląda jak małolata, tyle, że jest bardziej proporcjonalna (bo wiadomo, jak to jest z akicimi podrostkami - nic do siebie nie pasuje :evil_lol:). :loveu:

Faktycznie Anata bardzo często zachowuje się jak małolata... może i ma mniej energii i szybciej się męczy, ale nadal bawi się własnymi zabawkami jak szczeniaczek, nadal na spacerach ma momenty, że jej "odwala" i lata jak głupia w te i z powrotem ;) i nadal ludzie na ulicy myślą, że to szczeniaczek :evil_lol:
a dodatkowo moja prawie weteranka ma duzo lepsze zęby od tego podrostka co ją gonił :evil_lol:

dawno obiecane zdjęcia z Egiptu.. będą mocno w ratach bo jest ich ponad 200..

płynę sobie podwodnym szlakiem :cool3:

i spotkanie pod wodą ;)

och moje wspaniałe włosy :lol:

Posted

troche podwodnych śmieci.. a w zasadzie resztek tego co zostało z ładunku statku, który nie poradził sobie z tamtymi wodami..

płaszczka jakich wieeeele było w tym roku