Jump to content
Dogomania

Stare Zrozpaczone Psie Serce Czeka Na Cud...Kostuś ma dom:):):)

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest na razie na tymczasie, za 10 - 14 dni pojedzie do domku do Krakowa. Trzymajcie nadal kciuki, bo ciagle są Kostusiowi bardzo potrzebne.

Posted

agusiazet napisał(a):
Brawo Marta, może więcej szczegółów?

Kostus ma wielki apetyt, mam nadzieję, ze wszystko z nim ok. Na wszelki wypadek dziadziuś zostanie przebadany w poniedziałek u weta.
Zaraz więcej napisze nowa dogomaniaczka:cool3:

Posted

kostek jest bardzo spokojny ,poszedł spać do budy .w poniedziałek jedziemy do weta go zbadać.Jest bardzo chudy pomimo ze przez dwa tygodnie był regularnie dokarmiany,martwi mnie jego narośl w mordce,chciałabym zeby dozył w miłości i bez bólu resztę swojego zycia ,bo czasu ma nie duzo.

Posted

funia napisał(a):
kostek jest bardzo spokojny ,poszedł spać do budy .w poniedziałek jedziemy do weta go zbadać.Jest bardzo chudy pomimo ze przez dwa tygodnie był regularnie dokarmiany,martwi mnie jego narośl w mordce,chciałabym zeby dozył w miłości i bez bólu resztę swojego zycia ,bo czasu ma nie duzo.

Witam nową dogomaniaczkę i dobrego duszka Kostusia:lol:

Posted

Niestety, psiaki łapią w schronach wszystko co mozliwe, szczególnie te słabsze, miejmy nadzieję, że kaszel nie jest zaawansowany i będzie mozna go błyskawicznie wyleczyć. Kuracja u jednego z moich psiaków trwała dosłownie tydzień czy 10 dni. Trzymamy kciuki.

Posted

funia napisał(a):
pani u której jest KOSTEK martwi jego kaszel [mowiła ze az się krztusi] apetyt ma,jest bardzo cichy i spokojny .

:-( to moze byc kaszel kenelowy, w tym schronisku moze byc wszystko

Posted

Erazm napisał(a):
Niestety, psiaki łapią w schronach wszystko co mozliwe, szczególnie te słabsze, miejmy nadzieję, że kaszel nie jest zaawansowany i będzie mozna go błyskawicznie wyleczyć. Kuracja u jednego z moich psiaków trwała dosłownie tydzień czy 10 dni. Trzymamy kciuki.

Fobos, astek, psiak zadbany i silny w wieku srednim, zlapal w hotelu kaszel, wloklo sie to bardzo dlugo i stan byl nie zaciekawy..nie sam kaszel jest az tak zly co powiklania po nim, no jak to po wirusówkach:shake:

Posted

To moj burek miał więcej szczęścia, bo jak tylko zauważyłam objawy( załapał od innego psiaka) od razu popędziłam do weta i u przedziłam, że może to byc kenel, zdziwiłam się, że mały dostał antybiotyk w syropie dla ...dzieci. Ale zadziałało przednio

Posted

Erazm napisał(a):
To moj burek miał więcej szczęścia, bo jak tylko zauważyłam objawy( załapał od innego psiaka) od razu popędziłam do weta i u przedziłam, że może to byc kenel, zdziwiłam się, że mały dostał antybiotyk w syropie dla ...dzieci. Ale zadziałało przednio

:roll: bo w warunkach domowych, leczony nie leczony, trwa tydzien(jak katar);)

Posted

jutro bedziemy u weta ,dam znać jak wrócę [czekamy 10 dni i jak wszystko bedzie ok. to pojedzie do Krakowa,chociaż wolałabym zeby na stałe został w okolicach Zamoscia]martwi mnie transport to tak daleko.. nie wiem czy będę mogła go zawieść

Posted

Isadora7 napisał(a):
Widzę że mieszkasz na Woli :mad::mad::mad:
Nooo to niech ja ciebie zobacze w okolicy Gibalaka:roflt::roflt::roflt:

Zdaje sie, ze zaliczylam podpadowe:oops:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Zdaje sie, ze zaliczylam podpadowe:oops:

Jassssne a jeszcze dolałaś oliwy do ognia wpisem na bazarku ZMYSŁowym
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Tola']Tez martwi mnie ten kaszel:shake:
Wszystko bedziemy wiedziec jutro po wizycie u weta.
Kciuki wciąz mocno zacisniete za dziadunia:thumbs:

Trzymamy kciuki, najmocniej jak można.

Posted

Tola napisał(a):
Tez martwi mnie ten kaszel:shake:
Wszystko bedziemy wiedziec jutro po wizycie u weta.
Kciuki wciąz mocno zacisniete za dziadunia:thumbs:

A moze to serduszko? Przy chorym serduszku-co jest jakby 'normą' u staruszkow- tez jest kaszel....Ale jak serce krwawi z tesknoty to i serduszko chore bardziej ale jak sie da leki i milosc to bedzie dobrze, moze nie rewelacja ale dobrze ;)