BIANKA1 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Tola napisał(a):Kasia, która opiekuje się piesiem nazwała go Kostek; jest taki chudziutki:-( Ładne imie :lol: Quote
Tola Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Dziadziuś jest bardzo cichutki, spokojny,taki bezbronny. I ta jego lekkość:placz: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ja z rana podrzucę Kosteczka maleńkiego. Quote
emilia2280 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 spokojnie, Arka ma dla niego plan, jesli wszystko wypali: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10647345&postcount=113 Quote
bianka0 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 W hoteliku u Murki miała zarezerwowaną wpłatę 100 zł miesięcznie Pepsi.Znalazła DS,ale wpłaty są nadal aktualne jeżeli kogoś wytypujecie.Pierwsza rata cały czas leży na koncie hotelu i czeka na pieska.Jeżeli to będzie inny hotel,to poprostu będą wpłaty gdzie indziej,do Was należy decyzja. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 może nie trzeba będzie hotelu :) Quote
BasiaD Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Niunio wracaj na początek przypominać o sobie cioteczkom! Quote
Erazm Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Piknie mnie Tola załatwiła pokazała małego futrzaczka:mad: Quote
EVA2406 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Moja sunia miała taką narośl i została usunięta. Tylko pytanie czy Kostek wytrzyma narkozę. Trzeba byłoby zrobić wcześniej badania Quote
Isadora7 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Tola czy mam wystawiać aukcję? Weekend mam trochę luzu, a doczytałam się (może się mylę) ze ma domek. Wybacz, ale luz luzem ale nie na tyle aby wczytywać się w wątek. Powiedz tak czy nie i nie ma sprawy. Quote
Tola Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 O jakis domek stara sie Arka, ale nie wiem nic więcej, tyle tylko wyczytałam z postu emilia2280:roll:. Nie mam zadnych nowych wiadomości. Moze poczekajmy na powrót Arki na dogo i wtedy podejmiemy decyzję. Spróbuję się jeszcze dzisiaj z nią skontaktować i wieczorem dam znać. Boję się o czas, bo ten leci Kostusiowi nieubłaganie:-( Quote
Isadora7 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Tola napisał(a):O jakis domek stara sie Arka, ale nie wiem nic więcej, tyle tylko wyczytałam z postu emilia2280:roll:. Nie mam zadnych nowych wiadomości. Moze poczekajmy na powrót Arki na dogo i wtedy podejmiemy decyzję. Spróbuję się jeszcze dzisiaj z nią skontaktować i wieczorem dam znać. Boję się o czas, bo ten leci Kostusiowi nieubłaganie:-( Tola jak tylko będziesz wiedzieć daj znać. Wystawię, przygotuje sobie wcześniej. Quote
Tola Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Rozmawiałąm dzisiaj z Arką, jest szansa na domek dla Kostusia, ale wszystko wyjasni sie około środy, wiec wydaje mi sie ze poczekajmy jeszcze te pare dni, a przez ten czas mocno tzymajmy kciuki. Dzisiaj Kostuś po raz pierwszy ożywił się na widok Kasi, która się nim opiekuje. Moze psinka czuje, ze pojawiła sie nadzieja... Quote
Recommended Posts