brazowa1 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 to jakos w tygodniu :) ja tez chce juz zobaczyc Wacie:) Quote
akucha Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Tak waciny watek zaniedbać :nono: Dajcie Markofixy kochane jakies foteczki wykąpanej Wci. Niech sie gęba pośmieje z radości. Quote
brazowa1 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Markofixy pewnie odpoczywaja po remoncie Quote
a-markofix Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 w pracy wariatkowo i jeszcze przynosimy pracke do domu - aparat zakurzony z braku czasu, ale postaramy się poprawić... tydzień temu ważyliśmy Watke u weta - schudła 25 dkg :multi: mało, ale ważne, że coś się ruszyło i zamiast do góry waga poszła w dół :multi: niech pogoda dopisuje, bo trzeba uskuteczniać nasze marsze, a tu co wolny dzień to leje :angryy: dobrym skutkiem Wacinego odchudzania jest to, że zaczęła ładnie jeść chrupki, już nie dla zabawy czy na deser, ale normalnie jako posiłek... Quote
brazowa1 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Wacina wcale nie jest gruba,jest po prostu okragla,a wrazenie tuszy może byc przze puszyste futerko.Jest w sam raz,a sami wiecie,jak jestem uczulona na zatuczone psy. Na sloncu pieknie wybarwily sie jej ciemne plamki na skorze (wyrastaja z nich biale wlosy,smiesznie to wyglada),sama Wacia kwitnie i z wlasciwym sobie urokiem daje sie rozpieszczac.Za kazdym razem,przy podcieciu moge sie zachwycac jej slodkim i dobrym charakterem. a to....PREZENTY od Waci dla schroniskowcow!Zapas witamin na kolejne trzy miesiace dla sporej gromady.Dostaja trzy razy w tygodniu,ale dobre i to.Flawitol pojdzie tylko dla Smutasa,tran w blistrze tylko dla Maxa -łupieża,reszta-do podziału. DZIEKI!!!!!!! Quote
a-markofix Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 niech idzie na zdrowie i urode schroniskowych milusińskich - oby szybko znalazły domy ;) a mi nareszcie udało się zgrać foty, więc wstawiam z pozdrowieniami dla naszej kochanej akuchy na początek nasza wczasowiczka, która jutro wraca do domu - chomik - cały dzień śpi w swoim domku, a jak zgasimy światło do spania to się uaktywnia i zasypiamy przy dzwiękach kołowrotka :-) Wacia przed wizytą cioteczki Brązowej - jeszcze raz dziękujemy!!! :lol: Quote
a-markofix Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 i po strzyżeniu stylowa grzyweczka buntowniczka z wyboru :evil_lol: plaskacz - zdecydowanie odrzucamy ten image przedziałek na boku - do zastosowania w innym wcieleniu :diabloti: i nasza codzienna najpiękniejsza :loveu: Quote
brazowa1 Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 CUDOWNA :loveu: ech te wacine okragle oczy :loveu: Quote
a-markofix Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 teraz widać waciulkowe plameczki na skórze - prawie jak dalmatynka :evil_lol: i ulubione pozy Waci za tydzień dostajemy na wczasy świnkę morską (bardzo Watke lubi, ale nasza psina udaje, że jej nie widzi) i papuga, którą Wacia uwielbia, niestety bez wzajemności :lol: Quote
akucha Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 O mamuniu, Markofix, jak ja wam dziekować!!!! :loveu::multi::loveu: I prawda to, Waciula z każdą sesją młodsza jest. Oczy!!! Zobaczcie, ma ślepka jak szczeniak; mlode, figlarne, kokieteryjne. Błyszczą radością życia. Cudowne stworzonko nasze :lol: Brązowa, jesteś w dechę! Zostawiłas jej czuprynke, która uwielbiam. :evil_lol:Wybieram stylizację na buntowniczkę.... ale stylowa grzyweczka też mi sie podoba. A brązowe łatki to Waci rodzone czy pospacerkowa inwencja własna? Jaka to kokietka jest, zamęczyłabym :lol: Całować brzuszek! Chomiczatko-tłuściątko ma klateczkę jak Wersal. Quote
brazowa1 Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 plameczki brązowe sa rodzone! no alez ciotki Akucho :mad: Quote
akucha Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 No co?! co mi pałką machasz? Malo się akucha tych brązowości namyła i nawycierała u swoich białasów? To zapytałam :roll: Czytałam, że Wacia perfumeryję też lubi od czasu do czasu. Quote
a-markofix Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wacia teraz ma raj - przyjechali goście i tyle dodatkowych rąk do miziania i dokarmiania :lol: a jakie pyszności przyjechały - w sklepie nie kupicie :evil_lol: Quote
a-markofix Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 coś mi się zdaje, że Waciulka była wcześniej w domu pełnym ludzi, bo bardzo dobrze czuje się wśród większej ilości domowników - biega od jednego do drugiego na mizianko, by dotrzymać towarzystwa i cały czas dogląda "swoje stado" :lol: Quote
brazowa1 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 stado jak stado...doglada ich talerzy! :evil_lol: Quote
a-markofix Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Wacia - jak wszyscy wiemy to super grzeczna i dobrze wychowana psinka. Jak my z markofixem jemy, to ona od razu pod nogami domaga się pysznych kąsków, ale jak goście siadają do stołu, to Wacia w ogóle się nie interesuje jedzeniem. Nic ją nie interesuje i zwykle wylegije sie na kanapie, albo grzeje kuper na słońcu. Od dziś mamy mały zwierzyniec w domu - dwie śliczne czarne myszki, świnkę morską i papugę :). Póki co Wacia trochę zdezorientowana i niestety zazdrosna :(, ale może się przyzwyczai, a przynajmniej mamy taką nadzieję :) Quote
akucha Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Wacia nie lubi tłoku. To tak jak ja :lol: Z Pańciostwem wszystko smaczniejsze i lepsze. Nic nie piszcie o świnece, nawet gdy Wacia ja pokocha, bo zaraz ciocia Brązowa postara sie, żeby wacia nie była samotna :evil_lol: Quote
a-markofix Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 nic z tego. świnka u nas będzie tylko przez 3 tygodnie, później wraca do swojego domu. A Brązowej o tym nie piśniemy nawet słówka ;) Quote
brazowa1 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 juz jestem :p hmmm,lubicie swinki,tak?hmmmm Quote
a-markofix Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 no cóż, nie wiem, co powiedzieć. trochę lubimy, ale chyba nie aż tak żeby mieć je na stałe :) Quote
brazowa1 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 ale nam Wasze "troszke" wystarczy :diabloti::evil_lol: Quote
akucha Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Wiedziałam, ostrzegalam :evil_lol: Brązowa, Wacia to typowa jedynaczką. Ona musi być szczęśliwa. Quote
brazowa1 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 a moze Wacia marzy o dwoch grubiutkich swinkach morskich,hę? Quote
a-markofix Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Wacia lubi mieć nas na wyłaczność :loveu: świnkę obchodzi szerokim łukiem, chociaż ta chętnie by się z Waciulką bliżej poznała... myszolki śliczne i strasznie ciekawskie, ruchliwe, śmieszniarskie i wbrew ostrzeżeniom właścicielki w nocy grzeczne i cichutkie - spały jak myszki :lol: papuga żyje w swoim własnym świecie i z nikim się nie koleguje - stoi wysoko, więc Wacia jeszcze nie wie, że jest z nami jej ulubienica, o 5.00 zrobiła nam pobudkę, ale przykryłem klatke i znów siedziała cicho... jak widać zwierzyniec grzeczny i póki co kłopotów brak... ;) Quote
Recommended Posts