Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwa miesiace temu poznalam wirtualnie historie Czucza. Ilekroc ja czytam placzu mego nie ma konca. Przekazuje od tamtej pory co m-c pieniazki dla niego, ale szczerze mowiac nie mam pewnosci, czy do niego docieraja :( Uwazam, ze powiadomienia na stronie o wplynieciu kazdej kwoty powinny byc zamieszczane.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jages napisał(a):
Dwa miesiace temu poznalam wirtualnie historie Czucza. Ilekroc ja czytam placzu mego nie ma konca. Przekazuje od tamtej pory co m-c pieniazki dla niego, ale szczerze mowiac nie mam pewnosci, czy do niego docieraja :( Uwazam, ze powiadomienia na stronie o wplynieciu kazdej kwoty powinny byc zamieszczane.

Jeśli trafiają na konto Demi to na pewno Czucz z tego korzysta. O to jestem spokojna:) Możesz też po prostu zasilać Czuczka rzeczowo, czyli majty, karma... Jak kupuję pieluszki to wiem, że dla Czucza, a jak karmę to idzie pewnie dla całego stada, ale mi tam rybka, każdy z tych psiaków biedny jest.

Posted

mmd napisał(a):
Dwa rude (będą) w jednym stały domu :)
Mila była kiedyś dziewczyną Czucza, dobrze pamiętam?

Dokładnie tak było;). Jak widzieli się ostatnio przez chwilę to jakiś wielkich uniesień nie było, zobaczymy jak będzie przez te kilka dni;)

Posted

Jages napisał(a):

trafiają, ale na konto TOZu, i jak mamy do opłacenia coś u weta to wtedy nie ma problemu :) czyli jak coś brakuje, to są. Ale np wczoraj odebrałam bardzo chorego owczarka, wizyta plus leki 120zł, także Czucz bardzo internsywnie dzieli sie z innymi, bo one też potrzebują. Ale jak by decyzja należy do mnie na co pójdą pieluszki, czy na karme dla Majstraczuczka czy też dla innego, a innemu odmówic też nie można:(

Niusia i jak sobie radzicie?:) myśle, a nawet jestem pewna, że IDEALNIE:)
Wczoraj jak Majstra odstawiałam, to nie dość ze Mila to i Amonka widziałam :)

Posted

Nadal nie mam info, że majtole wysłane. Trafi mnie. Patrzyłam w markecie, były, ale inny rozmiar. Demi, tak mi przykro, że ten głupi sklep nie staje na wysokości zadania. Dajecie radę?
Chyba im wyślę maila, że to jaja są.

Posted

a czy Wy wiecie, że Majster dalej u Pani Agniesi i Mili :)
Za kokosanki dał by sie pociąć i nawet nie zauważył, ze wyszłam:P hehe:)
Jak on mógł by tam zostać, to ojej i w ogóle ah :)))))

Jeszcze jeden biedaczek... Jejku :(

Mmd jak tylko dostaje pielujdaszki to napisze smska :)

Posted

demi napisał(a):
a czy Wy wiecie, że Majster dalej u Pani Agniesi i Mili :)
Za kokosanki dał by sie pociąć i nawet nie zauważył, ze wyszłam:P hehe:)
Jak on mógł by tam zostać, to ojej i w ogóle ah :)))))

Jeszcze jeden biedaczek... Jejku :(

Mmd jak tylko dostaje pielujdaszki to napisze smska :)

Ale to by było...
Czuczuś i Mila:)

Posted

Radzimy sobie całkiem nieźle. Naumiałam się się zmieniać pieluszki i zakładać wózeczek ale to dzięki dużej cierpliwości Czuczka;) On zresztą jest przeuroczy i kochany:loveu: Z Milą zachowują się jak stare dobre małżeństwo:evil_lol: jak moja zołza rozedrze dziób to ten zaraz za nią:evil_lol:(więc teraz mam dwa psy obronne:lol:) Odkąd jest u nas przeżywam najazd dzieciaków ze szkoły Seby, gdzie Czucz był niedawno gościem. Dzisiaj na spacerze tak się rozszalał że zgubił wózek:crazyeye:.
Dla tych co chcieliby nas spotkać to wychodzimy na spacer ok 13 na podwórze koło przedszkola.
Mam kilka fajnych fotek Czuczka i Mili ale nie umiem ich wstawić:angryy:

Posted

Poker napisał(a):
ooooo, czyżby Czucz znalazł DS ?

Bardzo bym chciała ale to niestety w tej chwili niemożliwe:placz: Czuczek narazie będzie u nas częstym gościem.

Posted

To też dużo.
Dla niego na pewno ten dom Demi, choć wspaniały, to pełen psów, co chwilę nowych i złośnik Czuczek ma powody do zapieniania się.
A u Ciebie zero konkurencji i własna kobitka, kto by tak nie chciał;)

Posted

mari23 napisał(a):
ja też co miesiąc wpłacam na konto TOZ-u, ale jeśli tak lepiej - mogę zmienić i wpłacać na konto Asi....

Ja też tak bym wolała! Wiem, że takich porzebujących istot jak Czucz niestety jest o wiele, wiele... wieęcej. Ja przed samą sobą jednak się zdeklarowałam m-cznie mu wpłacać grosik i wolałabym mieć pewność, że idzie on na jego pieluszki.

Posted

Z pierwszego postu/posta (???)

95 1090 2473 0000 0001 0811 8249
Joanna Kleszcz
ul. Maślicka 5
54-107 Wrocław
a w tytule przelewu możesz pisać "galotki Czucza" ;)

albo: kupujesz pieluszki i wysyłasz
albo: kupujesz w sklepie internetowym i kierujesz zamówienie prościutko do Czuczkowej pupci (znaczy na adres Demi)

Też nie przepadam za wysyłaniem kasy do jakiegoś wspólnego kociołka, jak mam upatrzony cel:)

Posted

A cioteczka co tak długo się ociągała z odwiedzinami u mojego Czuczka?
Ja się czaiłam, ale jak mnie wciągło;) i zassało, to na amen:)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Koło 13 powiadasz? Może się spotkamy, ja chodzę z Krą (taka wielka czarna na wózku) ;) A mieszkam nad sklepem muzycznym...

To już chyba się spotkałyśmy przy okazji kotka który wypadł starszej pani z okna w zeszłym roku.
Na spacerkach będę wyglądać Kry;)(jestem ciekawa jak ona sobie radzi). Pozdrawiam:smile:

Posted

Aaaaa..... to ty mi wtedy z kocią pomogłaś? No to mam niusa.... ta starsza pani umarła :( jej syn (niejaki Chudy)- ma problem, żeby sobie sam ze sobą poradzić, w związku z czym kocia i jej mama sa u mnie i szukają domu. W domu nazywały sie Pysia i Misia, u mnie są Akrobatka i Spadochronem....

KrA sobie radzi ZA dobrze.