Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz

Posted

[quote name='zachary']Kochany jest, bardzoooo kochany i niech tak zostanie!!! Nie róbcie poprawek![/QUOTE]

Ja też tak myślę, że to nie był błąd. Poza tym jak można tego Czuczkowego pycholka nie kochać.

Posted

[quote name='sleepingbyday']hi hi hi..... a moze demi wie, co mówi, wkońcu to ona zyje z terrorystą.... ;-)[/QUOTE]
jak byście zobaczyli, jak Czucz, ten kochany pycholek, łapie w swoje zębiska małą puchatą kuleczke, szczeniaczka, i trzepota na prawo i lewo, to byście mu chciały nóż w serce wbić;> kochany jest czasami, a czasami bym mu ten pusty łepek odstrzeliła;> ale i tak go kocham:)
Zmiany bedą polagaly na tym, ze bedzie wiecej zdjęć itd:)

Posted

Uczucia ojcowskie się w nim obudziły i tyle. Jak mu po głowie skaczą to manto;)

Czuczek by mi się przydał na trochę, może bym nie miała tak, że mój jak wraca ze spaceru rano to mi tymi zimnymi łapskami na twarzy ląduje i to po dużym rozbiegu, trochę kijowo mieć taka pobudkę:D

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

amensalizm napisał(a):
Co tam u Czuczusia? :D

zyje sobie jak pączek w maśle, tak ogólnie:)

Dostały teraz wszystkie kaszlu kenelowego... takze lecimy z antybiotykiem u wszystkich. Zwłaszcza Czucz ma sie nijak, bo czasem tak kaszle ze aż wymiotuje.

Posted

Asia, była podobno u ciebie jedna kobita oglądać któregoś psiaka do adopcji, ale podobno "nie przypadli sobie do serca". Babeczce umarł jakis czas temu jamnik. Powiedz mi, jak wrażenia na jej temat?

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Asia, była podobno u ciebie jedna kobita oglądać któregoś psiaka do adopcji, ale podobno "nie przypadli sobie do serca". Babeczce umarł jakis czas temu jamnik. Powiedz mi, jak wrażenia na jej temat?

okazało sie że to moja sąsiadka, nauczycielka. Jest taka jak by oschła, czy cos. ale psu bedzie tam ekstra! Takze można dawac:)