Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahahhahahahhahha :lol::lol: świeża krew :crazyeye: Grzesiek od razu mnie zapytał jak pokazałam to zdjęcie: "a co to za krew koło auta", a jeszcze nic nie powiedziałam że to bordog killer :cool3:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

xmartix napisał(a):
Czuczuś dzisiaj Sylwestra z pieskami urządza :D

Jak po imprezce?
Mój Czuczuś łobuziak:)
Kumpla stracił biedaczek, chociaż nie wiem, czy kumpla... to była chyba szortka męska przyjaźń.
Odezwę się, bo trzeba jakąś paczkę chłopakowi zmontować.

Posted

mmd napisał(a):
Jak po imprezce?
Mój Czuczuś łobuziak:)
Kumpla stracił biedaczek, chociaż nie wiem, czy kumpla... to była chyba szortka męska przyjaźń.
Odezwę się, bo trzeba jakąś paczkę chłopakowi zmontować.

bardzo szorstka męska przyjaźń...
Czuczek właśnie po ogólnej kąpieli, nie był zadowolony, ale wyboru nie miał:evil_lol: Majster jeden:diabloti:

Posted

[quote name='xmartix']A no na imprezce Czuczek się schował przed petardami.. dłużej bawili się goście niż sam gospodarz :D:D:D
Ano czasem tak bywa, że gospodarz pod stołem

Coś czuję, że ominą mnie pikantne zdjęcia z czuczkowych kąpieli

Posted

mmd napisał(a):
Ano czasem tak bywa, że gospodarz pod stołem

Coś czuję, że ominą mnie pikantne zdjęcia z czuczkowych kąpieli

jak bym miała go fotografować, za każdą kąpielą to bym nie wyrobiła:lol:
A no Czuczko tak, cykorek jeden, ale w dni powszednie on jest gospodarzem :evil_lol:

Posted

Czuczuś ma piękne futerko. Jak on się zmienił przez te 1,5 roku, miał taki pokancerowany pyszczek, a teraz śliczny jest. I te frędzelki przy uszach:)

A o tej czarnej stworze dopiero doczytałam:)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
JESZCZE? O rany......... ;)

Ty złośnico:diabloti:

Twoje psy, a raczej pod Twoją opieką mają Twoją figurę, a moje moją figurę :evil_lol::diabloti:

Posted

bardzo dziękuje cioteczce MMD za 100zł które wpłynęło na konto :) :loveu:
Nie bede chyba tego wliczać w pierwszą strone, tak? czy mam wpisać? :razz: bo nie wiem.
Bo tam jest dług, ale cóż, kto nie tonie w długach:oops:
Kupie karmę HILSA burakom kochanym:razz: bo ją uwielbiają, nawet menda Czuczek ją uwielbia, bo taka półmokra, niech coś dzieci z życia mają. Dobrze? ;)

Dorcysia dziś pojechała do Szczecina, do nowego domku, ale się spłakałam, jak głupia :-(:oops:

Posted

xmartix napisał(a):
to znaczy Demi że moje są takie szalone jak ja?? :roll::roll: :crazyeye::crazyeye: o nieee, biedne psy

hehe, nie Ty chwilowo taka troszke szersza:evil_lol: w marcu Ci przejdzie:razz: i znów wrócisz do swoich wymiarów :cool3: takze będzie tak jak napisałam :cool3:

Posted

demi napisał(a):
Nie bede chyba tego wliczać w pierwszą strone, tak? czy mam wpisać? :razz: bo nie wiem.
Kupie karmę HILSA burakom kochanym:razz: bo ją uwielbiają, nawet menda Czuczek ją uwielbia, bo taka półmokra, niech coś dzieci z życia mają. Dobrze? ;)

A to do mnie te pytania?
Nieee, nie odczuwam potrzeby wiszenia na 1 stronie:evil_lol:
Kup im, co lubią, pewnie, że dobrze. Byle mordki były szczęśliwe, a brzuszki pełne.