xmartix Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 hahahhahahahhahha :lol::lol: świeża krew :crazyeye: Grzesiek od razu mnie zapytał jak pokazałam to zdjęcie: "a co to za krew koło auta", a jeszcze nic nie powiedziałam że to bordog killer :cool3: Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ale kogo on tam zagryzł? policz psy... :roll: Quote
mmd Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No coś Ty - on się w takiej drobnicy nie specjalizuje. Policz słonie w zoo:evil_lol: Quote
xmartix Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Czuczuś dzisiaj Sylwestra z pieskami urządza :D Quote
mmd Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 xmartix napisał(a):Czuczuś dzisiaj Sylwestra z pieskami urządza :D Jak po imprezce? Mój Czuczuś łobuziak:) Kumpla stracił biedaczek, chociaż nie wiem, czy kumpla... to była chyba szortka męska przyjaźń. Odezwę się, bo trzeba jakąś paczkę chłopakowi zmontować. Quote
demi Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 mmd napisał(a):Jak po imprezce? Mój Czuczuś łobuziak:) Kumpla stracił biedaczek, chociaż nie wiem, czy kumpla... to była chyba szortka męska przyjaźń. Odezwę się, bo trzeba jakąś paczkę chłopakowi zmontować. bardzo szorstka męska przyjaźń... Czuczek właśnie po ogólnej kąpieli, nie był zadowolony, ale wyboru nie miał:evil_lol: Majster jeden:diabloti: Quote
xmartix Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A no na imprezce Czuczek się schował przed petardami.. dłużej bawili się goście niż sam gospodarz :D:D:D Quote
mmd Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='xmartix']A no na imprezce Czuczek się schował przed petardami.. dłużej bawili się goście niż sam gospodarz :D:D:D Ano czasem tak bywa, że gospodarz pod stołem Coś czuję, że ominą mnie pikantne zdjęcia z czuczkowych kąpieli Quote
demi Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 mmd napisał(a):Ano czasem tak bywa, że gospodarz pod stołem Coś czuję, że ominą mnie pikantne zdjęcia z czuczkowych kąpieli jak bym miała go fotografować, za każdą kąpielą to bym nie wyrobiła:lol: A no Czuczko tak, cykorek jeden, ale w dni powszednie on jest gospodarzem :evil_lol: Quote
demi Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 xmartix napisał(a):a na weekendy to kto???? też on, ale ze mną na czele:evil_lol: Quote
demi Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Bazarki: [FONT=Arial]Portfel, piesiaste długopisy i ołówki na sterylkę i łapkę Mili do 24.01[/FONT] [FONT=Arial]2 MEGA Misie,stylowe świeczniki i2 specyficzne wazoniki na łapkę i sterylkę Mili24.01[/FONT] Quote
demi Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 i moja Dorcysia :) http://www.toz.wroclaw.pl/614.xml Pies IDEAŁ, chyba sie za nią w wekkend zapłacze na śmierć... Quote
mmd Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Czuczuś ma piękne futerko. Jak on się zmienił przez te 1,5 roku, miał taki pokancerowany pyszczek, a teraz śliczny jest. I te frędzelki przy uszach:) A o tej czarnej stworze dopiero doczytałam:) Quote
EVA2406 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Demi, Czuczek bardzo wyprzystojniał będąc pod Twoją opieką. Paczuszka pieluch czeka, ale postaram się w przyszłym tygodniu wysłać. Quote
demi Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Bardzo prosimy o pieluszki bo się powoli kończą... Czuczek tak wydoroślał :) hehe:) Quote
ulvhedinn Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 demi napisał(a):i przytył:diabloti: JESZCZE? O rany......... ;) Quote
demi Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 ulvhedinn napisał(a):JESZCZE? O rany......... ;) Ty złośnico:diabloti: Twoje psy, a raczej pod Twoją opieką mają Twoją figurę, a moje moją figurę :evil_lol::diabloti: Quote
xmartix Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 to znaczy Demi że moje są takie szalone jak ja?? :roll::roll: :crazyeye::crazyeye: o nieee, biedne psy Quote
demi Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 bardzo dziękuje cioteczce MMD za 100zł które wpłynęło na konto :) :loveu: Nie bede chyba tego wliczać w pierwszą strone, tak? czy mam wpisać? :razz: bo nie wiem. Bo tam jest dług, ale cóż, kto nie tonie w długach:oops: Kupie karmę HILSA burakom kochanym:razz: bo ją uwielbiają, nawet menda Czuczek ją uwielbia, bo taka półmokra, niech coś dzieci z życia mają. Dobrze? ;) Dorcysia dziś pojechała do Szczecina, do nowego domku, ale się spłakałam, jak głupia :-(:oops: Quote
demi Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 xmartix napisał(a):to znaczy Demi że moje są takie szalone jak ja?? :roll::roll: :crazyeye::crazyeye: o nieee, biedne psy hehe, nie Ty chwilowo taka troszke szersza:evil_lol: w marcu Ci przejdzie:razz: i znów wrócisz do swoich wymiarów :cool3: takze będzie tak jak napisałam :cool3: Quote
mmd Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 demi napisał(a):Nie bede chyba tego wliczać w pierwszą strone, tak? czy mam wpisać? :razz: bo nie wiem. Kupie karmę HILSA burakom kochanym:razz: bo ją uwielbiają, nawet menda Czuczek ją uwielbia, bo taka półmokra, niech coś dzieci z życia mają. Dobrze? ;) A to do mnie te pytania? Nieee, nie odczuwam potrzeby wiszenia na 1 stronie:evil_lol: Kup im, co lubią, pewnie, że dobrze. Byle mordki były szczęśliwe, a brzuszki pełne. Quote
Ewelina.w38 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Proszę o pomoc dla Sabki, psa bardzo zaniedbywanego przez wlaściciela: http://www.dogomania.pl/threads/148463-Sunia-bez-przeszA-oA-ci-i-przyszA-oA-ci/page13 Potrzebna pomoc przede wszystkim przy ogłaszaniu, chyba ze ktoś ma dt:roll: Quote
Recommended Posts