Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziadzio przechodzi już samego siebie. To nie ten pies co 2 tygodnie temu!!! Teraz chodzi za mną nawet do ubikacji i wpatruje się we mnie jak jem cokolwiek i nawet już po obfitym posiłku żebrze udając umierającego z głodu. W nocy zaczął się czochrać i wywalać na plecy aż musiałam wstać i go drapać. Przytył troszkę a jak go wypuszczam na podwórko to już nie chce uciekać. Dostał nagle młodzieńczej werwy.

Posted

[quote name='dziadziowa'](...)W nocy zaczął się czochrać i wywalać na plecy aż musiałam wstać i go drapać. Przytył troszkę a jak go wypuszczam na podwórko to już nie chce uciekać. Dostał nagle młodzieńczej werwy.

Też bym nie uciekał :p
Uwielbiam drapanie :eviltong:

Posted

andzelika1952 napisał(a):
Mam sprawę do Dziadziowej. Przepraszam że na tym forum, ale to pilne. Otrzymałam wiadomość od osoby wracającej z wczasów znad morza, że na stacji benzynowej LOTOS w Obornikach / mam napisane - od Wałcza w stronę Poznania za rondem po prawej stronie/ został porzucony czarny piesek z obróżką. Jest bardzo przyjazny i miły. Aha , jeszcze jedna wiadomość - tej Pani wyszło że jest to chyba ul. Lechicka 5. Może macie kogoś z tego terenu kto mógłby pomóc psiakowi.Nie wiem czy coś dadzą te dane , ale może trzeba powiadomić najbliższy TOZ?
Transport dla Kacperka mam ,no ale trochę za późno.

andzelika - czy coś się wyjaśniło z tym pieskiem?
Ktoś go zabrał?

Sorry, że na wątku Dziadzia vel Kapitana.

Posted

Dziadzio załapał sie na druga młodosc,jak panowie po 40.:eviltong:Podrap tez Gallegro,nawet jak sie nie przewala koło Ciebie, nich ma tą przyjemnosć.:evil_lol:

Posted

halcia napisał(a):
Dziadzio załapał sie na druga młodosc,jak panowie po 40.:eviltong:Podrap tez Gallegro,nawet jak sie nie przewala koło Ciebie, nich ma tą przyjemnosć.:evil_lol:

Gallegro ma kto drapać... ;)

Posted

Niestety ,nic nie wiem o dalszym losie pieska z Obornik. Mieszkam ponad 300 km od miejsca gdzie on przebywa. W poniedziałek będę dzwoniła do najbliższego TOZ-u , może pomoże też ktoś z dogomaniaków. Nie ukrywam ,że liczę bardzo na pomoc Dziadziowej. Jest na dogo kilka ogłoszeń o psiakach z Obornik - myślałam, że ktoś się zgłosi.

Posted

Sorki- od soboty nie miałam dostępu do neta. Teraz planuję wizytę w Wałczu. Aktualnie jestem poza domem ale za dwa- trzy dni wracam.
Co do pieska z Obornik- też nie mam żadnych więści.
Andżeliko- dzwoniłaś?

Posted

Z tego co słyszałam z wieści to super ale leńńńń na 102. Drzwi otwarte, dwa kroki na dwór a on... sika na drzwi:evil_lol: już zadomowiony jak pan i władca na krańcu... hmmm... raju.
Czy ja kiedyś pisałam że misiek to terrorysta? Ha- wysiada przy Kapitanie Dziadku;) Jak jest głodny to o 5 rano muszę wstawać bo nie przestaje piszczeć i się kręcić. "Wsyp choć suchej"- tak mówi:roll: a w drzwiach to niby misiek mnie taranował? Pffff- zbieram fundusze na ochraniacze hokejowe na kolana:lol: przez Dziadka ofkors;)

Posted

Dziadziowa,sa preparaty,by psiaki nie sikały na dany "sprzet"Mój poprzednii psiak w jakimś okresie miał manie posikiwać komputer...Złapała z Tobą kontakt Ulka?

Posted

Myślałam dziś o mojej Królowej Sarze. Odeszła dzień przed Wielkanocą. Krótko potem znalazł się Misiulek, teraz Dziadunio przybył. I myślę że dom bez psa to nie dom. I nieważne że trochę zalatuje siuśkami, dywan z granatowego, gładkiego zrobił się puchaty i rudy a odkurzacz dusi się na nim, że czasem żeby zjeść w spokoju kanapkę trzeba zamknąć się w łazience i to na klucz;)
mogłaby wyliczyć setki takich spraw które innym wydają się zbyt uciążliwe, takie kajdanki, ograniczniki.
Ja to kocham:loveu: idę do łazienki na kolację

Posted

W tej chwili mam w domu cztery psy...I czasem jeszcze mi mało...:evil_lol: A ile jest śmiechu...Ile zabawy...Dom wariatów...:cool3: Luśka się tarza,Koli aportuje udko,Poziomka biega...Albo-wszystkie naraz łapy w górze,tturlanie i warczenie...:loveu::loveu:Jedynie Tyrsa całymi dniami śpi...Jakby jej nie było...:roll:
O,tak...Dom bez psa-to nie dom...:shake: