Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):

Czy gdzieś TOZ to poważna i poważana instytucja?

choć niektórzy bardzo się starali, chieli coś zmienić- to się zgadza:)
toz nie jest poważną instytucją :)
jak kierują tozem tacy ludzie.. jacy nim kieruja :)

toz poznański się jednak starał i stara się nadal, choć koniec jego już bliski.
więc proszę Cię donvitow:)

Posted

Weronia napisał(a):
choć niektórzy bardzo się starali, chieli coś zmienić- to się zgadza:)
toz nie jest poważną instytucją :)
jak kierują tozem tacy ludzie.. jacy nim kieruja :)

toz poznański się jednak starał i stara się nadal, choć koniec jego już bliski.
więc proszę Cię donvitow:)

Wow:crazyeye:

Posted

Dla dobra sprawy nie wszytsko można pisać na wątku- to chyba oczywiste.
Nie da się też, w krótkim czasie przedstawić wszystkich informacji- tego chgyba też nie muszę tłumaczyć..
Oczywiście najlepszą opcją są dt.
Miejmy nadzieję, że wszystko się uda i psy znają PRAWDZIWE ds.
Świetnie by było, gdyby pojawili się już chętni do adopcji.

Posted

Weronia napisał(a):
Dla dobra sprawy nie wszytsko można pisać na wątku- to chyba oczywiste.
Nie da się też, w krótkim czasie przedstawić wszystkich informacji- tego chgyba też nie muszę tłumaczyć..
Oczywiście najlepszą opcją są dt.
Miejmy nadzieję, że wszystko się uda i psy znają PRAWDZIWE ds.
Świetnie by było, gdyby pojawili się już chętni do adopcji.

Uff. O taki wpis mi chodziło i dlatego toczyłam z Tobą batalię.:evil_lol:
Wygrałaś :happy1:, bo pokazałaś, że jednak można napisać tyle ile potrzeba, co więcej, ile Ci wolno, by ludzie wiedzieli na czym stoją. Dziękuję.

Posted

majqa napisał(a):
Uff. O taki wpis mi chodziło i dlatego toczyłam z Tobą batalię.:evil_lol:
Wygrałaś :happy1:, bo pokazałaś, że jednak można napisać tyle ile potrzeba, co więcej, ile Ci wolno, by ludzie wiedzieli na czym stoją. Dziękuję.

Uwierzyłem że Weronia opuściła TOZ :evil_lol:

Posted

Mój toporek wojenny już zakopany Weroniu, mam nadzieję, że Ty już też przed lusterkiem zmywasz barwy wojenne. :evil_lol:
Zaglądaj tu w miarę czasu i wrzucaj ludziom bieżące info. Tym przyciągniesz zainteresowanie i ludzi gotowych do pomocy, a tych, przejętych biedakami, jak widać nie brakuje.

Posted

majqa napisał(a):
Mój toporek wojenny już zakopany Weroniu, mam nadzieję, że Ty już też przed lusterkiem zmywasz barwy wojenne. :evil_lol:
Zaglądaj tu w miarę czasu i wrzucaj ludziom bieżące info. Tym przyciągniesz zainteresowanie i ludzi gotowych do pomocy, a tych, przejętych biedakami, jak widać nie brakuje.

no już zmyłam :evil_lol::eviltong::eviltong::cool3:

Posted

Weronia napisał(a):
no już zmyłam :evil_lol::eviltong::eviltong::cool3:

I o to chodzi. :lol: Szkoda życia i czasu na pierdoły. Na tym wątku nie Ty, ja, inni są najważniejsi ale los psiaków i na tym należy się skupić.

Posted

majqa napisał(a):
I o to chodzi. :lol: Szkoda życia i czasu na pierdoły. Na tym wątku nie Ty, ja, inni są najważniejsi ale los psiaków i na tym należy się skupić.

dokładnie :)
;)

Posted

No dobra to Ci coś Majga przepiszę

cytat. Oba szczeniaki przeżyły. Kroplowki, leki kilka razy dziennie. Zero normalnego życia. Tylko Psy. Nie , nie psy. Osoby. Rate,Junior,Mama Pitbulowa,Alfa, Kutas,Kuciapka, Tanga Dwa, Teufel, Nazgul Fender.
Idą do nowych domów.
Wezmę następne.
Chore Pity- nowe pity

Posted

Jeśli chciałeś bym szukała szczęki po podłodze to Ci się udało. Vito, oświeć mnie, co to jest? O czym Ty piszesz, a raczej, co przepisałeś??? :-o

Posted

majqa napisał(a):
Jeśli chciałeś bym szukała szczęki po podłodze to Ci się udało. Vito, oświeć mnie, co to jest? O czym Ty piszesz, a raczej, co przepisałeś??? :-o

Na pewno słowa Sandry czyli Greven

Posted

Donvitow napisał(a):
Dwie trzecie wyciąłem:evil_lol:.

Tylko mi nie pisz, że te 2/3 by przebiły to, co już zobaczyłam. Do rana zostało mało czasu ale jak dam w kimę to koszmar murowany.:roll:

Posted

O kolejnych siedmiu." Stareńka sunia jest kochana. Jak się garnie i przytula. A te maluchy nie zaznały człowieka. Jak się je przytuli to aż kwilą. Przytulam je stale. Suczki chyba nie oddam chyba że się znajdzie wyjątkowy dom a maluchy muszą miec super domy by im się nigdy krzywda nie stała.Dokladnie sprawdzajcie."
Wektra a to kto?:evil_lol:

Posted

Donvitow napisał(a):
Tanga Dwa i Kutas:evil_lol:.

Nagroda jest. Pituś.:lol:

Ja już nagrodę od Sandry dostałam , w październiku - jestem prze szczęśliwa z niej :)
też pituś :diabloti: