Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orpha napisał(a):
czekam , z moim wolnochodzacym netem nie dam rady z mapy skorzystac :angryy:. Mam tel.p.Beaty ,gdyby udalo sie komus z moich znajomych albo mi go namierzyc zaraz ja poinformuje.
Kurde musze komus kom.moja podac ,zeby w razie co wiedziec co i jak
kto bedzie przed kompem???????????????????????

ja bede siedziec dlugo....

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mru z jakiej dzielnicy jestes...bo ja juz tak na zas..musze sobie pouzupelniac ia takze przeslac do dog mastera by wprowadzil do mapy interaktywnej - / o ile sie zapisalas do mapy pomocy dogo jesli nie to prosze wpisujcie sie!!!! widzicie jakie to przydatne zwlaszcza gdy trzeba szybko dzialac

hmmm tyle czasu mnie nie bylo i jeszcze moja ksiazke adresowa gg mi wcielo

Posted

nie chce mi wysylac jak kopiuje niki z mapy interaktywnej. wiec na razie powysylalam do tych, ktorych znam no i inwidualnie. Dudziaczek tez ma problemy.Szkoda, ze po wyslaniu pw czy gg interaktywna mapa sie zamyka i po kliknieciu na nika, zeby wyslac pw, czasem jest juz nick wpisany w pw a czasem nie..Ale generalnie super jest ta mapa. Gratulacje

Posted

orpha napisała:

ul jagiellonska, targowa, okolice dworca wileńskiego nic.
niech ktos podzwoni po korporacjach taxi i poprosi o pomoc, ja musze oszczedzac baterie

Posted

wysłalam mejla do ośmiu korporacji warszawskich... nie wiem czy to cos da, ale może im przekażą...
nie wiem na ile oni to czytaja :(
ale tak prosiła orpha
nie wiem, czy ktos z was moze podzownic?

niestety nie moge dzwonic teraz po nocy :roll:
cała rodzina spi, a jak psy sie rozszczekaja, to bedzie bardzo źle...

Posted

legion23 dzieki!!!!
nie kazala :mad::mad: tylko prosila jak potrafila najladniej...:cool3:

a moze masz pomysl jak ja wkleic do pierwszego postu...hmmm czy to tylko mod moze zrobic, czy ewa..moze reedytowac
no ale i tak jej nia ma
no to moze inaczej moze DuDziaczek..o wlasnie Dudziaczek w drugim watku w pierwszym poscie moze to przekleic i tam juz bedzie na tapecie od razu!!!!!

Posted

super ta mapka. dzieki:) ja juz wkleilam na drugi watek. dudziaczek przekleji to usune

Edit: na mapie byly osoby do plakatow, ogloszen w necie, radiu, prasie i TV. mam nadzieje ze bedą ogloszenia. jesli ktos zrobi nam plakat trzeba bedzie zolnierzykow do rozwieszania. mysle sobie czy jak sie pojawi plakat nie napisac do jakiegos harcerstwa z prosba o rozwieszenie. plakatu jeszcze nie ma, ale czy ktos z Was byl kiedys harcerzem w Warszawie i ma wtyki?;) jak nie to napisze po prostu maila

Posted

Charly napisał(a):
czy ktos z Was byl kiedys harcerzem w Warszawie i ma wtyki?;) jak nie to napisze po prostu maila

osobiście nie, ale moge oporosic kolezanke i jej druhenki ;)
o ile są w miescie to na pewno...

Posted

mru napisał(a):
osobiście nie, ale moge oporosic kolezanke i jej druhenki ;)
o ile są w miescie to na pewno...

to dobrze to dobrze. Xantusiu trzymaj się. trzymaj sie

Posted

Dobra mape dogo tak na szybko obskoczylam i ci co mieli GG, tlena, Skaypa juz sa poinformowani :cool3:
I tych "wazniejszych" ludzi z dogo na pw tez... tylko kurcze napisalabym do wszystkich ale strasznie mozolnie mi idzie nie wiem mapa nie chce ze mna wspolpracowac :lol:
EDIT:
No wiekszosc ludzi nam sie pewnie z Charly zdublowala, ale chyba nam wybacza co? :)

Posted

drecza mnie jeszcze te korporacje...a moze smsem mozna im przeslac informacje????
wiem ze sa takie ktore przyjmuja zgloszenia smsowe..
i tam napisac ze staruszek pies z rozowa chusteczka zaginal na pradze okolice Placu Hallera gluchy...a nawet mozna fotke przeslac
czy jakas nagroda jest...w razie czego moze by jakas ufundowac / tj zrzucic sie?

trzeba znalezc w necie te korporacje ktore przyjmuja zgloszenia smsowe..albo po prostu dzwonic

ja juz nie dam rady

Posted

dobra. ja zadzwonie do pierwszek korporacji i zobaczymy co mi powiedza. moge obdzowic niewiele, bo mam 5 zlotych ale zobaczymy co mi powiedza.

zjadlo mi 3 zl i babka powiedziala, ze to jest niemozliwe...wiec mysle ze nic z tego

Posted

Charly napisał(a):

ps. za 5 godzin będę ciocią po raz pierwszy:)szkoda, ze nie moge sie tak do konca cieszyc.

Ciesz sie ciesz do końca :lol: Nasz Xantusik i tak się znajdzie :cool3: A coz nigdy już nie bedziesz ciocią po raz pierwszy :razz: To zdarza sie tylko raz w życiu :evil_lol: