DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 orpha napisał(a):czekam , z moim wolnochodzacym netem nie dam rady z mapy skorzystac :angryy:. Mam tel.p.Beaty ,gdyby udalo sie komus z moich znajomych albo mi go namierzyc zaraz ja poinformuje. Kurde musze komus kom.moja podac ,zeby w razie co wiedziec co i jak kto bedzie przed kompem??????????????????????? ja bede siedziec dlugo.... Quote
pixie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 mru z jakiej dzielnicy jestes...bo ja juz tak na zas..musze sobie pouzupelniac ia takze przeslac do dog mastera by wprowadzil do mapy interaktywnej - / o ile sie zapisalas do mapy pomocy dogo jesli nie to prosze wpisujcie sie!!!! widzicie jakie to przydatne zwlaszcza gdy trzeba szybko dzialac hmmm tyle czasu mnie nie bylo i jeszcze moja ksiazke adresowa gg mi wcielo Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 nie jestem zapisana! zapisze sie oczywiscie! mieszkam na Natolinie... Quote
Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 nie chce mi wysylac jak kopiuje niki z mapy interaktywnej. wiec na razie powysylalam do tych, ktorych znam no i inwidualnie. Dudziaczek tez ma problemy.Szkoda, ze po wyslaniu pw czy gg interaktywna mapa sie zamyka i po kliknieciu na nika, zeby wyslac pw, czasem jest juz nick wpisany w pw a czasem nie..Ale generalnie super jest ta mapa. Gratulacje Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 orpha napisała: ul jagiellonska, targowa, okolice dworca wileńskiego nic. niech ktos podzwoni po korporacjach taxi i poprosi o pomoc, ja musze oszczedzac baterie Quote
Legion23 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 wklejam, bo pixie kazała ;) jak komu mało mapek, to tu: http://maps.google.com/ ;) pl. Hallera: dworzec Wileński: i dla przypomnienia, czego szukamy... ;) Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 wysłalam mejla do ośmiu korporacji warszawskich... nie wiem czy to cos da, ale może im przekażą... nie wiem na ile oni to czytaja :( ale tak prosiła orpha nie wiem, czy ktos z was moze podzownic? niestety nie moge dzwonic teraz po nocy :roll: cała rodzina spi, a jak psy sie rozszczekaja, to bedzie bardzo źle... Quote
pixie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 legion23 dzieki!!!! nie kazala :mad::mad: tylko prosila jak potrafila najladniej...:cool3: a moze masz pomysl jak ja wkleic do pierwszego postu...hmmm czy to tylko mod moze zrobic, czy ewa..moze reedytowac no ale i tak jej nia ma no to moze inaczej moze DuDziaczek..o wlasnie Dudziaczek w drugim watku w pierwszym poscie moze to przekleic i tam juz bedzie na tapecie od razu!!!!! Quote
Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 super ta mapka. dzieki:) ja juz wkleilam na drugi watek. dudziaczek przekleji to usune Edit: na mapie byly osoby do plakatow, ogloszen w necie, radiu, prasie i TV. mam nadzieje ze bedą ogloszenia. jesli ktos zrobi nam plakat trzeba bedzie zolnierzykow do rozwieszania. mysle sobie czy jak sie pojawi plakat nie napisac do jakiegos harcerstwa z prosba o rozwieszenie. plakatu jeszcze nie ma, ale czy ktos z Was byl kiedys harcerzem w Warszawie i ma wtyki?;) jak nie to napisze po prostu maila Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Charly napisał(a): czy ktos z Was byl kiedys harcerzem w Warszawie i ma wtyki?;) jak nie to napisze po prostu maila osobiście nie, ale moge oporosic kolezanke i jej druhenki ;) o ile są w miescie to na pewno... Quote
Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 mru napisał(a):osobiście nie, ale moge oporosic kolezanke i jej druhenki ;) o ile są w miescie to na pewno... to dobrze to dobrze. Xantusiu trzymaj się. trzymaj sie Quote
DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dobra mape dogo tak na szybko obskoczylam i ci co mieli GG, tlena, Skaypa juz sa poinformowani :cool3: I tych "wazniejszych" ludzi z dogo na pw tez... tylko kurcze napisalabym do wszystkich ale strasznie mozolnie mi idzie nie wiem mapa nie chce ze mna wspolpracowac :lol: EDIT: No wiekszosc ludzi nam sie pewnie z Charly zdublowala, ale chyba nam wybacza co? :) Quote
pixie Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 drecza mnie jeszcze te korporacje...a moze smsem mozna im przeslac informacje???? wiem ze sa takie ktore przyjmuja zgloszenia smsowe.. i tam napisac ze staruszek pies z rozowa chusteczka zaginal na pradze okolice Placu Hallera gluchy...a nawet mozna fotke przeslac czy jakas nagroda jest...w razie czego moze by jakas ufundowac / tj zrzucic sie? trzeba znalezc w necie te korporacje ktore przyjmuja zgloszenia smsowe..albo po prostu dzwonic ja juz nie dam rady Quote
Charly Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 @Dudziaczek no ja mam nadzieję:roll: Xantus trzymaj sie trzymaj sie trzymaj sie trzymaj sie Quote
DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dziewczyny znalazlam takie coś.... http://www.onlinetaxi.eu/Warszawa_taxi_25.html Naprawde az tyle tego w Wawie :-o:-o Quote
Rudzia-Bianca Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 gdyby była składka na nagrodę dorzucę się , Xantuś trzymaj się kochany i daj się znaleźć !!! Quote
Charly Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 dobra. ja zadzwonie do pierwszek korporacji i zobaczymy co mi powiedza. moge obdzowic niewiele, bo mam 5 zlotych ale zobaczymy co mi powiedza. zjadlo mi 3 zl i babka powiedziala, ze to jest niemozliwe...wiec mysle ze nic z tego Quote
Charly Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ze niemozliwe.......... ps. za 5 godzin będę ciocią po raz pierwszy:)szkoda, ze nie moge sie tak do konca cieszyc. trzymaj sie piesku. pomoc nadchodzi Quote
DuDziaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 i skłonni do pomocy... Nie ma ktos znajomego taksowkarza? Wtedy byloby latwiej... jakby 1 powiedziec i poprosic o przekazanie rozeszloby się po ludziach.... :shake: Quote
Charly Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 ok. boli mnie glowa, oczy i brzuch...zamykam kompa. Xant- trzymaj się dzielnie. Ciotki wszyskie o Tobie myslą Quote
DuDziaczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Charly napisał(a): ps. za 5 godzin będę ciocią po raz pierwszy:)szkoda, ze nie moge sie tak do konca cieszyc. Ciesz sie ciesz do końca :lol: Nasz Xantusik i tak się znajdzie :cool3: A coz nigdy już nie bedziesz ciocią po raz pierwszy :razz: To zdarza sie tylko raz w życiu :evil_lol: Quote
Recommended Posts