Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Niestety bardzo dokladnie nic napisac nie mogę , bo jestem w UK. Tyle co wiem z netu. Sunia przebywała we Wrocławiu w schronisku. Haha zeby było smieszniej wet-siostra jest z Przemyśla. Więc jesli sunia dzis faktycznie dojedzie ( bo tego nie jestem pewna - miała jechac pociągiem z innym psem do Rzeszowa, a pozniej do Przemyśla do wet-siostry), to ciotki pod względem transportowym i nie tylko są cudowne, ale co z tego wyszlo to nie ma pojęcia. CHyba wet-sistra ma jakies info , po kontakcie telefonicznym. Mam nadzieję, ze sunia jednak dojedzie. Jak nie to trzeba będzie się nad innym transportem zastanawiac.
Angie:) - dziękuje Ci bardzo, za chęć pomocy finansowej w leczeniu suni. Bo dziewczyny z Wrocławia wyciągają psiaki , ktore miały wyroki i pare dni życia. Jest tylko parę- więc z kasą ciężko...Czekamy na wieści od wet-siostry co i jak :)

wet-siostro wklej tu linki lub fotki innych wyciagnietych psiakow :)

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neczka napisał(a):
Wet, odpowiedz proszę naszej Żabce :D

cos mi sie kreci z dogo - widze czesc watkow a potem pojawiaja sie nowe z wczesniejsza godzina ktorych nie bylo :-(

Tylko mnie kochaj - super banerek :multi:

Posted

no wreszcie wiem Parkowka jedzie z Agnieszką ( V) ufff. Czyli dojedzie na 100%. Wet-sisotro proszę podaj numer konta Angil:) zeby mogła Parowkę zasponsorowac jej badania jak juz sunia dojedzie do Ciebie.

Posted

Super!! bardzo sie ciesze, że grubaska ma już wątek i to z biegu taki ożywiony.... myslę że dziewczyny już w Przemyślu dawno....
oby ci sie udalo mała kluseczko na drugim końcu Polski....!!!

Posted

kikou napisał(a):
Super!! bardzo sie ciesze, że grubaska ma już wątek i to z biegu taki ożywiony.... myslę że dziewczyny już w Przemyślu dawno....
oby ci sie udalo mała kluseczko na drugim końcu Polski....!!!

czekam na wiesci i do imienia sie juz zaczynam - powtarzam zaczynam, ;) przyzwyczajac...

Posted

oczywiście zmieńcie jej imię na jakieś ładne.....już Gosia pisała, że parówka to tylko takie robocze było do rozpoznania, który to piesek ..
pewnie Wet jak ją pozna to zobaczy co do niej pasuje....

Posted

kikou napisał(a):
oczywiście zmieńcie jej imię na jakieś ładne.....już Gosia pisała, że parówka to tylko takie robocze było do rozpoznania, który to piesek ..
pewnie Wet jak ją pozna to zobaczy co do niej pasuje....

lepiej zeby wet nie zobaczyl ;)- parowka do niej niestety pasuje...

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Suczka przebywa u mnie w Domu Tymczasowym.

Chyba jeszcze nie przebywa z tego, co kojarzę...

Wet, a wiadomo coś o psiaka charakterze, czy jedyne co o niej wiesz, to tylko to, że jest mała i gruba ?
...bo nie sądzę, żeby było to jakoś specjalnie zachęcające:shake:

no i dalej przypominam o pytaniu Żaby :siara:

Posted

podejrzewam, ze wet-siostra ma teraz gosci i poznaje sunie :) , więc raczej nie uzyskasz odpowiedzi. Poza tym charakter suni jest przekochany, Agnieszka (V) wolontaruszka zachwała sunię, ze ma przekochany charakter i jest cudna. Taka kluska do miziania.

ps zdjęcie trzeba skopiowac czyli zaznaczy je , nacisnąc myszka z prawiej strony wcisnąc copy- pozniej edytowac twoj pierwszy post - wcisnąc edyt - dac wklej. Pozniej potwierdzi na dole zapisz.

Posted

Jestem!!! :loveu:
Witam na wątku cioteczkę Kikou i Cioteczkę Rybka39!!!:loveu::loveu:

Odnośnie pytania Żaby-za późno na roztrząsania...:evil_lol: Parówka śpi już u mnie na łóżku!!!:loveu: Rzeczywiście jest niesamowicie gruba...:oops: No i imię Parówka niestety,idealnie do niej pasuje...:cool1:
Ale chciałabym je zmienić...Może Kulka,Łatka,Kluska...
Proszę o propozycje...;)
Neczko-dziękuję za banerek!!!:loveu:
Za chwilę będą fotki...:p

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Jestem!!! :loveu:
Witam na wątku cioteczkę Kikou i Cioteczkę Rybka39!!!:loveu::loveu:

Odnośnie pytania Żaby-za późno na roztrząsania...:evil_lol: Parówka śpi już u mnie na łóżku!!!:loveu: Rzeczywiście jest niesamowicie gruba...:oops: No i imię Parówka niestety,idealnie do niej pasuje...:cool1:
Ale chciałabym je zmienić...Może Kulka,Łatka,Kluska...
Proszę o propozycje...;)
Neczko-dziękuję za banerek!!!:loveu:
Za chwilę będą fotki...:p

Ciotka Rybka dała Luśkę na bloga:
http://adoptuj-psa.blog.onet.pl/
A jak dasz wiecej info o charakterku to pomoge w ogloszeniach, ale to za jakis czas, bo na razie w kolejce mam Rudzika, a dzis juz nie mam czasu, bo z tym blogiem sie meczylam, 4 razy zgredki dawalam i za 4 dopiero zaakceptowalo:-o
Fajnie, ze imie sie spodobalo, sunia jest naprawde slodziutka!:loveu:

Posted

Witam Cioteczkę Neris!!!:loveu:

DZIĘKUJĘ ZA OGŁOSZENIA!!!Cioteczki,jesteście wielkie!!!:loveu::loveu::loveu:
O charakterku na razie niewiele mogę powiedzieć...Suńka jest u mnie zbyt krótko...:oops:
To,co jest pewne:ten psiak nie zna stresu...:roll: Koli i Poziomka przez pierwsze trzy dni nic nie jadły...A Lusia od razu poczłapała do miski... Widać,że jedzenie jest sensem jej życia...:evil_lol: Zaliczyła wszystkie trzy miski(Koliego i Tyrsy-1,Poziomki -2 i swoją-3).Przed każdą się położyła i jadła...:oops: Nawet pszenicy od gołębi skosztowała...:lol: A teraz leży i śpi...na łózku,rzecz jasna...:evil_lol:
A foti już,już,momencik...

Posted

słodki brzusio...:loveu:

Myślę,że można ją ogłaszać gdzie się da,ja zrobię rundkę po lecznicach Przemyśla i okolic...Jeśli się znajdzie ktoś kto pokocha Lusię to i transport się znajdzie...Koli przyjechał do mnie aż z Radomia...:oops: