Wet-siostra Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Mała,grubiutka psina. W schronisku dla bezdomnych zwierząt we Wrocławiu wydano na nią wyrok śmierci...:shake: Suczka przebywa u mnie w Domu Tymczasowym.Szuka kogoś,kto ją pokocha i da jej dom. CZY KTOŚ DA JEJ SZANSĘ??? Quote
Doda_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wet siostro, daj zdjęcie.. Suńko, hopaj po domek! Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Doda_ napisał(a):Wet siostro, daj zdjęcie.. Suńko, hopaj po domek! Hej, moze zmienic jej imie - parowka nie brzmi zachecajaco - dobry pr robia okrselnia, slodka, mala, staruszka itp. moi znajomi niestety wchodza w takie watki :-( Quote
emilia2280 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Parówka. Poprosimy o zdjécie tej smakowitosci. Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 GoskaGoska napisał(a): Ona jest cudowna :lol::lol: przypomina mi moja Karusie - byla grubiutka bo uwielbiala smakolyki :)) slicznota podrzucam dajcie znac co dla niej (oprocz DS :-() moge zrobic ! Quote
Wet-siostra Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Witam na wątku Cioteczkę Doda :loveu: Cioteczkę Angie :loveu: i Cioteczkę Emilię :loveu: !!! Imię nadały suczcew cioteczki z Wrocławia,nie bardzo wiem,czy mogę je zmienić...Poza tym-na jakie???Kluska??? :evil_lol: A o zdjęcia trzeba prosić ciotki z Wrocławia... Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wet-siostra napisał(a):Witam na wątku Cioteczkę Doda :loveu: Cioteczkę Angie :loveu: i Cioteczkę Emilię :loveu: !!! Imię nadały suczcew cioteczki z Wrocławia,nie bardzo wiem,czy mogę je zmienić...Poza tym-na jakie???Kluska??? :evil_lol: A o zdjęcia trzeba prosić ciotki z Wrocławia... podbjam Starsza pieknosc !! Moze pomyslicie ze mi odbilo - ale tak bardzo przypomina mi moja sunie, ktora jest za TM... Quote
Wet-siostra Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 :crazyeye: O,widzę,że już jest fotka!!!:loveu: Witam Ciotkę GoskaGoska!!!:loveu: Cioteczko Angie-możesz wspomóc np.bazarkiem,bo ja dość cienko stoję finansowo...:oops: Quote
Wet-siostra Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Angie :) napisał(a):podbjam Starsza pieknosc !! Moze pomyslicie ze mi odbilo - ale tak bardzo przypomina mi moja sunie, ktora jest za TM... A może jednak adopcja???:loveu: Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wet-siostra napisał(a)::crazyeye: O,widzę,że już jest fotka!!!:loveu: Witam Ciotkę GoskaGoska!!!:loveu: Cioteczko Angie-możesz wspomóc np.bazarkiem,bo ja dość cienko stoję finansowo...:oops: a jest jakis bazarek - albo konto do wplat? ja nie umiem robic bazarkow:-( czy psiak nie potrzebuje jakis lekarstw - moja tak wygladala bo miala poczatki cukrzycy Quote
Wet-siostra Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Nie ma bazarków...Ja też nie umię ich robić...Konto-chyba,że moje,podałabym numer na PW... Podejrzewam,że suczka może mieć cukrzycę,ale nie mam kasy na badanie i ewentualne leczenie...:oops: Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wet-siostra napisał(a):Nie ma bazarków...Ja też nie umię ich robić...Konto-chyba,że moje,podałabym numer na PW... Podejrzewam,że suczka może mieć cukrzycę,ale nie mam kasy na badanie i ewentualne leczenie...:oops: wiec w sprawie leczenia odezwe sie do Ciebie na poczatku sierpnia - po wyplacie ;) Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 wet-siostro daj foto Parowki w pierwszy poscie, to ja wykasuje to co dałam pozniej, Moze napisz tez od razu w tytyl ze potrzebne nawet drobne wpłaty na konto na badania suni. Konto podawaj jak tylko ktos chętny na wpłaty :loveu:, bo jak sama widzisz, tych bid wroclawskich caly ogrom, a tylko pare ciotek. Imię myślę , ze mozesz zmienic jak najbardziej, Agnieszka (v) dala jej tak roboczo, ale na sunię to chyba nikt tak nie wołał. A mam pytanie - czy juz to , ze sunia jedzie jest na 100% i jak ona jedzie pociągiem , autem, bo juz się pogubilam z kim , jak itd? Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wet-siostra napisał(a):A może jednak adopcja???:loveu: jestem w trakcie adopcji - czekamy tylko na wygodny transport http://schronisko.ustronet.com/index.php?option=com_easygallery&task=category&cid=66&Itemid=33 a poza tym mam 9 letniego Onka, Kotke Kleopatre i male mieszkanko :p Quote
żaba88 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Wet-siostro, czy wyrobisz z 4 psami w niedużym mieszkaniu w kamienicy? Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 GoskaGoska napisał(a):wet-siostro daj foto Parowki w pierwszy poscie, to ja wykasuje to co dałam pozniej, Moze napisz tez od razu w tytyl ze potrzebne nawet drobne wpłaty na konto na badania suni. Konto podawaj jak tylko ktos chętny na wpłaty :loveu:, bo jak sama widzisz, tych bid wroclawskich caly ogrom, a tylko pare ciotek. Imię myślę , ze mozesz zmienic jak najbardziej, Agnieszka (v) dala jej tak roboczo, ale na sunię to chyba nikt tak nie wołał. A mam pytanie - czy juz to , ze sunia jedzie jest na 100% i jak ona jedzie pociągiem , autem, bo juz się pogubilam z kim , jak itd? to chyba nie ten watek - nikt nie pisal ze psiunia jedzie do DT albo DS :-( Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 no ona wlasnie do wet-siostry ma przybywac na DT. I wkonuc nie jestem pewna czy się udal ten transport? Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 GoskaGoska napisał(a):no ona wlasnie do wet-siostry ma przybywac na DT. I wkonuc nie jestem pewna czy się udal ten transport? a to tego nie wiedzialam - mysle ze moge bys sponsorem malej jezeli w DT bedzie potrzebowala leczenia :loveu: pls o pelne info o suni - bo teraz ja sie pogubilam w watku: gdzie Ona teraz jest i gdzie ma byc? Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Niestety bardzo dokladnie nic napisac nie mogę , bo jestem w UK. Tyle co wiem z netu. Sunia przebywała we Wrocławiu w schronisku. Haha zeby było smieszniej wet-siostra jest z Przemyśla. Więc jesli sunia dzis faktycznie dojedzie ( bo tego nie jestem pewna - miała jechac pociągiem z innym psem do Rzeszowa, a pozniej do Przemyśla do wet-siostry), to ciotki pod względem transportowym i nie tylko są cudowne, ale co z tego wyszlo to nie ma pojęcia. CHyba wet-sistra ma jakies info , po kontakcie telefonicznym. Mam nadzieję, ze sunia jednak dojedzie. Jak nie to trzeba będzie się nad innym transportem zastanawiac. Angie:) - dziękuje Ci bardzo, za chęć pomocy finansowej w leczeniu suni. Bo dziewczyny z Wrocławia wyciągają psiaki , ktore miały wyroki i pare dni życia. Jest tylko parę- więc z kasą ciężko...Czekamy na wieści od wet-siostry co i jak :) Quote
Wet-siostra Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 żaba88 napisał(a):Wet-siostro, czy wyrobisz z 4 psami w niedużym mieszkaniu w kamienicy? Witam Żabkę na wątku!!!:loveu: Żabko,w jakiej kamienicy????:crazyeye: Wynajmujemy mały domek,Klementynka była u nas nie raz...:lol: Mamy dwa pokoje,kuchnię,łazienkę,wc,dość duży holl,ganek i podwórko-nieduże,ale jest...;) I działka na drugim końcu miasta...:loveu: Quote
GoskaGoska Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 wet-sistro proszę napisz co z tym transpotem? Bo mnie ciekawosc zjada, jak to zostalo ustalone? Quote
żaba88 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Gdzieś chyba wyczytałem że w kamienicy. A czy 2 psiaki własne i 2 na DT to nie za dużo? (w sensie ekonomicznym:)) Quote
Wet-siostra Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 GoskaGoska napisał(a): mmm...ale jak to zrobić,żeby to trafiło do pierwszego postu?????? Quote
Recommended Posts