Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała,grubiutka psina.
W schronisku dla bezdomnych zwierząt we Wrocławiu wydano na nią wyrok śmierci...:shake:
Suczka przebywa u mnie w Domu Tymczasowym.Szuka kogoś,kto ją pokocha i da jej dom.

CZY KTOŚ DA JEJ SZANSĘ???

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doda_ napisał(a):
Wet siostro, daj zdjęcie..

Suńko, hopaj po domek!

Hej, moze zmienic jej imie - parowka nie brzmi zachecajaco - dobry pr robia okrselnia, slodka, mala, staruszka itp. moi znajomi niestety wchodza w takie watki :-(

Posted

GoskaGoska napisał(a):

Ona jest cudowna :lol::lol: przypomina mi moja Karusie - byla grubiutka bo uwielbiala smakolyki :))

slicznota

podrzucam

dajcie znac co dla niej (oprocz DS :-() moge zrobic !

Posted

Witam na wątku Cioteczkę Doda :loveu: Cioteczkę Angie :loveu: i Cioteczkę Emilię :loveu: !!!
Imię nadały suczcew cioteczki z Wrocławia,nie bardzo wiem,czy mogę je zmienić...Poza tym-na jakie???Kluska??? :evil_lol:
A o zdjęcia trzeba prosić ciotki z Wrocławia...

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Witam na wątku Cioteczkę Doda :loveu: Cioteczkę Angie :loveu: i Cioteczkę Emilię :loveu: !!!
Imię nadały suczcew cioteczki z Wrocławia,nie bardzo wiem,czy mogę je zmienić...Poza tym-na jakie???Kluska??? :evil_lol:
A o zdjęcia trzeba prosić ciotki z Wrocławia...

podbjam Starsza pieknosc !! Moze pomyslicie ze mi odbilo - ale tak bardzo przypomina mi moja sunie, ktora jest za TM...

Posted

Wet-siostra napisał(a):
:crazyeye: O,widzę,że już jest fotka!!!:loveu:
Witam Ciotkę GoskaGoska!!!:loveu:
Cioteczko Angie-możesz wspomóc np.bazarkiem,bo ja dość cienko stoję finansowo...:oops:

a jest jakis bazarek - albo konto do wplat? ja nie umiem robic bazarkow:-(

czy psiak nie potrzebuje jakis lekarstw - moja tak wygladala bo miala poczatki cukrzycy

Posted

Nie ma bazarków...Ja też nie umię ich robić...Konto-chyba,że moje,podałabym numer na PW...
Podejrzewam,że suczka może mieć cukrzycę,ale nie mam kasy na badanie i ewentualne leczenie...:oops:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Nie ma bazarków...Ja też nie umię ich robić...Konto-chyba,że moje,podałabym numer na PW...
Podejrzewam,że suczka może mieć cukrzycę,ale nie mam kasy na badanie i ewentualne leczenie...:oops:

wiec w sprawie leczenia odezwe sie do Ciebie na poczatku sierpnia - po wyplacie ;)

Posted

wet-siostro daj foto Parowki w pierwszy poscie, to ja wykasuje to co dałam pozniej,
Moze napisz tez od razu w tytyl ze potrzebne nawet drobne wpłaty na konto na badania suni. Konto podawaj jak tylko ktos chętny na wpłaty :loveu:, bo jak sama widzisz, tych bid wroclawskich caly ogrom, a tylko pare ciotek. Imię myślę , ze mozesz zmienic jak najbardziej, Agnieszka (v) dala jej tak roboczo, ale na sunię to chyba nikt tak nie wołał.
A mam pytanie - czy juz to , ze sunia jedzie jest na 100% i jak ona jedzie pociągiem , autem, bo juz się pogubilam z kim , jak itd?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
wet-siostro daj foto Parowki w pierwszy poscie, to ja wykasuje to co dałam pozniej,
Moze napisz tez od razu w tytyl ze potrzebne nawet drobne wpłaty na konto na badania suni. Konto podawaj jak tylko ktos chętny na wpłaty :loveu:, bo jak sama widzisz, tych bid wroclawskich caly ogrom, a tylko pare ciotek. Imię myślę , ze mozesz zmienic jak najbardziej, Agnieszka (v) dala jej tak roboczo, ale na sunię to chyba nikt tak nie wołał.
A mam pytanie - czy juz to , ze sunia jedzie jest na 100% i jak ona jedzie pociągiem , autem, bo juz się pogubilam z kim , jak itd?

to chyba nie ten watek - nikt nie pisal ze psiunia jedzie do DT albo DS :-(

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no ona wlasnie do wet-siostry ma przybywac na DT. I wkonuc nie jestem pewna czy się udal ten transport?

a to tego nie wiedzialam - mysle ze moge bys sponsorem malej jezeli w DT bedzie potrzebowala leczenia :loveu:

pls o pelne info o suni - bo teraz ja sie pogubilam w watku:
gdzie Ona teraz jest i gdzie ma byc?

Posted

Niestety bardzo dokladnie nic napisac nie mogę , bo jestem w UK. Tyle co wiem z netu. Sunia przebywała we Wrocławiu w schronisku. Haha zeby było smieszniej wet-siostra jest z Przemyśla. Więc jesli sunia dzis faktycznie dojedzie ( bo tego nie jestem pewna - miała jechac pociągiem z innym psem do Rzeszowa, a pozniej do Przemyśla do wet-siostry), to ciotki pod względem transportowym i nie tylko są cudowne, ale co z tego wyszlo to nie ma pojęcia. CHyba wet-sistra ma jakies info , po kontakcie telefonicznym. Mam nadzieję, ze sunia jednak dojedzie. Jak nie to trzeba będzie się nad innym transportem zastanawiac.
Angie:) - dziękuje Ci bardzo, za chęć pomocy finansowej w leczeniu suni. Bo dziewczyny z Wrocławia wyciągają psiaki , ktore miały wyroki i pare dni życia. Jest tylko parę- więc z kasą ciężko...Czekamy na wieści od wet-siostry co i jak :)

Posted

żaba88 napisał(a):
Wet-siostro, czy wyrobisz z 4 psami w niedużym mieszkaniu w kamienicy?

Witam Żabkę na wątku!!!:loveu:
Żabko,w jakiej kamienicy????:crazyeye:

Wynajmujemy mały domek,Klementynka była u nas nie raz...:lol:
Mamy dwa pokoje,kuchnię,łazienkę,wc,dość duży holl,ganek i podwórko-nieduże,ale jest...;) I działka na drugim końcu miasta...:loveu: