MartynaP Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 czy sunia szuka tymczasu czy bedzie tam czekala az znajdzie dom staly? Quote
werbena520 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='supergoga'] Nie zostawiajcie mnie tutaj! Boję się!!!! Jeszcze się nikt nie zgłosił po to śliczne dziecko?:shake: Quote
bumerang Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 maleńka czarnulka zasługuje na domek pełen milosci, poszukajmy takiego:loveu: Quote
agusiazet Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 ziele77 napisał(a):Jak to nikt!Ja się zgłaszam ;) To uzgodnij wszystko z Supergogą i bierz sunie do domku, niech nie siedzi w schronie!!! Quote
supergoga Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Już wysłałam ankietę do Ziele - i jest mam nadzieje szansa dla malej. Tylko Ziele musi dokładnie wszystko przemyślecć,żeby nie ulegać chwili i żalowi dla malej (i może dla nas). To musi być przemyślana. I musisz ją kochać nad życie. Co do siusiania wygląda tak - że...nie wiem. Jak była u nas nie siusiała w domu. Jak wyszłyśmy do weta i na spacer - od razu p[oszła na trwaniczek - wie po co się wychodzi. To dziecko, nie zaręczę że się jej nigdy nie zdarzy, ale wie, że siusiu jest na trawniczku. A to dużo. Quote
supergoga Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Miejmy nadzieję, że DS. Czekam na ankietę. I jeśli wszystko wypali będziemy myśleć nad transportem. Quote
agusiazet Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ja tez zaciskam kciuki za małą! I za spokój Supegogowego sumienia też:) Quote
supergoga Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Bardzo się martwię. Nad Poznaniem nadciąga burza i ulewa. Ona tam na pewno się boi. No jasna .....Anha, jeszcze trochę poczekaj. Quote
GoniaP Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A czy ktoś pójdzie na wizytę przedadopcyjną do potencjalnej właścicielki? Quote
halbina Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Oj, Gosiu! też bym Ci wlepiła za ten masohizm! :p Sunieczko, już są pierwsi chętni, a ja myślę, że kolejka moze być znacznie dłuższa... :razz: Quote
supergoga Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Ja coś się wyklaruje - zaraz napiszę. Trzmajcie kciuki cały czas. Quote
Isadora7 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 supergoga napisał(a):Ja coś się wyklaruje - zaraz napiszę. Trzmajcie kciuki cały czas. majqa napisał(a):W ogóle nie puszczamy!!! :shake: snuszkak napisał(a):ja tez trzymam mocno! dzikus napisał(a):Kciuki za Anhę zacisnięte az do biłości. i czekamy na dobre wiadomości Quote
supergoga Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Wymieniłam meile z Ziele - to bardzo logiczna, rozumna i wrażliwa dziewczyna. Jednak nie może i nie powinna teraz brać takiego psa jak Anha - na razie w ogóle lepiej, żeby poczekała aż się usamodzielni finansowo. Byłoby to dla niej za poważne wyzwanie. Wspaniale, że tak podeszła do sprawy. Jestem dla Niej pełna uznania. Dzięki Ziele za rozwagę. Anha szuka domku. Sliczna szczeniorka. A domek wybierzemy najlkepszy na pewno. To przecież gwiazdeczka fundacyjna jest. Quote
ziele77 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Tak, niestety mimo, że bardzo chcę nie mogę w tej chwili wziąć Anhy :shake: Bardzo Ci dziękuję Supergogo, że tak to przyjęłaś i nie jesteś na mnie zła, masz rację z psem powinnam jeszcze poczekać, aż się wszystko ułoży. Anha śliczny szczeniorku, będę trzymać kciuki abyś znalazła najlepszy domek na świecie!:kciuki: Quote
supergoga Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Podniosę sunieczkę w drodze do domku. Szukamy i szukamy - najlepszego domku na świecie dla psiego dziecka. Quote
Monia70 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Wróciłam do domu po 24 godz.dyzurze . Zaglądam do cudnej suni i zaciskam kciuki. Quote
halbina Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Supergogo, czyżby miała zostać zabrzanką mała?... podaj mi adres do wizyty przedadopcyjnej... :cool3: Quote
supergoga Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Halbina - niezawodna - sprawdzi domek. Zobaczymy. Jest tam ponoc młody łagodny piesek. Dziewczyna która ze mną pisała zobowiązała się sterylizować sunię - wydaje się logiczna. Ale lepiej się upewnić dokładnie. Taka ta suka piękna, a w sumie tak ciężko idzie z domkiem Quote
Recommended Posts