Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wysłałam ankietę do Ziele - i jest mam nadzieje szansa dla malej.
Tylko Ziele musi dokładnie wszystko przemyślecć,żeby nie ulegać chwili i żalowi dla malej (i może dla nas).
To musi być przemyślana. I musisz ją kochać nad życie.

Co do siusiania wygląda tak - że...nie wiem. Jak była u nas nie siusiała w domu. Jak wyszłyśmy do weta i na spacer - od razu p[oszła na trwaniczek - wie po co się wychodzi. To dziecko, nie zaręczę że się jej nigdy nie zdarzy, ale wie, że siusiu jest na trawniczku. A to dużo.

Posted

supergoga napisał(a):
Ja coś się wyklaruje - zaraz napiszę.
Trzmajcie kciuki cały czas.

majqa napisał(a):
W ogóle nie puszczamy!!! :shake:

snuszkak napisał(a):
ja tez trzymam mocno!

dzikus napisał(a):
Kciuki za Anhę zacisnięte az do biłości.

i czekamy na dobre wiadomości

Posted

Wymieniłam meile z Ziele - to bardzo logiczna, rozumna i wrażliwa dziewczyna. Jednak nie może i nie powinna teraz brać takiego psa jak Anha - na razie w ogóle lepiej, żeby poczekała aż się usamodzielni finansowo. Byłoby to dla niej za poważne wyzwanie.
Wspaniale, że tak podeszła do sprawy. Jestem dla Niej pełna uznania.
Dzięki Ziele za rozwagę.

Anha szuka domku. Sliczna szczeniorka. A domek wybierzemy najlkepszy na pewno. To przecież gwiazdeczka fundacyjna jest.

Posted

Tak, niestety mimo, że bardzo chcę nie mogę w tej chwili wziąć Anhy :shake:
Bardzo Ci dziękuję Supergogo, że tak to przyjęłaś i nie jesteś na mnie zła, masz rację z psem powinnam jeszcze poczekać, aż się wszystko ułoży.
Anha śliczny szczeniorku, będę trzymać kciuki abyś znalazła najlepszy domek na świecie!:kciuki:

Posted

Halbina - niezawodna - sprawdzi domek. Zobaczymy. Jest tam ponoc młody łagodny piesek. Dziewczyna która ze mną pisała zobowiązała się sterylizować sunię - wydaje się logiczna. Ale lepiej się upewnić dokładnie.
Taka ta suka piękna, a w sumie tak ciężko idzie z domkiem