Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
zadzwoniłam do pani, jesteśmy umówione na wtorek na 9.00 rano na wizytę przedadopcyjną... trzymać kciuki!

O matko, no niech, no niech to wreszcie będzie TO !!! :happy1:

Posted

jak można pozbywać się takiego cuda z domu:placz:

seterki nawet takie mixy jak ta sunia są potwornie wrażliwe, potrzebują bliskości człowieka, bycia w centrum uwagi i poczucia bezpieczeństwa....moja w okresie od roku do 2 lat kiedy zostawała w domu na godzinkę sama potrafiła w panice/histerii czy jeszcze czymś innym obgryźć sobie calutkie "pióra" na ogonie(zostawał łysy)...zupełnie to wyglądało jakby ją pijany fryzjer wystrzygł

Posted

Czekamy na wieści jutro od Halbiny. Halbino - wielkie dzięki. Za pomoc.
Mała na razie czeka a mnie serce boli bardzo, że musi siedzieć w tej klatce przytuliskowej. I nikogo więcej nie interesuje. I nie wiem, jeśli domek będzie dobry - kiedy sunia pojedzie.

Posted

Mam kolejny, super brzmiący dom koło Piaseczna. Pani ma młodą sunię adoptowaną z Sopotu. Domek z ogrodem. I czas dla psiaków.
Podała kontakt do wizyty adopcyjnej i numer tel.

Kto mieszka w okolicy Piaseczna - żeby sprawdzić jeszcze ten dom.
Wprawdzie Pani nie ma jak przyjechać, ale chce pokryc koszty transportu suni. Ma 3 letnie dziecko, stąd ten problem.

Podoba mi sie bardzo. Czyli są 2 opcje.Zobaczymy co jutro rano powie Halbina. Wrazie czego mamy jeszcze jeden doświadczony z psami z adopcji domek.

Poszukuję kogoś z okolic Piaseczna ktosprawdzi domek.
Zmienię tytuł.