Boksio Posted February 3, 2003 Posted February 3, 2003 Mój wstaje punktualnie o 6.00. jest lepszy niż budzik Quote
wirka Posted April 7, 2003 Posted April 7, 2003 Emilka, moja Fifi dokładnie tak samo :lol: Wstaję, wychodzę do przepdokoju, a ta się budzi i przychodzi się przywitać, jak śpimy w weekend dłużej to ona też. Nie jest taka debeściara jak moja druga połowa, która umie spać w sobotę do 12.00, ale do 10.00 pośpi razem z nami :D Quote
tynka Posted April 7, 2003 Posted April 7, 2003 Moja niunia świątek, piątek czy niedziela 6. Jest zawsze 5 min przed budzikiem! Jak rozdzwoni się budzik ja już jestem na nogach :roll: Nie ma zmiłuj się! Jak w sobotę nic nie dzwoni trąca go nosem! Jak dalej nie dzwoni - trąca mnie nosem... Mała ma zdrowy sen - jak chce spać to zasypia - ostatnio w wannie podczas kąpieli - na stojąco. Ja prałam, mąż trzymał głowę.... :P Quote
Olk@ Posted April 7, 2003 Posted April 7, 2003 moje psiaki zazwyczaj budzą się ok 7 idą pierwsze siusiu do ogródka co trwa nie dłużej niż 10 min,później śniadanko, znów ogród (tym razem może pół godzinki) i gdy wychodzę z domu one do niego wracaja i idą spać dopóki nie wróci nikt z domowników. :lol: Quote
Iwona. Posted April 7, 2003 Posted April 7, 2003 Moja sunia wstaje zazwyczaj wtedy kiedy ja, więc nie ma specjalnych problemów z budzeniem. (dni powszednie 6.40,wolne 7.30). Jednak czasami musiałam ją siłą wyciągać na spacer Quote
argo Posted April 10, 2003 Posted April 10, 2003 Argo wstaje około 6.30-czasami wczesnij/wtedy mnie budzi tracając nosem i 'bucząc',jak szerszen/ albo póżniej np. gdy pada deszcz to jest bardziej śpiący :D Quote
MayaQ Posted April 10, 2003 Posted April 10, 2003 Moje są strasznymi śpiochami. (...) Jamnika wyciągałam rano z legowiska na piszczące zabawki. Wybiegał tylko, żeby się ze mną przywitać i jak nie zdążyłam go złapać wiał ile sił w łapkach na dalsze spanko. Zazdroszcze! Ja niestety nie moge powiedziec o ktorej wstaje moja Figa, bo za kazdym razem ona robi to... ZA WCZESNIE! :) Quote
argo Posted April 10, 2003 Posted April 10, 2003 Proponuje Tobie,jako 'alfie' ustalić godziny wstawania,spacerów itd.Zaręczam,że sunia przyjmie to z wdzwiecznoscia - pieski uwielbiaja "stałe" harmonogramy działań Pozdrawiam :D :Dog_run: Quote
sylwiaskalska Posted April 10, 2003 Posted April 10, 2003 Mój pies wstaje razem ze mną. Niestety mój boksio nie ma stałej pory wstawania ponieważ jeden tydzień pracuje od 08:00 a drugi od 10:00 i tak na zmiane. W weekendy też wstaje dopiero jak ja się obudze. Quote
argo Posted April 10, 2003 Posted April 10, 2003 Sylwio-tak,jak napisałe TY ustal godz. wychodzenia-NAPRAWDĘ sunia będzie szczesliwa.Ja,bez wzgl. na to co mam robic dalej w ciagu dnia przestrzegam tej zasady :D :hand: Quote
Monika Ostaszewska Posted April 10, 2003 Posted April 10, 2003 Moj Borys wstaje wtedy, kiedy pierwszy domownik sie obudzi. Musze przyznac, ze mam bardzo cierpliwego psa, bo jestesmy strasznymi spiochami! Nigdy nam sie nie zdarzylo, zeby pies nas pierwszy obudzil, a spimy w weekendy nawet do (tylko nie krzyczcie na mnie!) 13:00. Mam wrazenie, ze gdybym nie wstala do 20:00 on tez by sie nie ruszyl :) W kazdym razie najczesciej to ja pierwsza sie podnosze z lozka (spimy w trojke). A pies zwleka sie zaraz za mna. Na sniadanie na pewno sie nie spieszy, bo on pierwszy posilek lubi miec w porze obiadowej. I w ogole jest niejadkiem, jak nakladam mu cos do miski, to wychodzi z kuchni! Quote
argo Posted April 10, 2003 Posted April 10, 2003 Masz niesamowicie UPRZEJMEGO pieska :D Mój trąca mnie nosem,buczy jak trzmiel i sprawa jest załatwiona :) Ale a propos - pomyśl o układzie trawiennym i wydalniczym suni.Czy wskazane jest aby miała w sobie TAK długo efekty trawienia? :o Pozdrawiam Quote
Mango_zakofana Posted May 2, 2003 Posted May 2, 2003 Moja budzi sie juz o 4 i piszczy mi pod drzwiami od pokoju, zeby ja wpusicic :) Quote
Ewelina Posted May 6, 2003 Posted May 6, 2003 moj pies wstaje wtedy kiedy wstaja domownicy a my przewaznie o 7 wstajemy..... Quote
Biały Orzeł Posted May 20, 2003 Posted May 20, 2003 Cześć! U mnie jest podobnie. Moja Sunia wstaje wtedy, kiedy wstaję ja. Jest tak, bo wie, że zaraz wyjdę z nią na spacer. A ja wstaję o 7.00 albo wcześniej :lol: Quote
sabriel Posted May 20, 2003 Posted May 20, 2003 Moja Kama to ranny ptaszek. Kiedys wstawala razem z moim ojcem o 5. Teraz wstaje nieco pozniej gdyz wychodzi ze mna(6-7). Pozdrawiam :P Quote
Agga Posted June 12, 2003 Posted June 12, 2003 MOja Sara to wstaje o 9.00 - 9.30. To ja ją musze wyciągać na dwór. Czasami gdy wychodzę z nią wcześniej ona jest nieprzytomna. Wychodzi na dwór i śpi na stojąco. To wygląda śmiesznie :D Sara jest najszczęśliwasza jak wychodzi później, gdy się wyśpi :sleep2: Jest strasznym śpiochem, mogła by spać wiecznie. No takiego już mam psiaka :Dog_run: Pozdrawiam wszystkich :hand: Quote
Marcin Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 A moja suczka wstaje o roooznych godzinach i nigdy jeszcze nie piszczala oburzona gdy obudzila sie przede mna. Moze dlatego ze, jest jeszcze mala? (3 miesiace) Quote
karelek Posted June 17, 2003 Posted June 17, 2003 ja wstaje o 5,30 wychodze o 5,55 a sunia nadal spi :D Quote
tunio Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 moje psy wstaja kiedy ja i dzieki Ci Boze za to bowiem mialam psa ktory robil mi pobudke rowno o 5.30.Skad on wiedzial nie mam pojecia :) Quote
moboj Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 moja sunia to śpioch jakich mało. czasem to ja ją musze budzić, żeby łaskawie zechciała wyjść na spacerek. no i wychodzi, robi co trzeba i zaraz wraca do spania. rozkręca się dopiero wieczorem. w sumie to fajnie, ze nie muszę się zrywac bardzo wcześnie rano. sunia nie wstaje przed 9. Quote
magda_f Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Ja wstaje o 6.15 i budze swojego psa :D Wychodze z nim na dwor a po powrocie piesek znowu zasypia :P :P :P Quote
melinda:-) Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 oj moja mala spi tak długo jak ja..jak ja wstaje rano to ona tez i pozniej idzie dalej spac... a jesli jest piatek ,sobota i niedziela to spi tak długo jak ja...nawet do 11...;) jest wielkim spiochem bo jest młoda... Quote
Recommended Posts