mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Jak to się stało, że tu pisałam i nie ma? Już dawno poprawiłam fotki i napisałam, ale nie wiem co zrobiłam z postem, biedna moja głowa... Quote
Ra_dunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 "było ich trzech, w każdym z nich inna krew... ale jeden przyświecał im cel. Za kilka chwil w domach swoich już być, kochanym tak..." tak mogłaby brzmieć Autobiografia w wydaniu 3 muszkieterów, których los połączył na portalu dla psów w potrzebie. Nie, nie są to Portos, Atos i Aramis. Nasi Muszkieterowie mają o wiele bardziej oryginalne imiona :) Gapcio - jak na dobrego muszkietera przystało jego główna zaleta to wierność w przyjaźni. Wielki, kochany pluszak, który za dobre słowo odda całe swe życie. Pomimo wielkiego i dobrego serca z pewnością swą posturą budzi należny respekt i szacunek. Ten młody, bo zaledwie 4 letni muszkieter jest w pełni sprawny i gotowy do dalszej drogi i kolejnych przygód. Tolek - w kuluarach szepcze się iż w tym muszkieterze płynie błękitna krew rodu Molosów. Niewątpliwie, jeśli to prawda, odziedziczył on po nich urodę i dostojeństwo. Spokojnie, dumnie wyczekuje na każdy przejaw miłości swym niesamowitym spojrzeniem wręcz hipnotyzując człowieka. Tolek jest już muszkieterem dojrzałym, co najmniej 6 letnim jednak nadal zdrowym i chętnym do podjęcia dalszych wyzwań. Lacky - najmniejszym lecz bynajmniej nie mały, 4 letni muszkieter o niesamowitej urodzie. Poszkodowany w wyniku wypadku miał uszkodzony kręgosłup. Jednakże pod troskliwą opieką pewnej szlachetnej Damy muszkieter Lackuś doszedł do zdrowia i jest gotowy do dalszych zmagań. Damy za nim szaleją, zachwycając się jego miękkim włosem i szczupłą sylwetką. Jego cudne oczy wypatrują teraz miejsca w tym jednym, jedynym sercu. * wszelkie podobieństwo do fikcyjnych zdarzeń i postaci jest w pełni zamierzone! Wszyscy Trzej Muszkieterowie niecierpliwie czekają na domy! W celu uzyskania dalszych informacji na ich temat prosimy o kontakt: - wszelkie uwagi, sugestie, krytyka - mile widziane i oczekiwane. Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Ra_dunia']- wszelkie uwagi, sugestie, krytyka - mile widziane i oczekiwane. Ra - to jest rewelacja :buzi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :B-fly::B-fly::B-fly: :Rose::Rose::Rose: Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Zajebioza jak mawiał Konieczko (chyba) zmienimy tylko, że Lucky najmłodszy na najmniejszy, bo on ma 4 albo 5 lat:) Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 mmd napisał(a):Zajebioza jak mawiał Konieczko (chyba) moje młodsze dziecko Twój wielbiciel kabanosowy, potwierdza, że Konieczko ;) Quote
Ra_dunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 poprawione Można dodać, że wszyscy muszkieterowie są pozbawieni klejnotów ;) Quote
obraczus87 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Przepraszam, ale serdecznie zapraszam na bazarek filmowy :) http://www.dogomania.pl/threads/186096-Najlepsze-filmy-pod-słońcem-od-5-zł.-Na-Wegę-i-Tytusa-do-27.05-godz.-20-!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='Wunia']Ra - to jest rewelacja :buzi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :B-fly::B-fly::B-fly: :Rose::Rose::Rose: potwierdzam!!! BOSKIE:loveu::loveu::buzi::buzi: Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ra_dunia napisał(a):poprawione Można dodać, że wszyscy muszkieterowie są pozbawieni klejnotów ;) nie wszyscy Ra, Lakus jest jajkowy ;) Quote
Cajus JB Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Tu też zajrzę późną nocą/wczesnym rankiem. :evil_lol: Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Wunia napisał(a):nie wszyscy Ra, Lakus jest jajkowy ;) chwilowo... ale nie godzi się pisać o muszkieterach, że bez jaj są :evil_lol: Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Gonia to po prostu jest super :D najpiękniejsze psiury na dogo :D Buziole wszystkim, bo ja już odpadam i "biegnę" spać ... Quote
Lu_Gosiak Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 ciesze sie, ze sie podoba :lol::lol::lol: Kto robi to wspólne gumetre??:cool3::cool3: rozumiem, ze dajemy na Warszawe? Quote
mmd Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Ja robię Tylko wyszło wiadome mega zamieszanie i życie spędzam powieszona na telefonie Quote
Cajus JB Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Zamiast poczytać smacznie spałem. :lol: Dzień dobry. Quote
Wunia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Cajus JB napisał(a):Zamiast poczytać smacznie spałem. :lol: Dzień dobry. Też smacznie spałam ;) Dzień Dobry ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 dzien dobry a ja średnio się wyspałam bo skoro świt o 9:evil_lol: byłam wydać Charliego - starego Dobka - do hoteliku:multi::multi::multi: Quote
Wunia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dzien dobry a ja średnio się wyspałam bo skoro świt o 9:evil_lol: byłam wydać Charliego - starego Dobka - do hoteliku:multi::multi::multi: no to owocny poranek miałaś ;) a w nocy to trzeba spać, a nie gadać przez telefon ;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Wunia napisał(a):no to owocny poranek miałaś ;) a w nocy to trzeba spać, a nie gadać przez telefon ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co juz Ci ptaszki doniosły???;) Quote
Wunia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Lu_Gosiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co juz Ci ptaszki doniosły???;) a jak :diabloti: komunikacja nie jest zakłócona :diabloti: Quote
mmd Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Na razie tak: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Trzej-muszkieterowie-W0QQAdIdZ206657269 Quote
Wunia Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='mmd']Na razie tak: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Trzej-muszkieterowie-W0QQAdIdZ206657269 śliczne, śliczne :D:D:D a tu na pierwszą wrzuci Lu ... Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Wunia napisał(a):śliczne, śliczne :D:D:D a tu na pierwszą wrzuci Lu ... tak jest...zrobione:) Quote
Recommended Posts