Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak to się stało, że tu pisałam i nie ma?
Już dawno poprawiłam fotki i napisałam, ale nie wiem co zrobiłam z postem, biedna moja głowa...

Posted

"było ich trzech, w każdym z nich inna krew... ale jeden przyświecał im cel.
Za kilka chwil w domach swoich już być, kochanym tak..
."
tak mogłaby brzmieć Autobiografia w wydaniu 3 muszkieterów, których los połączył na portalu dla psów w potrzebie.
Nie, nie są to Portos, Atos i Aramis. Nasi Muszkieterowie mają o wiele bardziej oryginalne imiona :)
Gapcio - jak na dobrego muszkietera przystało jego główna zaleta to wierność w przyjaźni. Wielki, kochany pluszak, który za dobre słowo odda całe swe życie. Pomimo wielkiego i dobrego serca z pewnością swą posturą budzi należny respekt i szacunek. Ten młody, bo zaledwie 4 letni muszkieter jest w pełni sprawny i gotowy do dalszej drogi i kolejnych przygód.
Tolek - w kuluarach szepcze się iż w tym muszkieterze płynie błękitna krew rodu Molosów. Niewątpliwie, jeśli to prawda, odziedziczył on po nich urodę i dostojeństwo. Spokojnie, dumnie wyczekuje na każdy przejaw miłości swym niesamowitym spojrzeniem wręcz hipnotyzując człowieka. Tolek jest już muszkieterem dojrzałym, co najmniej 6 letnim jednak nadal zdrowym i chętnym do podjęcia dalszych wyzwań.
Lacky - najmniejszym lecz bynajmniej nie mały, 4 letni muszkieter o niesamowitej urodzie. Poszkodowany w wyniku wypadku miał uszkodzony kręgosłup. Jednakże pod troskliwą opieką pewnej szlachetnej Damy muszkieter Lackuś doszedł do zdrowia i jest gotowy do dalszych zmagań. Damy za nim szaleją, zachwycając się jego miękkim włosem i szczupłą sylwetką. Jego cudne oczy wypatrują teraz miejsca w tym jednym, jedynym sercu.

* wszelkie podobieństwo do fikcyjnych zdarzeń i postaci jest w pełni zamierzone!

Wszyscy Trzej Muszkieterowie niecierpliwie czekają na domy! W celu uzyskania dalszych informacji na ich temat prosimy o kontakt:

- wszelkie uwagi, sugestie, krytyka - mile widziane i oczekiwane.

Posted

[quote name='Ra_dunia']- wszelkie uwagi, sugestie, krytyka - mile widziane i oczekiwane.
Ra - to jest rewelacja :buzi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :B-fly::B-fly::B-fly: :Rose::Rose::Rose:

Posted

Wunia napisał(a):
nie wszyscy Ra, Lakus jest jajkowy ;)

chwilowo...
ale nie godzi się pisać o muszkieterach, że bez jaj są :evil_lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dzien dobry
a ja średnio się wyspałam bo skoro świt o 9:evil_lol: byłam wydać Charliego - starego Dobka - do hoteliku:multi::multi::multi:

no to owocny poranek miałaś ;) a w nocy to trzeba spać, a nie gadać przez telefon ;)

Posted

Wunia napisał(a):
no to owocny poranek miałaś ;) a w nocy to trzeba spać, a nie gadać przez telefon ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co juz Ci ptaszki doniosły???;)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co juz Ci ptaszki doniosły???;)

a jak :diabloti: komunikacja nie jest zakłócona :diabloti: