mmd Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Toluś jest dostojnym lwem ... który zmienia się w rozpłaszczonego kociaka gooopie ludzie nie moge przeboleć tych jego 6 lat za kratkami a ile innych tak siedzi:( Quote
beataczl Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 tzn. pies jest już w nowym domku, tak ? Ja tez pozno u Tolusia, ale pieska nie łapałam... Quote
Lu_Gosiak Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 noo dokladnie, mialam o Niego zapytanie ale jak odpisalam ile ma lat to juz byla cisza....ahhh nie znaja sie i tyle Quote
Lu_Gosiak Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 beataczl napisał(a):tzn. pies jest już w nowym domku, tak ? Ja tez pozno u Tolusia, ale pieska nie łapałam... :) nooo udalo sie, taki maluch niskopodlogowy Quote
mmd Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):noo dokladnie, mialam o Niego zapytanie ale jak odpisalam ile ma lat to juz byla cisza....ahhh nie znaja sie i tyle O Tolusia? To dobrze, jeden zauważył, drugi też się znajdzie. Tolek ma piękna morduchę. U mnie burza. Pierwsza w tym roku, Kelbi się nie boi, olewa, to cudownie:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 mmd napisał(a):O Tolusia? To dobrze, jeden zauważył, drugi też się znajdzie. Tolek ma piękna morduchę. U mnie burza. Pierwsza w tym roku, Kelbi się nie boi, olewa, to cudownie:) noo OBY...jak najszybiej, nie na moje urodziny:):) moj tez burze zlewa:) Quote
mmd Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ale na moje jak najbardziej jesteśmy "za". Kurczę, musza się ludziska trochę sprężyć. Quote
Ra_dunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Oj sporo takich psów siedzi, sporo... ale muszę przyznać, że Tolek był wyjątkowy. Od samego początku :) Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 mmd napisał(a):Cześć Duży Psie:) Czy Tolek boi się burzy? Tolek niczego się nie boi :D Quote
Lu_Gosiak Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 cześć i czołem:):) niewiem czy boi sie burzy, zapytam Wiosne, ale chyba burzy za czasow przebywania tam Tolka nie bylo mmd czy o jakieś gumetree mogę sie do Ciebie uśmiechnąć??? wyroznienie z kasy Tolka oczywiscie Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Oczywiście Już Gapinder i Lucky mają, Poznań rzecz jasna:) A to co robiłaś na Katowice? Trochę mnie przytrzymało...żeby nie dublować. To gdzie mam robić? Może jakoś to potrójne sklecić. Mam tylko problem z głową, ciężko mi coś wymyślić. Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='mmd']Może jakoś to potrójne sklecić. Mam tylko problem z głową, ciężko mi coś wymyślić. a ja z nogami :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: jakoś się uzupełnimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaraz biorę ołówek i kartkę do ręki i popracuję nad trzema muszkieterami ... :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 to będzie mieć podwójne gumetre najwyżej....im wiecej tym lepiej:) Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ok. Jak mnie nie wywali, bo czasem wytropią te dublowane:) Jaki tekst, które zdjęcia, jakie miasto - Poznań? Trzech muszkieterów chyba najlepiej na W-wę razem, tam sporo ludzi zagląda. Quote
Lu_Gosiak Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 mmd napisał(a):Ok. Jak mnie nie wywali, bo czasem wytropią te dublowane:) Jaki tekst, które zdjęcia, jakie miasto - Poznań? Trzech muszkieterów chyba najlepiej na W-wę razem, tam sporo ludzi zagląda. to ja mogę zdjac to z Katowic i tak jest niewyróżnione......może byc na Poznań tekst i zdjęcia z gumetre katowic mozesz wziasc, jak zrobisz wyroznione to ja usune z katowic...z Katowic nie ma odzewu, wiec lepiej dac wieksze miasto Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Załapało, ale te Katowice lepiej usunąć. http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Niewinnie-skazany-Tolek-czeka-na-wybawce-W0QQAdIdZ206474564 Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='mmd']Załapało, ale te Katowice lepiej usunąć. http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Niewinnie-skazany-Tolek-czeka-na-wybawce-W0QQAdIdZ206474564 czy płaciłaś już za wyróżnienie? Poproszę o info, bo na pierwszej muszę umieścić wydatek i przelew zlecić ... Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Oczywiście zapłacone, oni biorą z góry. Tylko czemu tak strasznie dużo? Niedawno było chyba 15, a w zimie jeszcze mniej... Teraz już 20. Quote
Wunia Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 mmd napisał(a):Oczywiście zapłacone, oni biorą z góry. Tylko czemu tak strasznie dużo? Niedawno było chyba 15, a w zimie jeszcze mniej... Teraz już 20. wysyłam Ci wobec tego 40,oo za 2 tygodnie i pilnuj Ciocia tych wyróżnień i pisz o kosztach ... bo ja już wiem ile Ty ostatnio na ogłoszenia i wyróżnienia wydałaś i nie wołałaś ... teraz ja przypilnuję ... Quote
mmd Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ja też nie wiem ;) I lepiej, żebym o tym nie myślała za dużo :D Quote
Lu_Gosiak Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 super!!!! wielkie dzieki:multi::multi: KAtowice usuniete...oby Poznan byl szczesliwy:) w koncu Tolek stamtad pochodzi Quote
Lu_Gosiak Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 [quote name='mmd']Załapało, ale te Katowice lepiej usunąć. http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Niewinnie-skazany-Tolek-czeka-na-wybawce-W0QQAdIdZ206474564 tylko czemu te dwa zdjecia w domu sa takie niewyrazne i calkowicie zamazane?? moze ja Ci je wysle na maila w wiekszym rozmiarze co?? Quote
Recommended Posts