Lu_Gosiak Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='mmd']Na razie tak: http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Trzej-muszkieterowie-W0QQAdIdZ206657269 super:):) i juz maja 6o wyświetlen Quote
Szarotka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Witaj Toleczku, mam nadzieje, ze Cie powodz ominela :) Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Szarotka napisał(a):Witaj Toleczku, mam nadzieje, ze Cie powodz ominela :) Tolka powodz ominela, za to przez ta powodz Tolek wyladowal na pare dni w domu, bo Wiosna przyjela awaryjnie 4 psiaki z podtopionego gospodarstwa...dobrze sie sprawuje, nie drze buzi za bardzo, no chyba, ze pora jedzenia czy spaceru to delikatnie sie dopomina:) Quote
obraczus87 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):Tolka powodz ominela, za to przez ta powodz Tolek wyladowal na pare dni w domu, bo Wiosna przyjela awaryjnie 4 psiaki z podtopionego gospodarstwa...dobrze sie sprawuje, nie drze buzi za bardzo, no chyba, ze pora jedzenia czy spaceru to delikatnie sie dopomina:) Tolku sprawuj sie tam ładnie u Cioci Wiosny. :) nie wydzieraj sie za głosno :) Quote
mmd Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Toleczku, jednak sam nie jesteś:) Wejść parę już jest, jeszcze to drugie osobiste też ma już chyba 70. Quote
Lu_Gosiak Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 mmd napisał(a):Toleczku, jednak sam nie jesteś:) Wejść parę już jest, jeszcze to drugie osobiste też ma już chyba 70. teraz juz nie jest sam:) noo tak ale na tym osobistym 65 wejsc to moje:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
mmd Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):teraz juz nie jest sam:) noo tak ale na tym osobistym 65 wejsc to moje:evil_lol::evil_lol::diabloti: Tak jak u Lakusia moje:diabloti: Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Odmeldowuję się u 1/3 muszkieterów:) Wyniki indywidualne: Gapcio i Lakuś po 100 wejść, Tolek goni, ale on startował dzień później:) Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 mmd napisał(a):Odmeldowuję się u 1/3 muszkieterów:) Wyniki indywidualne: Gapcio i Lakuś po 100 wejść, Tolek goni, ale on startował dzień później:) 100 wejść ... uffffff ... czekamy ... Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ten tekst o całej trójce i to zdjęcie takie fajne - może gdzieś w prasie to wrzucić ... Gdzie tu im reklamę zrobić jeszcze? Tylko jeden muszkieter ma pewne plany w kwestii osiedlenia się na stałe i co my zrobimy? ;) Nauczona doświadczeniem, wolę na razie nie odpuszczac ogłoszeń... na razie Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Boziu Ciotki ... potrzebna wizyta przedadopcyjna dla Gapcia w Rzeszowie !!!!!! Na gwałt ... Chyba umrę na serce ... umrę na serce ... Quote
WiosnaA Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Witam serdecznie! Swoją deklarację stałą, skromniutką-10zł od Lakusia chciałabym przenieść na Tolka,wiem że mu brakuje....ale nie wiem jak to się robi:oops: Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='WiosnaA']Witam serdecznie! Swoją deklarację stałą, skromniutką-10zł od Lakusia chciałabym przenieść na Tolka,wiem że mu brakuje....ale nie wiem jak to się robi:oops: no i już zrobiłaś ;) dokonane :) Quote
WiosnaA Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Hmm...ale proste:lol:. To poproszę o nr.konta . Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 WiosnaA napisał(a):Hmm...ale proste:lol:. To poproszę o nr.konta . to samo co Lakusiowe ;) Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']Boziu Ciotki ... potrzebna wizyta przedadopcyjna dla Gapcia w Rzeszowie !!!!!! Na gwałt ... Chyba umrę na serce ... umrę na serce ... Tolek powinien NATYCHMIAST znaleźć ludzia. Lu też niech się podenerwuje, co to za porządki? - ja się pytam... [quote name='WiosnaA']Witam serdecznie! Swoją deklarację stałą, skromniutką-10zł od Lakusia chciałabym przenieść na Tolka,wiem że mu brakuje....ale nie wiem jak to się robi:oops: [quote name='Wunia']to samo co Lakusiowe ;) Ania, nie ma to jak dobre pomysły i dobre decyzje;) Wunia jest skarbnikiem Tolka i Lakusia, więc wszystko zostaje (jakby) w rodzinie:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='WiosnaA']Witam serdecznie! Swoją deklarację stałą, skromniutką-10zł od Lakusia chciałabym przenieść na Tolka,wiem że mu brakuje....ale nie wiem jak to się robi:oops:[/QUOTE] witamy u Toleczka:multi::multi: [quote name='mmd']Tolek powinien NATYCHMIAST znaleźć ludzia. Lu też niech się podenerwuje, co to za porządki? - ja się pytam... [/QUOTE] nawet mi nie mow...czuje sie sama na placu boju:-(:-( Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Nie jesteś sama. Wunia sobie znajdzie nowego muszkietera, a u mnie jeszcze nic na stówę pewnego. Poza tym pomyśl - jak wypalą obie adopcje to Tolek będzie adorowany potrójnie:) Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']nawet mi nie mow...czuje sie sama na placu boju:-(:-([/QUOTE] No wiesz :obrazic::obrazic::obrazic: cała para pójdzie w Tolka :cool3::cool3::cool3: Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 wiem, wiem jestescie kochane:):) lece bede noca:razz::razz: Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Wunia']No wiesz :obrazic::obrazic::obrazic: cała para pójdzie w Tolka :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] Ja potrzebuję na urlop zdrowotny:) A jak Tolek bez chałupy na stałe to nie da rady. Quote
Wunia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 No Tolek, teraz Twoja kolej kochanieńki :mad::mad::mad: Quote
Lu_Gosiak Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='mmd']... A jak Tolek bez chałupy na stałe to nie da rady.[/QUOTE] ciotka co Ty tu za czarne wizje snujesz???:mad::mad: :diabloti: za tydzień dni Lublińca, mam załatwione, ze Tolek będzie jako suuport przed gwiazda wieczoru:razz::razz: a na poważnie bedzie pare przerywników w czasie, których pokażemy parę naszych psiaków ze schroniska wraz z ich historia i moze dzieki temu pare psow znajdzie domki....oczywiscie, od razu mowie, ze psiak nie pojedzie do domu póki dom nie zostanie dokładnie sprawdzony przeze mnie osobiście:diabloti: trzeba bedzie Wiosnie zaplacic za transport i bardzo Jej juz dziekuje, ze zgodzila sie przyjechac:loveu::loveu: i wystapic z Tolkiem Quote
mmd Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Już mi ptaszki ćwierkały o tym :) Teraz widzę, jak głupio napisałam: chałupa na stałe to DS - stała chałupa a wyszło, że Tolek nigdy domu nie znajdzie Tzw. skrót myślowy by mmd, coś co tylko Wunia zna i rozumie ;) Quote
Recommended Posts