Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
Witaj Toleczku, mam nadzieje, ze Cie powodz ominela :)

Tolka powodz ominela, za to przez ta powodz Tolek wyladowal na pare dni w domu, bo Wiosna przyjela awaryjnie 4 psiaki z podtopionego gospodarstwa...dobrze sie sprawuje, nie drze buzi za bardzo, no chyba, ze pora jedzenia czy spaceru to delikatnie sie dopomina:)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Tolka powodz ominela, za to przez ta powodz Tolek wyladowal na pare dni w domu, bo Wiosna przyjela awaryjnie 4 psiaki z podtopionego gospodarstwa...dobrze sie sprawuje, nie drze buzi za bardzo, no chyba, ze pora jedzenia czy spaceru to delikatnie sie dopomina:)

Tolku sprawuj sie tam ładnie u Cioci Wiosny. :) nie wydzieraj sie za głosno :)

Posted

mmd napisał(a):
Toleczku, jednak sam nie jesteś:)

Wejść parę już jest, jeszcze to drugie osobiste też ma już chyba 70.

teraz juz nie jest sam:)
noo tak ale na tym osobistym 65 wejsc to moje:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
teraz juz nie jest sam:)
noo tak ale na tym osobistym 65 wejsc to moje:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Tak jak u Lakusia moje:diabloti:

Posted

Odmeldowuję się u 1/3 muszkieterów:)

Wyniki indywidualne:
Gapcio i Lakuś po 100 wejść, Tolek goni, ale on startował dzień później:)

Posted

mmd napisał(a):
Odmeldowuję się u 1/3 muszkieterów:)

Wyniki indywidualne:
Gapcio i Lakuś po 100 wejść, Tolek goni, ale on startował dzień później:)

100 wejść ... uffffff ... czekamy ...

Posted

Ten tekst o całej trójce i to zdjęcie takie fajne - może gdzieś w prasie to wrzucić ...
Gdzie tu im reklamę zrobić jeszcze?

Tylko jeden muszkieter ma pewne plany w kwestii osiedlenia się na stałe i co my zrobimy? ;)
Nauczona doświadczeniem, wolę na razie nie odpuszczac ogłoszeń... na razie

Posted

Witam serdecznie!
Swoją deklarację stałą, skromniutką-10zł od Lakusia chciałabym przenieść na Tolka,wiem że mu brakuje....ale nie wiem jak to się robi:oops:

Posted

[quote name='WiosnaA']Witam serdecznie!
Swoją deklarację stałą, skromniutką-10zł od Lakusia chciałabym przenieść na Tolka,wiem że mu brakuje....ale nie wiem jak to się robi:oops:
no i już zrobiłaś ;) dokonane :)

Posted

[quote name='Wunia']Boziu Ciotki ... potrzebna wizyta przedadopcyjna dla Gapcia w Rzeszowie !!!!!! Na gwałt ...
Chyba umrę na serce ... umrę na serce ...

Tolek powinien NATYCHMIAST znaleźć ludzia. Lu też niech się podenerwuje, co to za porządki? - ja się pytam...

[quote name='Wunia']to samo co Lakusiowe ;)

Ania, nie ma to jak dobre pomysły i dobre decyzje;)
Wunia jest skarbnikiem Tolka i Lakusia, więc wszystko zostaje (jakby) w rodzinie:)

Posted

Swoją deklarację stałą, skromniutką-10zł od Lakusia chciałabym przenieść na Tolka,wiem że mu brakuje....ale nie wiem jak to się robi:oops:[/QUOTE]
witamy u Toleczka:multi::multi:
[quote name='mmd']Tolek powinien NATYCHMIAST znaleźć ludzia. Lu też niech się podenerwuje, co to za porządki? - ja się pytam...
[/QUOTE]
nawet mi nie mow...czuje sie sama na placu boju:-(:-(

Posted

Nie jesteś sama. Wunia sobie znajdzie nowego muszkietera, a u mnie jeszcze nic na stówę pewnego.
Poza tym pomyśl - jak wypalą obie adopcje to Tolek będzie adorowany potrójnie:)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']nawet mi nie mow...czuje sie sama na placu boju:-(:-([/QUOTE]
No wiesz :obrazic::obrazic::obrazic: cała para pójdzie w Tolka :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Wunia']No wiesz :obrazic::obrazic::obrazic: cała para pójdzie w Tolka :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]
Ja potrzebuję na urlop zdrowotny:)
A jak Tolek bez chałupy na stałe to nie da rady.

Posted

[quote name='mmd']...
A jak Tolek bez chałupy na stałe to nie da rady.[/QUOTE]
ciotka co Ty tu za czarne wizje snujesz???:mad::mad: :diabloti:

za tydzień dni Lublińca, mam załatwione, ze Tolek będzie jako suuport przed gwiazda wieczoru:razz::razz: a na poważnie bedzie pare przerywników w czasie, których pokażemy parę naszych psiaków ze schroniska wraz z ich historia i moze dzieki temu pare psow znajdzie domki....oczywiscie, od razu mowie, ze psiak nie pojedzie do domu póki dom nie zostanie dokładnie sprawdzony przeze mnie osobiście:diabloti:
trzeba bedzie Wiosnie zaplacic za transport i bardzo Jej juz dziekuje, ze zgodzila sie przyjechac:loveu::loveu: i wystapic z Tolkiem

Posted

Już mi ptaszki ćwierkały o tym :)

Teraz widzę, jak głupio napisałam:
chałupa na stałe to DS - stała chałupa
a wyszło, że Tolek nigdy domu nie znajdzie

Tzw. skrót myślowy by mmd, coś co tylko Wunia zna i rozumie ;)