Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wunia napisał(a):
No radość też trzeba dawkować ;)
padam, "biegnę" spać, dobranockowe pa pa :bye:

dobranoc Wuniu:):) pewnie jestes padnieta, bo dniu pelnym wrazen, ale za to jakich:lol::multi:

Posted

Noż cholera... Gaosiaczku - w pełni podzielam Twoje wqrw...
Takie zaniedbanie :( mam nadzieję, że leczenie jednak odniesie pozytywny skutek. Trzeba się koniecznie dowiedzieć, czy Tolka to może boleć :( (tzn, nie zastrzyki a ten skurcz mięśni).
Dobrze, że choć u Gapcia wesoło...

Ja od wczoraj mam doła... w czasie transportu ze schroniska do hoteliku oszczeniła się suczka. 6 osesków! tylko 1 martwy... pozostałą piątkę trzeba będzie...:placz: Życie jest do d... :placz:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Ja od wczoraj mam doła... w czasie transportu ze schroniska do hoteliku oszczeniła się suczka. 6 osesków! tylko 1 martwy... pozostałą piątkę trzeba będzie...:placz: Życie jest do d... :placz:
ojej ... straszne :(

Posted

Dzięki za ciepłe słowa. Ale wiecie... ja jeszcze przecież w piątek wiozłam szczylki od Urwiska i wczoraj jak dostałam wieczorem wiadomość, że sunia się szczeni i trzeba podjąć decyzję co z oseskami, to tak sobie pomyślałam, że maleństwa od Urwiska w tym rowie to cholera szczęście miały. Mogły dorosnąć na tyle, że nikt już ich nie mógł zabić. A te małe... nawet szansy nie miały. Wiem... to jedyna, słuszna decyzja ale człowieka czasami szlag trafia.
I na tym dość już mojego użalania. Obiecuję, że już więcej nie będzie. Kciuki proszę tylko trzymać, żeby sunia dobrze sterylkę przeszła.
Tolek wybaczy, że tak na jego wątku ;)

A co do Tolka - mam nadzieję, że dzielnie zniesie zastrzyki. Gosiaczku - napisz proszę w tytule, że pilnie potrzebne wsparcie na leczenie.
Cieszę się, że Tolek jest u Wiosny. Bardzo się cieszę.

Posted

oto moje ostrzezenie zamieszczone na nk - kopiujcie i zamieszczajcie na swoich profilach nk, na innych watkach dogo i innych portalachhttp:

//nasza-klasa.pl/profile/10137547/gallery/album/2

OSTRZEZENIE!
DOGO UWAGA! OSZUSTWO!

Alina S. - Jaktorow/Popielarnia k Zyrardowa - rzekomy "domowy hotelik" "Saba" okazuje sie byc bezduszna przechowalnia mnostwa psow w szopach i blaszanym garazu

http://www.dogomania.pl/threads/1488...-miejsc/page32

http://forumrottweiler.vot.pl/viewtopic.php?p=69552

ZABIERAJCIE SWOJE PSY HOTELOWANE U TEJ OSZUSTKI ZA DOGOMANIACKIE PIENIADZE!

Posted

[quote name='Ra_dunia']A te małe... nawet szansy nie miały. Wiem... to jedyna, słuszna decyzja ale człowieka czasami szlag trafia.
I na tym dość już mojego użalania

Ra - jesteś ludziem przez duże L
lub człowiekiem przez duże C
jak wolisz ;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale sie dzieje...szok:multi::multi: wlasnie tez pomyślalm, zeby zachowac rytm jutro Tolek powinien isc do domu albo przynajmniej Ktos powinien zadzwonic:eviltong::p:p

a póki co jutro to Tolek jedzie na pierwsze zastrzyki:shake: bo dzis w aptece nie bylo lekow, jutro maja być

Posted

Musi ten domek się znaleźć w weekend. Tak nie może być.
Poprosiłam Wunię, żeby jak już będzie rozliczała Gapcia, przekazała z mojego bazarku grosz na Toleczka.
Ale może to nie będzie wcale potrzebne. Kciuki trzeba trzymać w weekend.

Posted

dzieki wielkie :loveu::loveu:
zobaczymy jak Tolek zareaguje na leki....musi mu się poprawiac, teraz to jest dla mnie najważniejsze
konkretnie Tolek przyjeżdża w niedziele;)....

Posted

mmd napisał(a):
Mam motywację :)
Jak Tolek stoi z ogłoszeniami teraz? Znaczy kiedy były ostatnio poza tymi, co my robimy?

kiedy dokladnie nie pamietam....Paulina Mickey robila z bazarku ogloszeniowego...spis na pierwszej stronie, zaraz zobacze czy one aktualne sa

Posted

mmd napisał(a):
To było sto lat temu wg mnie
masz PW, ja idę na wiadomy wątek i robię konkretny wpis, a Ty melduj sie po mnie:)

nooo masz racje...byly jednak bardzo dawno te ogloszenia robione