Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj od mnie pojdzie przelew na konto kikou.
#ps . 60 zl juz poszlo :cool3:
dobrze by bylo zebrac zbiorczo ile jest.
Jesli kikou sie zgodzi to moze na jej konto bysmy wszytsko przelewaly, bo Olenska zadko na necie i ma swoje sprawy.

Posted

dzisiaj Ola przesłała mi wszystkie wpływy na Olafa od pierwszego dnia...
umieściłam w pierwszym poście całe rozliczenie...
w tej chwili u Olafa jesteśmy na minusie 150 ale to już razem z kastracją

to ja Gosiu to co miałyśmy na październik na Trisa i to co mi teraz przysłałaś z bazarku podzielę na Rudzika i Olafa, tak?

Posted

to z 20 zl od POKER bedzie brakowac 70.
KTORA CIOTKA POMOZE UZBIERAC 70 ZL ZEBY WYJSC NA ZERO FINANSOWO.

ps. mam nowe wplaty z bazarku, to ci ciotko kikou wplace na konto tylko musze podliczyc ile tego bedzie, to podzielisz na Olafka i Rudzika

Posted

zdjęcia wstawię jutro, ja nie potrafię a Maciek jutro mi pomoże
w tym tygodniu jajców nie obetniemy bo wpakowali mnie w cztery noce pod rząd i nie dam rady a nie chciałabym żeby szedł z nim ktoś inny bo ten skubaniec mi ufa i chyba ze mną jest najbardziej zżyty, zrestą chcę mieć wszystko pod kontrolą
kupię mu obroże na pchły bo się strasznie czochra a to dlatego że se wylazł na spacerek i trzeba było go szukać, nie wiem z kim łaził i gdzie ale śmierdział okropnie a teraz się czochra
ja go nie znalazłam a jak wracałam po pomoc to ten zezulec czekał pod bramką :mad: tak więc drogę do domu zna :lol:

Posted

dostalam 19 wrzesnia od Gosi 57,47 z bazarku
juz przelalam do Oli

(sa to wplaty od Saga89, Jaaga, AniaB- pozostala czesc z tego bazarku 50,- poszla na Rudzika)

Posted

ostatecznie przelalam jeszcze 12,50 z pieniedzy ktore mialysmy zebrane na pobyt Trisa.... czyli w sumie przelalam 70,- zl
to oznacza, ze w tej chwili zaleglosci za pobyt Olafka sa wyrownane....

DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZAANGAZOWANYM!!!
szczegolnie Gosi (GoskaGoska) to Jej bazarki podreperowaly budzet naszego biedulka, zezolka Olafa :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

....i mozemy zaczac zbierac na pobyt pazdziernikowy....bo to juz za 8dni...

Posted

oj kikou mi nie ma za co dziékowac, bo to WY robicie najwięcej, a jak mogę wspomoc to robię to z miłą chęcią.
WSZYSTKIE CIOTECZKI JESTESCIE CUDOWNE:loveu: , OBY TYLKO Rudzik po kastracji poprawił swoje zachowanie.
Skoro to tylko 8 dni, to czekamy, ktora cioteczk pomoze na nowe zbierania 175zl. Niby to nie duzo, a jakos na Olafka idzie nam zbieranie najcięzej

Posted

przypominam nieśmiało, że już za dwa dni zaczyna sie październik.....a to oznacza kolejny miesiąc do opłacenia na zezolka....

ja dzisiaj przelałam moje zobowiązanie 30,-
czyli brakuje 145,- zł......