Katerinas Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 [quote name='adda'][quote name='Katerinas']Działka o której pisałam, nie jest przy 3-go Maja, ale w bocznej uliczce, blisko Poczty :P [/quote] To dlaczego się nie sprzedaje :o Musi być coś z nią nie tak, albo diabelnie droga :-?[/quote] No toć pisałam :wink: Rok temu chcieli za nią 85$ z metra. Ale czy nadal jest do sprzedania, nie wiem. [quote name='adda'][quote] To przejedź teraz :roll: I się przyjrzyj... [/quote] Jak będę wracała to się przyjrzę 8)[/quote] Właśnie zasypują doły. Teraz mamy od płotu do tarasu piaskowy szlak :roll: Quote
Katerinas Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 [quote name='Justi0022'] Na czas wykopków psy były zamknięte w domu. Co tam się działo :evilbat: Pół soboty sprzątałam :evil: Jak wyszły na sikanie, musiałam Borcia gonić, bo on koniecznie chciał do rowu :x Lary się denerwował panami, panowie się go bali :shocked!: co chwila zerkali czy on się nie zerwie ze smyczy i że ja go na pewno nie utrzymam...Dom wariatów :roll:[/quote] hehehe... A my psy puściliśmy na ogród. Powiedzieliśmy panom robotnikom, że mają się nie bać. I jest oki. Tylko na początku wszystkie trzy szczekały na koparkę :lol: Quote
adda Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='Katerinas'] No toć pisałam :wink: Rok temu chcieli za nią 85$ z metra. Ale czy nadal jest do sprzedania, nie wiem.[/quote] Jak rok temu to była to cena troszeczkę wysoka, ale niewiele... Znajomy znajomej kupił rok temu, naprzeciwko, w Hornówku 1000m za 250.000 zł. Może już jest za mała żeby się budować :-? Albo z papierami cosik nie tak :-? [quote] Właśnie zasypują doły. Teraz mamy od płotu do tarasu piaskowy szlak :roll:[/quote] Taaa... będę wracała, wszystko będzie ok... Katerinas, czy Ty sobie nie wymyśliłaś tych wykopków? :lol: :lol: :lol: Quote
Katerinas Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 [quote name='adda'][quote] Właśnie zasypują doły. Teraz mamy od płotu do tarasu piaskowy szlak :roll:[/quote] Taaa... będę wracała, wszystko będzie ok... Katerinas, czy Ty sobie nie wymyśliłaś tych wykopków? :lol: :lol: :lol:[/quote] jasne :lol: :evil: :lol: Jak będziesz wracać, zatrzymaj się pod naszą bramą i trąbnij (nie mamy dzwonka :wink: )... to Cię wpuszczę i pokażę tę super demolkę :roll: Quote
adda Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='Katerinas']nie mamy dzwonka :wink: [/quote] My mamy, ale nie działa :lol: :lol: :lol: [size=1]Kiedyś trąbnę[/size] Quote
ciacho Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 super dziewczyny - dzięki za informacje Katerinas, a na jakiej ulicy jest ta wolna działka? to sama podjadę i obejrzę sobie - nie będę ci zawracać głowy w czasie wykopków Quote
Katerinas Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 [quote name='adda'][quote name='Katerinas']nie mamy dzwonka :wink: [/quote] My mamy, ale nie działa :lol: :lol: :lol: [/quote] jeszcze lepiej :roflt: [quote name='ciacho']super dziewczyny - dzięki za informacje Katerinas, a na jakiej ulicy jest ta wolna działka? to sama podjadę i obejrzę sobie - nie będę ci zawracać głowy w czasie wykopków[/quote] Wykopki zakończone :) O którą działkę chodzi? Ta, która ma według mnie dobrą lokalizację, jest na ul. Tetmajera w Izabelinie. Jadąc w stronę Truskawia jest to skręt w prawo. Zaraz za skrętem znajduje się po lewo poczta, potem policja. Działka która była do sprzedania, znajdowała się prawie na przeciw policji. Działka w Laskach znajduje się bodajże przed znakiem "Laski"... Jadąc do Izabelina za drukarnią znajdują się działki ze sprzedażą piachu, żwiru etc... i parę metrów dalej jest działka do sprzedaży. Ale [b]ciacho[/b], nie ma problemu. Postaram się spisać telefony :) Quote
adda Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Właśnie przejeżdżałam koło Ciebie Katerinas, żadnych wykopów nie było :D Ale nie trąbiłam, bo Berlingo stało to siem wstydziłam :oops: Quote
PIKA Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='adda']Ale nie trąbiłam, bo Berlingo stało to siem wstydziłam :oops:[/quote] :o a co Twoje autko ma gorszy klakson niz Berlingo, ześ się tak zawstydzila ? :o Quote
adda Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='PIKA'] :o a co Twoje autko ma gorszy klakson niz Berlingo, ześ się tak zawstydzila ? :o[/quote] :lol: Nie, ale to oznaczało, że TZ Katerinas jest w domu, a kiedyś Katerinas taka była, że dała mu czytać moje wypociny :oops: Quote
PIKA Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='adda'] Nie, ale to oznaczało, że TZ Katerinas jest w domu,a kiedyś Katerinas taka była, że dała mu czytać moje wypociny :oops: [/quote] :stupid: Quote
adda Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='PIKA']:stupid:[/quote] No wiem, że mądrze to ta Katerinas nie postąpiła :D Quote
PIKA Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 [quote name='adda'][quote name='PIKA']:stupid:[/quote] No wiem, że mądrze to ta Katerinas nie postąpiła :D[/quote] O Tobie mówilam, nie o Kasi :evilbat: Quote
Katerinas Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 [quote name='adda']Właśnie przejeżdżałam koło Ciebie Katerinas, żadnych wykopów nie było :D [/quote] To się przyjrzyj dobrze następnym razem :evilbat: Znikł trawnik po lewej stronie ogrodu (stojąc frontem do siatki) :evilbat: [quote name='adda'] Ale nie trąbiłam, bo Berlingo stało to siem wstydziłam :oops:[/quote] No wiesz... a czego się wstydzić :D [quote name='adda'] :lol: Nie, ale to oznaczało, że TZ Katerinas jest w domu, a kiedyś Katerinas taka była, [b]że dała mu czytać moje wypociny[/b] :oops:[/quote] Nie dała tylko sam wziął :D Już przeca pisałam, że on tyż dogomaniak tyle że nie zalogowany. Bo on nie lubi pisać :D Woli gęba w gębę gadać :D [quote name='PIKA'][quote name='adda'][quote name='PIKA']:stupid:[/quote] No wiem, że mądrze to ta Katerinas nie postąpiła :D[/quote] [b]O Tobie mówilam, nie o Kasi [/b] :evilbat:[/quote] Nooo :D Dobrze [b]Pika[/b] mówisz :popcorn: Quote
Katerinas Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 [b]ciacho[/b] No więc działka koło policji chyba sprzedana... To znaczy kartka z telefonem z tabliczki znikła... ale działeczka dalej zarośnięta i nic się na niej nie dzieje... więc to trochę dziwne... Działka w Laskach nadal do sprzedania, 1200 m, telefon 501131282 :) Quote
LAZY Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 A ja teraz wyskoczę jak Filip z konopii... :oops: Przeczytałam sobie cały temat! Od początku przybycia Dorki do chwili narodzin Michałka, siostrzenicy Waszki i nowego wodociagu...Ale sie u Was pozmieniało... Ale chciałam się poskarżyc...MAŁO FOT! (ostanio ise Katerinas opuściłaś... :wink: ) Quote
Justi0022 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='LAZY'] Ale chciałam się poskarżyc...MAŁO FOT! (ostanio ise Katerinas opuściłaś... :wink: )[/quote] Oj tak, zagadałyśmy Ci galerię, Katerinas :lol: :wink: Quote
Katerinas Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 [quote name='LAZY']A ja teraz wyskoczę jak Filip z konopii... :oops: Przeczytałam sobie cały temat! Od początku przybycia Dorki do chwili narodzin Michałka, siostrzenicy Waszki i nowego wodociagu...Ale sie u Was pozmieniało...[/quote] No [b]Lazy[/b] :D Medal Ci się należy :D :klacz: Tyle stron... :D [quote name='LAZY']Ale chciałam się poskarżyc...MAŁO FOT! (ostanio ise Katerinas opuściłaś... :wink: )[/quote] A właśnie rozmyślałam, że muszę zdjęcia obrobić i na dgm wstawić :wink: Zaraz może cosik wkleję :D [quote name='Justi0022']Oj tak, zagadałyśmy Ci galerię, Katerinas :lol: :wink:[/quote] Ależ nie ma problemu :D Przeca miło się gada :wink: :D Quote
adda Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Katerinas']Znikł trawnik po lewej stronie ogrodu (stojąc frontem do siatki) :evilbat: [/quote] I tak mówiłaś, że nie był za piękny :lol: Quote
Katerinas Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 [quote name='adda'][quote name='Katerinas']Znikł trawnik po lewej stronie ogrodu (stojąc frontem do siatki) :evilbat: [/quote] I tak mówiłaś, że nie był za piękny :lol:[/quote] Akurat tam był ładny :evilbat: :roll: :roll: Quote
Katerinas Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 No proszę... troszkę zdjęć :wink: Dora pilnuje swojej piłki :D [img]http://www.katerinas.neostrada.pl/081.jpg[/img] .... i nawet gdyby Gaja nie wiem ile "gadała" to i tak jej nie odda :wink: [img]http://www.katerinas.neostrada.pl/082.jpg[/img] Quote
adda Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 [quote name='Katerinas'] Akurat tam był ładny :evilbat: [/quote] Udowodnij 8) Quote
Justi0022 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Na psie charce można się lampić bez końca. Quote
Recommended Posts