Isadora7 Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Poproszę namiary na 19.90 , da się w pralce to cudo uskutecznić na novo? bo Ovo znów posikuje ... potrzebowałabym dwa na zmianę do poduch, które ma (rymcymcym! mnie się wdał) ;) Guś rymowaczka ;) Gusiaczku twierdzą że da się prać, ja jeszcze nie musiałam, więc nie mogę potwierdzic ale wygląda na to że tak. Podaję link do aukcji:http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=90064&order=p&us_id=21498366 Sama kupiłam w ciemno 4 sztuki Quote
Mattilu Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Obesrana czy nie, Ganga jest zawsze dama. A poduchy bardzo eleganckie. 1 Quote
anica Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Obesrana czy nie, Ganga jest zawsze dama. A poduchy bardzo eleganckie. .. podoba mi się :klacz: Ganga, zawsze dama! ... i poduchy też... zamawiam;) 1 Quote
Gusiaczek Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Dziękuję Dorotko, zaraz przyjrzę się dokładnie i zamówię na pewno Quote
Gusiaczek Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 :loveu: :loveu: :loveu: zwariować można z radochy Twoje zdjęcia, Dorotko, urzekają, a fotogeniczność Twoich Miłości w metrach mierzonych powala :loveu: Ganga ma cudowną minę "nooooooo doooooooooobra, lansuj, lansuj, a ja i tak pierniczki opierniczę " :diabloti: a propos - sraka przeszła? ;) 1 Quote
Isadora7 Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 :loveu: :loveu: :loveu: zwariować można z radochy Twoje zdjęcia, Dorotko, urzekają, a fotogeniczność Twoich Miłości w metrach mierzonych powala :loveu: Ganga ma cudowną minę "nooooooo doooooooooobra, lansuj, lansuj, a ja i tak pierniczki opierniczę " :diabloti: a propos - sraka przeszła? ;) Sraka przeszla a Ganga ma focha. Bo ja chciałam aby ona stała w tym ubranku a ona centralnie mnie olała i się połozyła i za nic nie dała sie uprosić. Quote
Gusiaczek Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Sraka przeszla a Ganga ma focha. Bo ja chciałam aby ona stała w tym ubranku a ona centralnie mnie olała i się połozyła i za nic nie dała sie uprosić. tak mi się wydawało, że współpraca nie wchodziła w grę .... jamnior, to jamnior, nawet przebrany i oświetlony na chwilową potrzebę atelier Dużej, nic nie traci z charakteru, a ty się człeku bujaj :megagrin: G. Rambo, jak Ty ze swoimi Babami wytrzymujesz ? Ovo baba, ciekawska babską ciekawością, ale z charakterem zdecydowanie męskim ;) Ps Sraki nie ma, spokój jest i luz ..... o nie! luzu nie ma ! i klawo :) 1 Quote
yunona Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Foch jak złoto ;). A co Ganga ma dzwonki (nabiał) , żeby za mikołaja robić ? :evil_lol: , to już prędzej za śnieżynkę dało by radę :eviltong: :megagrin:. Pięknie wyglądają oboje , w życiu nikt by nie dał im tyle latek co mają :) :loveu: :wub: 1 Quote
phase Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Sliczne fotki!!! :loveu: :loveu: Mikolajek. :loveu: Quote
anica Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Każde zdjęcie Ganguli Mikołajkowej :loveu: to miód na moje zbolałe serce! Dorotko jesteś Mistrzem :loveu: ! Quote
Mika31 Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 absolutne piękności , Ganga mówią ,że kradzione nie tuczy ;-) Quote
anica Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu, po prostu Wesołych Świąt!!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Dorotko, Ganguniu i Rambuniu, składamy Wam... Ciepłe i serdeczne życzenia, aby światło choinki – symbolu radości z narodzenia Jezusa, oświetlało zawsze Wasze życie i pozwalało odnaleźć właściwą drogę... 1 Quote
Recommended Posts