Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

Poproszę namiary na 19.90 , da się w pralce to cudo uskutecznić na novo?

bo Ovo znów posikuje ... potrzebowałabym dwa na zmianę do poduch, które ma (rymcymcym! mnie się wdał) ;)

Guś rymowaczka ;)

Gusiaczku twierdzą że da się prać, ja jeszcze nie musiałam, więc nie mogę potwierdzic ale wygląda na to że tak.
Podaję link do aukcji:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=90064&order=p&us_id=21498366

Sama kupiłam w ciemno 4 sztuki

Posted

:loveu: :loveu: :loveu:

zwariować można z radochy

Twoje zdjęcia, Dorotko, urzekają, a fotogeniczność Twoich Miłości w metrach mierzonych powala :loveu:

Ganga ma cudowną minę "nooooooo doooooooooobra, lansuj, lansuj, a ja i tak pierniczki opierniczę " :diabloti:

a propos - sraka przeszła? ;)

• Upvote 1
Posted

:loveu: :loveu: :loveu:

zwariować można z radochy

Twoje zdjęcia, Dorotko, urzekają, a fotogeniczność Twoich Miłości w metrach mierzonych powala :loveu:

Ganga ma cudowną minę "nooooooo doooooooooobra, lansuj, lansuj, a ja i tak pierniczki opierniczę " :diabloti:

a propos - sraka przeszła? ;)

Sraka przeszla a Ganga ma focha. Bo ja chciałam aby ona stała w tym ubranku a ona centralnie mnie olała i się połozyła i za nic nie dała sie uprosić.

Posted

Sraka przeszla a Ganga ma focha. Bo ja chciałam aby ona stała w tym ubranku a ona centralnie mnie olała i się połozyła i za nic nie dała sie uprosić.

tak mi się wydawało, że współpraca nie wchodziła w grę .... jamnior, to jamnior, nawet przebrany i oświetlony na chwilową potrzebę atelier Dużej,

nic nie traci z charakteru, a ty się człeku bujaj :megagrin:

G.

Rambo, jak Ty ze swoimi  Babami wytrzymujesz ?

Ovo baba, ciekawska babską ciekawością, ale z charakterem zdecydowanie męskim ;)

Ps

Sraki nie ma, spokój jest i luz ..... o nie! luzu nie ma !  i klawo :)

• Upvote 1
Posted

Foch jak złoto ;). A co Ganga ma dzwonki (nabiał) , żeby za mikołaja robić ? :evil_lol: , to już prędzej za śnieżynkę  dało by radę :eviltong:  :megagrin:. Pięknie wyglądają oboje , w życiu nikt by nie dał im tyle latek co mają :) :loveu:  :wub: 

• Upvote 1
Posted

Dorotko, Ganguniu i Rambuniu,
składamy Wam...

Ciepłe i serdeczne życzenia,
aby światło choinki
– symbolu radości z narodzenia Jezusa,
oświetlało zawsze Wasze życie
i pozwalało odnaleźć właściwą drogę...

• Upvote 1