GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 chichotow zadnych nie bedzie tylko napisz gdzie chcesz wstawic fotke a jak chcesz zamwic banerek napisz wiadomosc prywatna do Pauli Quote
MaJa 75 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Zdjęcie pod nickiem. Muszę tylko coś wybrać. A po banerek - składam pisemne zamówienie u Pauli. Dzięki.:klacz: Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 MaJa 75 napisał(a):Zdjęcie pod nickiem. Muszę tylko coś wybrać. A po banerek - składam pisemne zamówienie u Pauli. Dzięki.:klacz: na gornym panelu jest opcja, pierwsza z lewej, panel uzytkownika musisz tam wejsc i wybrac opcje edytuj podpis musisz wgrac fote z kompa swojego i zatwierdzic - done tyle, ze fotka musi miec odpowiedni rozmiar, tam bedzie napisane Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Inka pojechala!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Paula&Goofi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To super ! :) Trzymamy kciuki by miała szczęśliwe i pełne miłości życie ! :) Jakby co na razie dwie osoby zamówiły - Madzia_K da nam 10 zł !:multi::multi: Dziękujemy ! Quote
MaJa 75 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 GameBoy napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Inka pojechala!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosimy o szczegółową relację:Dog_run: Quote
Tengusia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 MaJa 75 napisał(a):Prosimy o szczegółową relację:Dog_run: no i moze jakies fotaski z nowego domciu jak da rade :cool3: Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 mala pojechala, wycalowana, wymiziania od wszystkich ciotek ludzie zakochani we niej, przyjechali ze swoja psica, dziewczynki sie bawily Inka dostala czerwona, skorzana obrozke i nowe imie - Bunia :loveu: zostalam zaproszona do nich do domu zanim sama o tym wspmnialam zostawili 150 zl czyli 319-150 = 169zl tyle nadal jestem na miniusie ale taka kwota "boli" duzo mniej jutro ide zapisywac na sterylke aborcyjna kotke w ciazy, ktora sie blaka po naszej budowie, brzuch ma wielki ale udalo mi sie sprzedac kiecke na bazarku to bede ja ciachala Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Tengusia napisał(a):no i moze jakies fotaski z nowego domciu jak da rade :cool3: beda beda spokojnie, najpozniej w piatek Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 MaJa 75 napisał(a):Prosimy o szczegółową relację:Dog_run: Maja dalam im witaminy od Ciebie ale karme zostawili u mnie, zebym wykorzystala dla nastepnego psa, wiec decyzja nalezy do ciebie - karma jest Twoja Quote
MaJa 75 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 GameBoy napisał(a):Maja dalam im witaminy od Ciebie ale karme zostawili u mnie, zebym wykorzystala dla nastepnego psa, wiec decyzja nalezy do ciebie - karma jest Twoja Karma się przyda. Będą zaraz nowe szczeniaki więc się nie zmarnuje. Chyba że Ty ciotka się do niej przymierzasz, tak zamiast popcornu ??:mad: Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 mam na koncie - 50 zl Andzia 69 - 53 zl madziaikrzys czyli 69 na minusie zostalo :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 MaJa 75 napisał(a):Karma się przyda. Będą zaraz nowe szczeniaki więc się nie zmarnuje. Chyba że Ty ciotka się do niej przymierzasz, tak zamiast popcornu ??:mad: ja nie czasem moj kot... i mimo strajku mojego DT ide szukac nowego tymczasowicza/ki Quote
andzia69 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 GameBoy napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Inka pojechala!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie płakusiaj!!!! zaraz pocieszysz się nowym tymczasem!:eviltong::loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 andzia69 napisał(a):nie płakusiaj!!!! zaraz pocieszysz się nowym tymczasem!:eviltong::loveu::loveu::loveu: wiem, wiem gooopia jestem mialo byc zamkniete a wyszlo jak zawsze po weekendzie cos chwyce pewnie razy dwa, zeby sie bawily razem Inka byla sama i widzialam, ze jej sie nudzilo :roll: musialam ja odseparowac od reszty szczeniat, z powodu jej zarobaczenia i wyzywala sie na hexie i GB Quote
furciaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Strona prawie gotowa:diabloti: Wieczorem zamawiam serwer i domene:razz: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 furciaczek napisał(a):Strona prawie gotowa:diabloti: Wieczorem zamawiam serwer i domene:razz: ciotka super!!! :multi::multi::multi: Quote
Paula&Goofi Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Banerek na rozreklamowanie bazarku : http://i33.tinypic.com/24g0k20.png Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Paula&Goofi']Banerek na rozreklamowanie bazarku : http://i33.tinypic.com/24g0k20.png moj Boze dzielo sztuki! slicznosci!!! :loveu: Quote
Paula&Goofi Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 GameBoy napisał(a):moj Boze dzielo sztuki! slicznosci!!! :loveu: Dziękuję, ale takie wielkie dzieło to to nie jest :eviltong::eviltong: Kiedy jakieś fotki z nowego domku Inki ? :loveu: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Paula&Goofi napisał(a):Dziękuję, ale takie wielkie dzieło to to nie jest :eviltong::eviltong: Kiedy jakieś fotki z nowego domku Inki ? :loveu: nie wiem Paulina, wczoraj obebrali ja wieczorem, dzis pewnie sa w pracy, dzis wieczorem lub jutro Quote
Recommended Posts