Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MaJa 75 napisał(a):
To chociaż podpowiedz, w jak sposób szkoliłaś Twojego TZ -a do tego rodzaju zadań specjalnych:evil_lol:

glowne szkolenia odbywaja sie nocami :evil_lol:

a tak zupelnie powaznie, Tz tweirdzi, ze dzieciom tez sie wyciera okoopane tylki wiec co za roznica :eviltong:

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To się chwali. Zastosuję u siebie. Pożyjemy, poczekamy na rezultaty:evil_lol:

Czy mała już dzisiaj idzie do siebie? Pytam bo z tego wszystkiego (polemiką z niejakim Burbonem :mad:) zapomniałam.

Posted

MaJa 75 napisał(a):
To się chwali. Zastosuję u siebie. Pożyjemy, poczekamy na rezultaty:evil_lol:

Czy mała już dzisiaj idzie do siebie? Pytam bo z tego wszystkiego (polemiką z niejakim Burbonem :mad:) zapomniałam.

tak mala ma dzis jechac do siebie o 20
Burbon jest niepowazny jak dla mnie

Posted

Daj spokój. Jest niepoważny. Jak można wejść na dogo z takimi wymaganiami? Powinien przygarnąć pluszową zabawkę a nie żywego psa. I na dodatek jest arogancki, lansuje się na inteligenta a robi takie błędy ortograficzne, ze wstyd.

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Daj spokój. Jest niepoważny. Jak można wejść na dogo z takimi wymaganiami? Powinien przygarnąć pluszową zabawkę a nie żywego psa. I na dodatek jest arogancki, lansuje się na inteligenta a robi takie błędy ortograficzne, ze wstyd.

wiesz co nie chcialam juz mu nic pisac ale dla mnie to troche tak jakby wejsc na domu dziecka i powiedziec poprosze zdrowe, odchowne i nieproblemowe bo inaczej nie chce :roll:

Posted

tyle adopcji mam za soba a znowu dalam sie naciac
zadzwonila babka, z takim entuzjazjem mowila o moloskach
wyslalam jej mailem wiecej fot

bla, bla, bla wszystko pieknie - pomyslalam, warto sprawdzic dom, moze zechca np mala CC .... a baba do mnie dopiero teraz, ze ona ma psa za suke chetnie zaplaci bo chce na rozmnazanie :grab:

Posted

Mam identyczne odczucia. Nawet to samo porównanie przyszło mi na myśl.:-( Dziwi mnie tylko, że ma jeszcze obrońców. Każdy woli księcia od żebraka. Facet nie rozumie nietaktu.

Ja się piszę na banerek. Jak się wysyła PW?:oops:

Posted

GameBoy napisał(a):

bla, bla, bla wszystko pieknie - pomyslalam, warto sprawdzic dom, moze zechca np mala CC .... a baba do mnie dopiero teraz, ze ona ma psa za suke chetnie zaplaci bo chce na rozmnazanie :grab:

Co?? Czy to chodzi o ludzi do których ma iść Inka? Czy to są jacyś inni?

Posted

GameBoy napisał(a):

Jeśli to ci właściciele, do których ma dziś jechać, to ja bym jej nie oddała...:shake:

Posted

andzia69 napisał(a):
chyba nie...bo tamci mają suńkę;)

Ufff... Kamień spadl mi z serca :roll: ... Ludzie to w ogóle nie myślą :angryy::angryy::angryy: Zapobiegniesz kolejnej HodoFli ...:lol:

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Co?? Czy to chodzi o ludzi do których ma iść Inka? Czy to są jacyś inni?

oczywiscie, ze inni, przeciez napisalam, ze myslalam, ze zaproponuje im innego psa:shake:

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
dobrze że czujna jesteś!

ja dopiero teraz zauwazylam, ze na allegro sa dwa bullmastiffy
moja Inia i hodofffla za 1200, masakra

Posted

[quote name='Paula&Goofi']Więc hop do góry ! :)

Przypominam - że mam zamówienie na pierwszy banerek, i proszę o wysłanie numeru konta do użytkowniczki Madzia_K

Maja75 tez sie pisze na banerek chyba, strone wczesniej napisala
Paulina a nie moglabys mi przeslac kasy po skonczeniu bazarku?
tak byloby latwiej dla nas obu

Posted

GameBoy napisał(a):
dokladnie, maja mloda CC, matko i corko zostaly nam 2 godz razem :placz::placz::placz::placz:

Pomyśl, że idzie w dobre ręce.:multi: Też mi smutno ale będzie miała swój dom i o to od początku wszystkim chodziło.

Ciotki ja się piszę na ten banerek, tylko niech ktoś mi wytłumaczy krok po kroku jak się go zamawia. Tylko się ze mnie nie śmiejcie. Jestem w tych tematach zupełną porażką:placz: