GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 MaJa 75 napisał(a):To chociaż podpowiedz, w jak sposób szkoliłaś Twojego TZ -a do tego rodzaju zadań specjalnych:evil_lol: glowne szkolenia odbywaja sie nocami :evil_lol: a tak zupelnie powaznie, Tz tweirdzi, ze dzieciom tez sie wyciera okoopane tylki wiec co za roznica :eviltong: Quote
MaJa 75 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To się chwali. Zastosuję u siebie. Pożyjemy, poczekamy na rezultaty:evil_lol: Czy mała już dzisiaj idzie do siebie? Pytam bo z tego wszystkiego (polemiką z niejakim Burbonem :mad:) zapomniałam. Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 MaJa 75 napisał(a):To się chwali. Zastosuję u siebie. Pożyjemy, poczekamy na rezultaty:evil_lol: Czy mała już dzisiaj idzie do siebie? Pytam bo z tego wszystkiego (polemiką z niejakim Burbonem :mad:) zapomniałam. tak mala ma dzis jechac do siebie o 20 Burbon jest niepowazny jak dla mnie Quote
MaJa 75 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Daj spokój. Jest niepoważny. Jak można wejść na dogo z takimi wymaganiami? Powinien przygarnąć pluszową zabawkę a nie żywego psa. I na dodatek jest arogancki, lansuje się na inteligenta a robi takie błędy ortograficzne, ze wstyd. Quote
Paula&Goofi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Bazarek na spłacenie długu :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10466309#post10466309 ZAPRASZAM !! Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 MaJa 75 napisał(a):Daj spokój. Jest niepoważny. Jak można wejść na dogo z takimi wymaganiami? Powinien przygarnąć pluszową zabawkę a nie żywego psa. I na dodatek jest arogancki, lansuje się na inteligenta a robi takie błędy ortograficzne, ze wstyd. wiesz co nie chcialam juz mu nic pisac ale dla mnie to troche tak jakby wejsc na domu dziecka i powiedziec poprosze zdrowe, odchowne i nieproblemowe bo inaczej nie chce :roll: Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 tyle adopcji mam za soba a znowu dalam sie naciac zadzwonila babka, z takim entuzjazjem mowila o moloskach wyslalam jej mailem wiecej fot bla, bla, bla wszystko pieknie - pomyslalam, warto sprawdzic dom, moze zechca np mala CC .... a baba do mnie dopiero teraz, ze ona ma psa za suke chetnie zaplaci bo chce na rozmnazanie :grab: Quote
MaJa 75 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Mam identyczne odczucia. Nawet to samo porównanie przyszło mi na myśl.:-( Dziwi mnie tylko, że ma jeszcze obrońców. Każdy woli księcia od żebraka. Facet nie rozumie nietaktu. Ja się piszę na banerek. Jak się wysyła PW?:oops: Quote
MaJa 75 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 GameBoy napisał(a):tyle adopcji mam za soba a znowu dalam sie naciac zadzwonila babka, z takim entuzjazjem mowila o moloskach wyslalam jej mailem wiecej fot bla, bla, bla wszystko pieknie - pomyslalam, warto sprawdzic dom, moze zechca np mala CC .... a baba do mnie dopiero teraz, ze ona ma psa za suke chetnie zaplaci bo chce na rozmnazanie :grab: Co?? Czy to chodzi o ludzi do których ma iść Inka? Czy to są jacyś inni? Quote
Paula&Goofi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 GameBoy napisał(a):tyle adopcji mam za soba a znowu dalam sie naciac zadzwonila babka, z takim entuzjazjem mowila o moloskach wyslalam jej mailem wiecej fot bla, bla, bla wszystko pieknie - pomyslalam, warto sprawdzic dom, moze zechca np mala CC .... a baba do mnie dopiero teraz, ze ona ma psa za suke chetnie zaplaci bo chce na rozmnazanie :grab: Jeśli to ci właściciele, do których ma dziś jechać, to ja bym jej nie oddała...:shake: Quote
andzia69 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Paula&Goofi napisał(a):Jeśli to ci właściciele, do których ma dziś jechać, to ja bym jej nie oddała...:shake: chyba nie...bo tamci mają suńkę;) Quote
Paula&Goofi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 andzia69 napisał(a):chyba nie...bo tamci mają suńkę;) Ufff... Kamień spadl mi z serca :roll: ... Ludzie to w ogóle nie myślą :angryy::angryy::angryy: Zapobiegniesz kolejnej HodoFli ...:lol: Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 MaJa 75 napisał(a):Co?? Czy to chodzi o ludzi do których ma iść Inka? Czy to są jacyś inni? oczywiscie, ze inni, przeciez napisalam, ze myslalam, ze zaproponuje im innego psa:shake: Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 andzia69 napisał(a):chyba nie...bo tamci mają suńkę;) dokladnie, maja mloda CC, matko i corko zostaly nam 2 godz razem :placz::placz::placz::placz: Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Inez de Villaro napisał(a):dobrze że czujna jesteś! ja dopiero teraz zauwazylam, ze na allegro sa dwa bullmastiffy moja Inia i hodofffla za 1200, masakra Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 ciotkaa Folen prosze posciagaj ogloszenia w miare mozliwosci Quote
Paula&Goofi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Więc hop do góry ! :) Przypominam - że mam zamówienie na pierwszy banerek, i proszę o wysłanie numeru konta do użytkowniczki Madzia_K Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Paula&Goofi']Więc hop do góry ! :) Przypominam - że mam zamówienie na pierwszy banerek, i proszę o wysłanie numeru konta do użytkowniczki Madzia_K Maja75 tez sie pisze na banerek chyba, strone wczesniej napisala Paulina a nie moglabys mi przeslac kasy po skonczeniu bazarku? tak byloby latwiej dla nas obu Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Paula&Goofi napisał(a):Ja nie mam konta :( aha to juz ci podaje Quote
Folen Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Wieczorem pozdejmuję ogłoszenia, bo zaraz wychodzę. Quote
GameBoy Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Folen napisał(a):Wieczorem pozdejmuję ogłoszenia, bo zaraz wychodzę. dziekuje ci bardzo Quote
MaJa 75 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 GameBoy napisał(a):dokladnie, maja mloda CC, matko i corko zostaly nam 2 godz razem :placz::placz::placz::placz: Pomyśl, że idzie w dobre ręce.:multi: Też mi smutno ale będzie miała swój dom i o to od początku wszystkim chodziło. Ciotki ja się piszę na ten banerek, tylko niech ktoś mi wytłumaczy krok po kroku jak się go zamawia. Tylko się ze mnie nie śmiejcie. Jestem w tych tematach zupełną porażką:placz: Quote
MaJa 75 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Chciałabym też wstawić zdjęcie ale nie mam pojęcia jak. Tylko bez chichotów! Quote
Recommended Posts