GameBoy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 wczoraj wieczorem pod nasze drzwi ktos podrzucil karton po makaronie lubella w srodku byla sunia - psie dziecko ruda z czarna maska, wet ocenia jej wiek na 4-5 tyg, ledwo chodzi przewraca sie oczki zalzawione, w uszach grzyb, brzuch jak balon - pewnie robale malo siusia dlatego dzis rano zrobilam jej badanie krwi - o 17 beda wyniki suczka zostala odrobaczona , ma zakroplone oczka i wyczyszczone uszka suczka jest mlodziutka ale nie malutka, wazy ok 5 kilo oto bohaterka: Quote
dzodzo Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ale cudaczek grubiutki. chyba nie przypadkiem Tobie podrzucili ta dziecinkę:shake: Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 wiedza, ze sie psami zajmujemy kurcze boje sie, ze ona chora moze byc inaczej pewnie by sprzedali :shake: Quote
vena&vivi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Sunia wygląda jak molos. Moze u Ciebie czekac na domek stały? Quote
Ziutka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jest śliczna...mam nadzieje, że szybko znajdzie domek. A Ciebie to wiedzą gdzie znaleźć ciotka :angryy: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :angryy::angryy: Takich to od razu w karton i do rzeki z kamieniami...co za pieprzone buraki!! Biedna sunia...sliczna jest. Quote
Marzena&Gusti Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Śliczna jest. Zastanawiam się skąd wiedzieli gdzie psa zostawić... Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 vena&vivi napisał(a):Sunia wygląda jak molos. Moze u Ciebie czekac na domek stały? moze oczywiscie, ze moze mam nadzieje, ze jest zdrowa bo jak nei to napad na bank :shake: Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Śliczna jest. Zastanawiam się skąd wiedzieli gdzie psa zostawić... ciotka u mnie za blokiem jest psia laka, przeciez w bloku stawiam, ze ok 70% osob wie, ze zamujemy sie psami .... Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 mala nie ma nic co zagrazalo by jej zyciu ale jej stan jest sredni... dostala jakies zastrzyki witaminowe i kroplowke, ma straaaaszne robale, koo prawie samymi robalami zrobila :shake: ma grzyba w uszach i lekkie zapalenie spojowek - mam krople i zawiesine do ucha czy ktos moze nas wspomoc finansowo? Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 mam nadzieje, ze nic jej nie bedzie spi non - stop prawie nie bawi sie, nie gania, rzadko robi siku... biedulinka mala Quote
Koperek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Cioka, czy Ty zawsze tylko maluchy molosowate na swojej drodze spotykasz??:roll: Padłam, jak ją zobaczyłam ;) Miesiąc życia, a już 5 kilo:crazyeye: SMOK wyrośnie! Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 jak do tej pory to pierwszy molosowaty, ktorego spotkalam na swojej drodze.... reszta byla mi przywozona z dogo.... plus dwa maluchy z pseudo sama wykupilam, ok, wtedy jeszcze bylam durna widzisz cos w tym zlego? bo nie bardzo rozumiem ta mine na koncu, przejrzyj moje posty poza CC dwoma ostatnio nie mialam zadnych molosow..... obawiam sie, ze 1/3 tej wagi to robale jestem ciekawa co to za mieszanka ona ma na sobie skory na 3 psy!!! Quote
Koperek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ta mina na końcu oznacza, że chyba tylko te "wielkie" są dla Ciebie przeznaczone ;) Złych zamiarów nie miałam- po prostu zawsze widzę Cię tam, gdzie jakiś molos na dogo się pojawia. Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Koperek napisał(a):Ta mina na końcu oznacza, że chyba tylko te "wielkie" są dla Ciebie przeznaczone ;) Złych zamiarów nie miałam- po prostu zawsze widzę Cię tam, gdzie jakiś molos na dogo się pojawia. bo sama mam molosa - pewnie dlatego przejrzyj moje watki do tylu to zobaczysz te "same molosy" Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 moze cos z shar -peia? jak skory duzo:) one takie pomarszczone...choc mi to bardziej rzeczywiscie wyglada na tosa... Quote
zwierzus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 GameBoy napisał(a): czy ktos moze nas wspomoc finansowo? Ciotka daj na prv nr konta. Miałam ale gdzieś mi wcięło :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 dziekuje za banarek !!!! :Rose::Rose::Rose: to pierwszy banerek dla mojego psa ever, a ja nawet nie umiem go sobie w podpis wstawic:oops: Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 zwierzus napisał(a):Ciotka daj na prv nr konta. Miałam ale gdzieś mi wcięło :evil_lol: dzieki ciotka, zaraz podrzuce, malunia glownie spi, wstaje, robi sioo, koo z robalami i idzie dalej spac :roll: wiecie ona chyba mieszkala na podworku bo z koo biegnie na balkon :oops: nie robi w mieszkaniu tylko tam jedno zauwazylam - niecierpi kota, nie wiem, moze ma jakis uraz? Quote
dzodzo Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 mhmmm, moja mała dobka tez nie cierpi mojego kota i gania go ile wlezie a u hodowcy byłą w mieszkaniu z 3 kotami;) mi tez pod tosiaka ona podchodzi najbardziej Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 ogladalam na stronie ktorejs hodowlii fotki malych tos, sa chyba troche wieksze od niej ale w sumie to sama nie wiem, zdjecia czesto przeklamuja wielkosci ona jest takmi malym waleczkiem, grubiutka, choc brzuch znika powoli wraz z wydostajacymi sie robalami jak siada, to ma walki ze skory na brzuchu, na tylnych lapach pod szyja wisi jej skora i strasznie mocno czolo ma pomarszczone wyglada jak maly Alf tylko kudlata nie jest :evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 juz wiem skad jest pies, zostal kupiony i "odniesiony" do mnie bo "myslalem, ze jest chory a mam male dzieci, Pani sie zajmuje psami, pukałam ale nikogo nie było (klamstwo) pomyslalam, ze zostawie go i poczaka az Pani wroci" co za zenada.... a jabym wyjechala? :angryy: nic mnie juz nei zaskoczy, od prawie 3 tyg mam w domu szczeniaki, ktore przyjechaly do mnie na dwie noce, przywiozla mi je osoba z dogo...poniewaz wiem, ze czytasz "moje" watki bardzo cie prosze zebys je zabrala, ja nie mam dla nich miejsca, czasu i totalnie mnie na nie nie stac! Quote
Inez de Villaro Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 witajcie... a mnie się widzi że to troche mix dogue de bordeaux z czarna maską, mogę temat podrzucić na bordoże forum jeśli trzeba? Quote
Recommended Posts