GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 vena&vivi napisał(a):jak to się mówi - cud, miód i orzeszki :) druga sunia tez sliczniuka, na zywo smieszniej wyglada na grafitowe plecki i jasnoszare lapki Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 :loveu::loveu::loveu: Obie panie to istne cuuuuda!!!!! Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Ania+Milva i Ulver napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Obie panie to istne cuuuuda!!!!! a mowilam, mowilam... fajnie, ze Inka poszla do domu gdzie bedzie pies bawiacy sie w taki sam sposob jak ona :loveu: Quote
madziakikrzys Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 prezentują sie poprostu śliczniaście:loveu: Quote
Paula&Goofi Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Widać że szczęśliwa i ma się z kim bawić ! :loveu::loveu::loveu: Uwielbiam szczęśliwe zakończenia !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
vena&vivi Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 To bardzo istotne, że psy mają taki sam styl zabawy - Moje dogi powalają się a Gravis hmm poszczypuje - no i nieraz Gravis oberwie i go powalą, nieraz obsesja zaskomli czy zaskomle (nie wiem jak sie pisze) i konczy sie zabawa. No ale fochy na siebie szybko im przechodzą i dalej szalenstwo. Dobrze ze sa raem bo np. ja nie moge Graviska puscic zeby bawil sie z kazdym psem bo nieraz jes malo delikatny :P Udanych zabaw zycze dziewczynkom :loveu: Quote
andzia69 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 super fotki z nowego domku! obie psice są super:loveu: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 andzia69 napisał(a):super fotki z nowego domku! obie psice są super:loveu: tych pseudo wrzucilam w czarne kwiatki, dawali za nia 1000 zl - czy naprawde jej zycie jest tylko tyle warte?? zabilabym ich najchetniej Quote
MaJa 75 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cuuudaaaa, prześliczne:multi: Wspaniałe zakończenie. Oby takich więcej:multi: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 MaJa 75 napisał(a):Cuuudaaaa, prześliczne:multi: Wspaniałe zakończenie. Oby takich więcej:multi: ciotka Ty masz jakies gg? Quote
MaJa 75 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kurcze kiedyś miałam...i w związku z tym że cały czas gadałam to zlikwidowałam. :comp26: Jutro zainstaluję ponownie. Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 MaJa 75 napisał(a):Kurcze kiedyś miałam...i w związku z tym że cały czas gadałam to zlikwidowałam. :comp26: Jutro zainstaluję ponownie. zainstaluj, zainstaluj Quote
Paula&Goofi Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='GameBoy']tych pseudo wrzucilam w czarne kwiatki, dawali za nia 1000 zl - czy naprawde jej zycie jest tylko tyle warte?? zabilabym ich najchetniej I dobrze, nie będą nam tu żadnej HodoFFli robili :mad::mad::mad: Też bym chętnie takich zabiła.. :2gunfire::snipersm: Quote
Folen Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tam gdzie się dało zdjęłam ogłoszenia. Powodzenia Inka w nowym życiu!! :D Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Folen napisał(a):Tam gdzie się dało zdjęłam ogłoszenia. Powodzenia Inka w nowym życiu!! :D dziekuje Ci Folen serdecznie za pomoc jutro bede miala nowe szczylki, mimo ze DT zamkniete, wiec gdybys mogla pomoc bylabym wdzieczna :loveu: doszlo 60 zl od Atlantydy - dziekuje :loveu: Quote
Paula&Goofi Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Madzia_K pisała, że pieniążki wysłane ! Więc czekam na potwierdzenie ;) Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 dziekuje, dam znac tu na watku obiecalam sobie, ze nie biore zadnych psow i prosze :cool1: Quote
Marzena&Gusti Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 GB zmień może tytuł wątku-GameBoy i jej tymczasy-szukają domu:evil_lol: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):GB zmień może tytuł wątku-GameBoy i jej tymczasy-szukają domu:evil_lol: ale ja nie szukam domu !!!! a o psach wiem tyle, ze sa szare, zapchlone i maja brzuchy jak bebny wiec pewnie robale aha i sa dzikie - bosko Quote
Marzena&Gusti Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 GameBoy napisał(a):ale ja nie szukam domu !!!! a o psach wiem tyle, ze sa szare, zapchlone i maja brzuchy jak bebny wiec pewnie robale aha i sa dzikie - bosko O nie obraziłam się:eviltong: Krzyczysz na mnie:placz: Dobra już jestem poważna:lol: Zaraz TZ wraca musze posprzątać...bo inaczej:mad: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):O nie obraziłam się:eviltong: Krzyczysz na mnie:placz: Dobra już jestem poważna:lol: Zaraz TZ wraca musze posprzątać...bo inaczej:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie rob scen Marzena bo kto mi bedzie foty zrzucal :evil_lol: Quote
Folen Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jasne GameBoy, pomogę z ogłoszeniami, tylko daj znać o wątku :) Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Folen napisał(a):Jasne GameBoy, pomogę z ogłoszeniami, tylko daj znać o wątku :) jeszcze musze sie z tym przespac, tamte maluchy sa w kiepskim stanie a mnie naprawde teraz nie stac na nic :shake: takie marudzenie o kase jest trudne i dla mnie i dla osob czytajacych - sie zobaczy Quote
Marzena&Gusti Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 GameBoy napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie rob scen Marzena bo kto mi bedzie foty zrzucal :evil_lol: Właśnie o to chodzi:evil_lol: Cioteczka Game zmusza mnie do wysiłku fizycznego jakim jest wstanie z łóżka po telefon,znalezienie kabla i podłączenie go do laptopia i komórki-że nie wspomnę o zapisaniu zdjęć w telefonie i w komputerze:eviltong: A co z tego mam? Psychologa na gg:loveu: Dzięki,że dałaś radę pojść ze mną do TESCO-doceniam Twoje poświęnie:loveu: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Właśnie o to chodzi:evil_lol: Cioteczka Game zmusza mnie do wysiłku fizycznego jakim jest wstanie z łóżka po telefon,znalezienie kabla i podłączenie go do laptopia i komórki-że nie wspomnę o zapisaniu zdjęć w telefonie i w komputerze:eviltong: A co z tego mam? Psychologa na gg:loveu: Dzięki,że dałaś radę pojść ze mną do TESCO-doceniam Twoje poświęnie:loveu: doceniaj doceniaj - jestem nietypowa baba, nienawidze zakupow :shake: Quote
Recommended Posts