GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 moglabys tu wkleic jego tresc? wtedy wspolnie pomyslimy, generalnie prosilam o telefony, takie mailowe wymiany uprzemosci niewiele daja Quote
MaJa 75 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja zaglądam non stop i czekam na nowe wieści :lol: Co z domkiem dla suni?? Szykuje się coś konkretnego? Quote
Folen Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Oto treść, w sumie taka nijaka: Dzieńdobry, ja w sprawie pieska z ogłoszenia, jeszcze aktualne??Jaka to może być rasa??To takie malenstwo;( Prosiłabym więcej informacji jeżeli można na jej temat:) I jak go mozna odebrać ?? Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 MaJa 75 napisał(a):Ja zaglądam non stop i czekam na nowe wieści :lol: Co z domkiem dla suni?? Szykuje się coś konkretnego? ciotka dziex za kulki - pisalam wczesniej :loveu: mala je wcina az uszy sie trzesa :evil_lol:\ dzwonia dzwonia ale same mozgotrzepy :shake: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Folen napisał(a):Oto treść, w sumie taka nijaka: wlasnie kolejna niepowazna, jak ja chcialam Ige to dzwonilam do schronu dwa razy dziennie ciotka odpisz prosze, zeby zadzwonili Quote
MaJa 75 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Folen napisał(a):Oto treść, w sumie taka nijaka: Faktycznie, tragedia. Nawet nie ma co odpisywać. Problem w tym, że sunia jest ładna, wygląda jak tosa (upieram się przy tosie:mad:) więc chętnych będzie wielu. Niestety pobudki jakimi ludzie się kierują są różne. Najgorzej jak ktoś nie ma pojęcia o psach, a ta pani najwyraźniej nie ma..Jak w ogóle można napisać takiego nijakiego maila:shake: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 chyba nigdy nie dostalam madrego maila w sprawie adopcji :shake: jak komus zalezy dzwoni - bede sie przy tym upierala Quote
Koperek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 GameBoy napisał(a):chyba nigdy nie dostalam madrego maila w sprawie adopcji :shake: jak komus zalezy dzwoni - bede sie przy tym upierala A ja się pochwalę, że dostałam kilka mądrych maili!;) A po nich były rozmowy telefoniczne. A po nich psy jechały do swoich nowych domów. Rzadko, bo rzadko, ale zdarzają się wyjątki;) Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Koperek napisał(a):A ja się pochwalę, że dostałam kilka mądrych maili!;) A po nich były rozmowy telefoniczne. A po nich psy jechały do swoich nowych domów. Rzadko, bo rzadko, ale zdarzają się wyjątki;) to gratuluje i zazdroszcze ale telefony tez kretynskie dostaje dzis zadzwonil facet, ani dzien dobry ani nic - "gdzie mam przyjechac po psa?" rece opadaja......"czy ona jest naprawde za darmo?", " w sterylizacje to ja sie bawic nie bede"... piii piii piiiii . the end Quote
Koperek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 GameBoy napisał(a):dzis zadzwonil facet, ani dzien dobry ani nic - "gdzie mam przyjechac po psa?" rece opadaja......"czy ona jest naprawde za darmo?", " w sterylizacje to ja sie bawic nie bede"... piii piii piiiii . the end o matko :mdleje: Taki mądry inaczej to mi się chyba tylko raz trafił. Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Koperek napisał(a):o matko :mdleje: Taki mądry inaczej to mi się chyba tylko raz trafił. to mnie przy molosach i pekinczykach dwoch, ktore mialam zdarzaja sie non stop Quote
jagienka42 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 boszeeeeeee co za ludzie ja dzięki Bogu mam przyjemność rozmawiać z normalnymi jeszcze takie chamstwo mi się nie zdażyło:roll:będą zdjęcia ta mała jest piękna taka troche mastifowata a to moje marzenie już od roku:oops: Quote
ATLANTYDA Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 No właśnie gdzie fotencje bo w pewnej galerii widziałam Tą panienkę :eviltong: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 ze zdjeciami u mnie jest ciezko, nie mam aparatu bo maluchy zjadly, robie foty telefonem - kabel mam nowy bo tymczasy zjadly :shake: niestety przy takiej ilosci maluchow nie jestem w stanie tego upilnowac :oops: jutro jade z mala do weta, dzis badalam jej koo jak nie ma juz tam nic, zostanie zaszczepiona i postaram sie zdac lekka fotorelacje:cool1: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 bardzo prosze o pomoc finansowa - bo juz mam uparzone dwa nastepne szczeniaki :oops: :scared:a za nia mam 250 zl do tylu Quote
ATLANTYDA Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 GameBoy napisał(a):bardzo prosze o pomoc finansowa - bo juz mam uparzone dwa nastepne szczeniaki :oops: :scared:a za nia mam 250 zl do tylu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: uparzone tzn dwa :cool3:,czy na parze :cool3:? Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 ATLANTYDA napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: uparzone tzn dwa :cool3:,czy na parze :cool3:? ślepa, stara i zmeczona - dwie sztuki :oops: jeden to bez sensu jak sa dwa to ladnie spia i sie bawia, bo jak sa z roznych miotow to musze izolowac, bo jedne szczepione - drugie nie, itd Quote
ATLANTYDA Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Śmiałam się bo ja tez tak piszę ,albo przestawiam litery ,albo zjadam , dopiero jak czytam to czasami się ubawię .Mam nadzieję ze się nie gniewasz;) A we dwoje faktycznie raźniej można pobroić i razem spać . Czasami zazdroszczę tymczasowym domkom że mogą choć przez chwilę patrzeć na maluszki jak rosną . Wiem dużo pracy ,pieniążków ale warto. Choć lepiej jak by tych szczeniąt tyle nie było :roll: Quote
GameBoy Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Śmiałam się bo ja tez tak piszę ,albo przestawiam litery ,albo zjadam , dopiero jak czytam to czasami się ubawię .Mam nadzieję ze się nie gniewasz;) A we dwoje faktycznie raźniej można pobroić i razem spać . Czasami zazdroszczę tymczasowym domkom że mogą choć przez chwilę patrzeć na maluszki jak rosną . Wiem dużo pracy ,pieniążków ale warto. Choć lepiej jak by tych szczeniąt tyle nie było :roll: teraz w wakacje najgorszy jest smrod, czasem maluchy musza zostac nawet 7 godzin same, jak 5 dooopinek pokoopka to :grab: a jeszcze nie daj Boze jak ktores ma rozwolnienie :shake: do gniewania sie o cokolwiek na kogokoliwiek jest mi baaaardzo daleko:p Quote
vena&vivi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A ja jak pies strozujacy - pilnuje dzien i noc. Podnosze maleństwo :) no kto ma lepsza warte nocną na wątku?? :) Quote
furciaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 GameBoy napisał(a):fajnie masz, z moej rodziny nikt nie przejawia takich pasji Niestety mam ten sam problem:roll::shake: Jak sie mala dzisiaj czuje?? Co dzisiaj nabroila? hihi Quote
GameBoy Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 furciaczek napisał(a):Niestety mam ten sam problem:roll::shake: Jak sie mala dzisiaj czuje?? Co dzisiaj nabroila? hihi mala licznie wcina eukanbe, az sie milo parzy :loveu: strasznie szybko rosnie, coraz bardziej kwadratowa sie robi :cool1: ona nie broi ciotka ona sama jest jednym, malym tajfunem :diabloti: Quote
GameBoy Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 jeszcze jedno, Inka bawi sie tak jak kazdy molos, ulubione rozrywki to; silowanie i ciumkanie wszystkiego w paszczy ( z tak powazna mina, ze mozna pasc ze smiechu). ganianie jest fajne tylko za kotem. niezle jest ciaganie za futro lub ogon - najlepiej rowniez GB :oops::evil_lol: Quote
MaJa 75 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cieszę się że smakuje :loveu: Jakby co to jeszcze dokupimy:p Quote
Recommended Posts