MaJa 75 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 GB zgłosiłam się po banerek i w dalszym ciągu chcę, by pomóc w spłacie Inki. Czekam i czekam na wypłatę (miała być wczoraj i kicha) Jak przyjdzie przelew to zapłacę za banerek. Ciotki teraz z innej beczki. Widzę że w dziale "przygarne" jest zapotrzebowanie na suczkę dla chorego dziecka. Post jest rozsądny i cisza, nikt nic nie wstawia. Może ruszycie doo:mad:pska:lol: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 MaJa 75 napisał(a):GB zgłosiłam się po banerek i w dalszym ciągu chcę, by pomóc w spłacie Inki. Czekam i czekam na wypłatę (miała być wczoraj i kicha) Jak przyjdzie przelew to zapłacę za banerek. Ciotki teraz z innej beczki. Widzę że w dziale "przygarne" jest zapotrzebowanie na suczkę dla chorego dziecka. Post jest rozsądny i cisza, nikt nic nie wstawia. Może ruszycie doo:mad:pska:lol: widzialam to ale wg mnie to nie takie proste, nie kazdy pies nadaje sie nawet na "domoroslego " terapeute bylby potrzebny albo psiak z jakiejs fundacji, albo po szkoleniu nie wiem czy zaproponowalabym innego psa zaden pies sam z siebie nie bedzie umial obcowac w odpowiedni sposob z takim dzieckiem Quote
Marzena&Gusti Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Mój osobisty pies jest idealny do dzieci:D Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Mój osobisty pies jest idealny do dzieci:D Marzena a co to znaczy idealny?? Twoj Oskar nie jest chorym dzieckiem, nie ma co porownywac, moja Hexa Twojego syna lubi, nawet mu w misce daje gmerac jak je a dzieci niepelnosprawne chce atakowac, bo sie nienaturalnie zachowuja Quote
MaJa 75 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 GameBoy napisał(a):widzialam to ale wg mnie to nie takie proste, nie kazdy pies nadaje sie nawet na "domoroslego " terapeute bylby potrzebny albo psiak z jakiejs fundacji, albo po szkoleniu nie wiem czy zaproponowalabym innego psa zaden pies sam z siebie nie bedzie umial obcowac w odpowiedni sposob z takim dzieckiem Masz rację, ale powrzucać można. Może jakaś bida akurat znajdzie dom. Ludzie na pierwszy rzut wydają się rozsądni więc....nie zaszkodzi spróbować Czy nowe tymczasy są z Wawy? Pogubiłam się Quote
Marzena&Gusti Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Gutek by się nadawał jak nic:D Poważnie... Ale nie oddam:) Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 MaJa 75 napisał(a):Masz rację, ale powrzucać można. Może jakaś bida akurat znajdzie dom. Ludzie na pierwszy rzut wydają się rozsądni więc....nie zaszkodzi spróbować Czy nowe tymczasy są z Wawy? Pogubiłam się sa z Wawy podrzucone do stajni, oczywiscie, brudne, zapchlopne, smierdzace i pewnie chore czyli to co ciocia GB lubi najbardziej aha sa szare i kudlate, tyle wiem:cool1: Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 MaJa 75 napisał(a):Masz rację, ale powrzucać można. Może jakaś bida akurat znajdzie dom. Ludzie na pierwszy rzut wydają się rozsądni więc....nie zaszkodzi spróbować a jak sie nie sprawdzi? co wtedy? zwrot? nie znam sie na autyzmie ale wiem, ze te dziaciaczki potrafia strasznie krzyczek i plakac czasem godzinami tu naprawde potrzeba psiego aniola Quote
Marzena&Gusti Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Najlepiej chyba przyzwyczaić psa od szczeniaka... Quote
GameBoy Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Najlepiej chyba przyzwyczaić psa od szczeniaka... nie znam sie i nie bede sie wiecej wypowiadala ale wiem z doswiadczenia znajomych mi osob, ze im sie nie udalo z labkiem Quote
MaJa 75 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Może nie jest tak źle. Odchuchasz i będą jak z reklamy Zdołałam namówić mojego TZ na pomoc w transporcie. :multi: Założyłam nawet wątek transportowy. Może jeszcze trochę nad nim popracuję, zgodnie z Twoimi wcześniejszymi radami :evil_lol:i sama wezmę tymczasy Quote
Marzena&Gusti Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ja swojego urobiłam na DT dla szczeniąt smacznym jedzonkiem:D I rozmowami typu "wiesz kochanie ile mi to daje satysfakcji...". Powodzenia! Quote
MaJa 75 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 GameBoy napisał(a):a jak sie nie sprawdzi? co wtedy? zwrot? nie znam sie na autyzmie ale wiem, ze te dziaciaczki potrafia strasznie krzyczek i plakac czasem godzinami tu naprawde potrzeba psiego aniola Nie wiem, bo nie mam doświadczenia z autystycznymi dziećmi. Post tej pani wydał mi się rozsądny. To nie jest post jakiegoś oszołoma, który właśnie przeczytał artykuł w prasie o dogoterapii. Nigdy nie masz gwarancji, że pies nie wróci z adopcji. Ci ludzie wydają mi się rozsądni, a na dodatek mają już zwierzęta i warunki. Napewno warto przedstawić im jakieś propozycje. Quote
MaJa 75 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 GameBoy napisał(a):nie znam sie i nie bede sie wiecej wypowiadala ale wiem z doswiadczenia znajomych mi osob, ze im sie nie udalo z labkiem A ja znam przypadek, że ludzie wzięli do takiego dziecka sukę ze schroniska i jest wszystko ok. Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 MaJa 75 napisał(a):A ja znam przypadek, że ludzie wzięli do takiego dziecka sukę ze schroniska i jest wszystko ok. ja bym nie zaryzykowala ale kazdy moze miec swoje zdanie Quote
Madzia_K Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Maluszkowi życzymy powodzenia ;) tym bardziej, że dzięki niej będziemy mieć piękne bannerki:loveu: Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Madzia_K napisał(a):Maluszkowi życzymy powodzenia ;) tym bardziej, że dzięki niej będziemy mieć piękne bannerki:loveu: oby wszystkie maluchy tak trafialy jak ona :loveu: Quote
zwierzus Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ooooo :loveu: Najlepszego życzę Ineczce :loveu: Quote
Tengusia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 a u ciebie znowu sliczne robaczki :loveu: dobrze ze mi takich nie podrzucaja bo bym ladne stadko juz miala :evil_lol: przeciez ja i moj TZ bysmy nie wydali takich kluseczek i by zostaly jak Boleslaw :eviltong: Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Tengusia napisał(a):a u ciebie znowu sliczne robaczki :loveu: dobrze ze mi takich nie podrzucaja bo bym ladne stadko juz miala :evil_lol: przeciez ja i moj TZ bysmy nie wydali takich kluseczek i by zostaly jak Boleslaw :eviltong: to nie u mnie - to u Inki w nowym domu ja jutro jade po dwie suczki i w niedziele nastepne dwie przyjada Quote
Tengusia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 GameBoy napisał(a):to nie u mnie - to u Inki w nowym domu ja jutro jade po dwie suczki i w niedziele nastepne dwie przyjada gapa ze mnie :evil_lol: :oops: Quote
ATLANTYDA Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ach, pomarzyć oby wszystkim pieskom taakie domki się trafiały:cool3::cool3:. GameBoy A może masz kogoś chętnego na boksia marnuje sie w schronie podobno super charakterek ? Quote
GameBoy Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Ach, pomarzyć oby wszystkim pieskom taakie domki się trafiały:cool3::cool3:. GameBoy A może masz kogoś chętnego na boksia marnuje sie w schronie podobno super charakterek ? Atlatyda ja biore same szczeniaki, male, duze ale psie dzieci glownie i do takich "domkow" mam namiary w jakim wieku boksia? Quote
Recommended Posts