Yana Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 a ile kosztuje dzień w hoteliku i na jakie konto można przelać pieniążki ? Quote
snuszak Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 to jest chyba 20 zł za jeden dzien ale takie pytania to do Rene albo Margolki :crazyeye: ale jak sie nic nie zmnienilo to taka cena Prosimy o pomoc w szukaniu domku dla Gringa!!! Quote
Rene@Rabik Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Yana możesz spokojnie przelac pieniądze na to samo konto, co przelewałaś za bazarek kryminalny.Wszystkie pieniądze co wpływaja na moje konto dla Gringa są przelewane na konto hoteliku i roliczam się na wątku. Chyba, że masz jakies wątpliwosci to możesz też przelac na konto fundacji. Quote
Yana Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Rene@Rabik napisał(a):Yana możesz spokojnie przelac pieniądze na to samo konto, co przelewałaś za bazarek kryminalny. Albo tez na konto fundacji. Nie ma różnicy, poniewaz wszystkie pieniądze co wpływaja na moje konto dla Gringa są przelewane na konto hoteliku. ok poszukam w PW nr konta Quote
supergoga Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Gringo nie odchodzi w niepamięć. To że nie zawsze piszemy na jego wątku nie oznacza, że nas nie interesuje jego los, podobnie jak los kilkunastu innych psiaków które szukają domu. Mamy na koncie Fundacji ponad 200 zł na psiaka, czyli na hotelik po 18.12. będzie. Ale z wpłatami się wstrzymam do tego 18.-tego. Może uśmiechnie się do niego szczęście. Quote
tyciaNi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 oby oby...się uśmiechnęło szczęście ;) psiak przeuroczy o nietuzinkowej urodzie:loveu: wypłosz kudłaty z rozdziwiastą mordką :evil_lol: Quote
Margolka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 supergoga napisał(a):Gringo nie odchodzi w niepamięć. To że nie zawsze piszemy na jego wątku nie oznacza, że nas nie interesuje jego los, podobnie jak los kilkunastu innych psiaków które szukają domu. Mamy na koncie Fundacji ponad 200 zł na psiaka, czyli na hotelik po 18.12. będzie. Ale z wpłatami się wstrzymam do tego 18.-tego. Może uśmiechnie się do niego szczęście. To i tak trzeba mieć pieniądze, żeby opłacić styczeń, bo jeśli Gringowi nie dopisze szczęście, to nadal bedzie siedział w hoteliku, a my będziemy leżeć na łopatkach. Quote
snuszak Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 a pieniadze jak zostana to i tak na innego psiaka w potrzebie sie przekaze, mamy ich przeciez duzo :oops: Quote
snuszak Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 dzieki Hania za banerek jest super :loveu: i rozpuszczaj swoje wici :evil_lol: Quote
snuszak Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 teraz jeszcze musialabym tylko wiedziec jak go podlinkowac i wstawic do mojego podpisy bo generalnie slaba jestem w sprawach komputerowych :oops: Quote
eduso Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='snuszkak']teraz jeszcze musialabym tylko wiedziec jak go podlinkowac i wstawic do mojego podpisy bo generalnie slaba jestem w sprawach komputerowych :oops: Wyslalam jeszcze maila przechodniego i umiescilam ogloszenie tu: psy, koty, hodowla Kasia, specjalnie dla Ciebie obrazkowa instrukcja :) : 1. Wchodzisz w "Edytuj sygnature" 2. 3. Klikasz na bannerek 4. Mam nadzieje, ze Gringo jeszcze przed swietami znajdzie dom ! Quote
Gogonek Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Co u Gringusia? jak wygląda sytuacja finansowa? Margolka, cioteczko, ciągle nie mam maila od Ciebie:roll: Quote
nnaattaallaaa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 podobnego pieska widziałam koło Piotrówka 2 dni temu:-o Quote
supergoga Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Mam nadzieję, że to nie Gringo wyszedł na spacerek. Karina nic mi nie pisała. Chyba że Rene coś wie. Ale może podobny. Quote
nnaattaallaaa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 nie to pewnie nie on z tego co wyczytałam ten Wasz piesek jest w schronisku w zupełnie innej miejscowości, zupełnie z drugiej strony od miasta Poznań. To jest odległość kilkudziesięciu kilometrów. nie przeszedł by tyle pies sam. zresztą ten biegnący przy drodze w stronę miejscowości Szamotuły był chudszy, był siwawy / nie taki czarny jak na Waszych fotografiach/ i miał kołnierz z sierści na plecach... niepotrzebnie narobiła zamieszania. jestem nowa na forum; na razie przeglądam wątki bo poszukujemy na wiosnę jakiegoś pieska do adopcji i tak wypatrzyłam Waszego no i mi się z tamtym skojarzył co go przy drodze widziałam- taki ,,nito,, sznaucer ,,nito ,,malamut też z błękitnym okiem...przepraszam głupio mi... Quote
supergoga Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Gringo jest w okolicy Szamotuł, ale to nie on. Rozmawiałam z Karina na gg - Gringo jeśli ucieka to do Niej. Ale ma teraz zabezpieczony kojec i już nie wychodzi na spacery po ganku. Domek dla niego pilnie potrzebny!!! Quote
snuszak Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Eh a juz sie przestraszylam :oops: udało mi się wstawić banerek, Hania obrazkowa instrukcja jest mega normalnie :lol::lol: tylko zaraz zobacze co z adresem jest nei tak bo mi nie otwiera strony. Quote
Slomka22 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Cioteczki prosze o pomoc w zaklinaniu o domek dla tej bieduli http://www.dogomania.pl/forum/f28/skatowany-przez-zwyrodnialca-pijaka-ratunku-dt-smierc-w-schronisku-124213/ i z gory przepraszam za offa Quote
snuszak Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 no i jak Gringo, nadal mało ciotek Cie dowiedza :shake: Quote
Yana Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 odwiedzamy, odwiedzamy, dzisiaj wpłaciłam parę złotych na Gringusia Quote
Recommended Posts