Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jest chyba 20 zł za jeden dzien ale takie pytania to do Rene albo Margolki :crazyeye: ale jak sie nic nie zmnienilo to taka cena

Prosimy o pomoc w szukaniu domku dla Gringa!!!

Posted

Yana możesz spokojnie przelac pieniądze na to samo konto, co przelewałaś za bazarek kryminalny.Wszystkie pieniądze co wpływaja na moje konto dla Gringa są przelewane na konto hoteliku i roliczam się na wątku. Chyba, że masz jakies wątpliwosci to możesz też przelac na konto fundacji.

Posted

Rene@Rabik napisał(a):
Yana możesz spokojnie przelac pieniądze na to samo konto, co przelewałaś za bazarek kryminalny. Albo tez na konto fundacji.
Nie ma różnicy, poniewaz wszystkie pieniądze co wpływaja na moje konto dla Gringa są przelewane na konto hoteliku.

ok poszukam w PW nr konta

Posted

Gringo nie odchodzi w niepamięć. To że nie zawsze piszemy na jego wątku nie oznacza, że nas nie interesuje jego los, podobnie jak los kilkunastu innych psiaków które szukają domu.
Mamy na koncie Fundacji ponad 200 zł na psiaka, czyli na hotelik po 18.12. będzie.
Ale z wpłatami się wstrzymam do tego 18.-tego. Może uśmiechnie się do niego szczęście.

Posted

supergoga napisał(a):
Gringo nie odchodzi w niepamięć. To że nie zawsze piszemy na jego wątku nie oznacza, że nas nie interesuje jego los, podobnie jak los kilkunastu innych psiaków które szukają domu.
Mamy na koncie Fundacji ponad 200 zł na psiaka, czyli na hotelik po 18.12. będzie.
Ale z wpłatami się wstrzymam do tego 18.-tego. Może uśmiechnie się do niego szczęście.

To i tak trzeba mieć pieniądze, żeby opłacić styczeń, bo jeśli Gringowi nie dopisze szczęście, to nadal bedzie siedział w hoteliku, a my będziemy leżeć na łopatkach.

Posted

[quote name='snuszkak']teraz jeszcze musialabym tylko wiedziec jak go podlinkowac i wstawic do mojego podpisy bo generalnie slaba jestem w sprawach komputerowych :oops:

Wyslalam jeszcze maila przechodniego i umiescilam ogloszenie tu: psy, koty, hodowla

Kasia, specjalnie dla Ciebie obrazkowa instrukcja :) :
1. Wchodzisz w "Edytuj sygnature"
2.
3. Klikasz na bannerek
4.

Mam nadzieje, ze Gringo jeszcze przed swietami znajdzie dom !

Posted

nie to pewnie nie on z tego co wyczytałam ten Wasz piesek jest w schronisku w zupełnie innej miejscowości, zupełnie z drugiej strony od miasta Poznań. To jest odległość kilkudziesięciu kilometrów. nie przeszedł by tyle pies sam. zresztą ten biegnący przy drodze w stronę miejscowości Szamotuły był chudszy, był siwawy / nie taki czarny jak na Waszych fotografiach/ i miał kołnierz z sierści na plecach...

niepotrzebnie narobiła zamieszania. jestem nowa na forum; na razie przeglądam wątki bo poszukujemy na wiosnę jakiegoś pieska do adopcji i tak wypatrzyłam Waszego no i mi się z tamtym skojarzył co go przy drodze widziałam- taki ,,nito,, sznaucer ,,nito ,,malamut też z błękitnym okiem...przepraszam głupio mi...

Posted

Gringo jest w okolicy Szamotuł, ale to nie on. Rozmawiałam z Karina na gg - Gringo jeśli ucieka to do Niej. Ale ma teraz zabezpieczony kojec i już nie wychodzi na spacery po ganku.

Domek dla niego pilnie potrzebny!!!

Posted

Eh a juz sie przestraszylam :oops: udało mi się wstawić banerek, Hania obrazkowa instrukcja jest mega normalnie :lol::lol:

tylko zaraz zobacze co z adresem jest nei tak bo mi nie otwiera strony.