Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prosimy bardzo wszytskich o duza reklame dla Gringo i rozglaszanie gdzie sie tylko da, ten pies nie wydobrzeje nigdy do konca jak bedzie siedziec w hoteliku, tak duzo psow a Gringo musi miec czlowieka, wtedy nie ucieka, wted jest spokojny, wtedy czuje sie bezpieczny

Posted

Gringuś, hopsamy z rana:multi: Margolka, maila dostałam z załącznikiem, więc wszystko ok. Niestety dopiero dzisiaj mąż mógł wydrukować, bo wczoraj dopiero udało się nam obfocic te moje bezdomne kociaki. Wieczorem podjade do lecznicy powiesić Gringulca, i zostawic doktorkowi drugie ogłoszenie do drugiej lecznicy.

Posted

Gogonek napisał(a):
Gringuś, hopsamy z rana:multi: Margolka, maila dostałam z załącznikiem, więc wszystko ok. Niestety dopiero dzisiaj mąż mógł wydrukować, bo wczoraj dopiero udało się nam obfocic te moje bezdomne kociaki. Wieczorem podjade do lecznicy powiesić Gringulca, i zostawic doktorkowi drugie ogłoszenie do drugiej lecznicy.

Gogonek :Rose::Rose::Rose:

Marta, cuda się zdarzają częsciej, niż nam się zdaje. anioła zamówiła jeszcze Lothia, więc będzie parę groszy więcej na Gringo.
Jutro zrobię podsumowanie obu bazarków.