Rene@Rabik Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Yana napisał(a):odwiedzamy, odwiedzamy, dzisiaj wpłaciłam parę złotych na Gringusia Dziękuję serdecznie, pieniądze są już na koncie. :loveu::loveu::loveu: Quote
Margolka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Gringo bardzo pilnie szuka domu!!!!!!!! Quote
Gogonek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Gringuś prosi o domek:roll: hopniemy więc:multi: Quote
snuszak Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 prosimy bardzo wszytskich o duza reklame dla Gringo i rozglaszanie gdzie sie tylko da, ten pies nie wydobrzeje nigdy do konca jak bedzie siedziec w hoteliku, tak duzo psow a Gringo musi miec czlowieka, wtedy nie ucieka, wted jest spokojny, wtedy czuje sie bezpieczny Quote
eduso Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Szukamy, szukamy domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Margolka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Słodziak Gringulec się przypomina:multi: Quote
snuszak Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 i jeszcze przed spaniem Gringo hop :p Quote
Rene@Rabik Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Piekny szorściak o niepowtarzalnym spojrzeniu szuka swojej przystani u czyjegoś boku :cool3: Quote
Margolka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Kto sprawi psiutowi prezent życia i da mu dom nie tylko na święta? Quote
Gogonek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Gringuś, hopsamy z rana:multi: Margolka, maila dostałam z załącznikiem, więc wszystko ok. Niestety dopiero dzisiaj mąż mógł wydrukować, bo wczoraj dopiero udało się nam obfocic te moje bezdomne kociaki. Wieczorem podjade do lecznicy powiesić Gringulca, i zostawic doktorkowi drugie ogłoszenie do drugiej lecznicy. Quote
Rene@Rabik Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Gringo swięta nadchodzą, a Ty dalej bez domku.... przykro mi.... Quote
marta23t Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 do świąt trochę czasu..liczę na Anioły Margolki i Bożonarodzeniowy cud Quote
Margolka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Gogonek napisał(a):Gringuś, hopsamy z rana:multi: Margolka, maila dostałam z załącznikiem, więc wszystko ok. Niestety dopiero dzisiaj mąż mógł wydrukować, bo wczoraj dopiero udało się nam obfocic te moje bezdomne kociaki. Wieczorem podjade do lecznicy powiesić Gringulca, i zostawic doktorkowi drugie ogłoszenie do drugiej lecznicy. Gogonek :Rose::Rose::Rose: Marta, cuda się zdarzają częsciej, niż nam się zdaje. anioła zamówiła jeszcze Lothia, więc będzie parę groszy więcej na Gringo. Jutro zrobię podsumowanie obu bazarków. Quote
tyciaNi Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jaka zamyślona psia morda... słodkości Quote
Recommended Posts