Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prezentuję sie nieźle...... z daleka.....

.... bo z bliska widac wytarty łepek, pokaleczone łapki i bardzo smutne oczy........

.......bo tak bardzo tęsknie za ludźmi, ze cały czas wyskakuję z boksu i pędzę co sił do Kariny.....

......smutno mi..... a mówią, że jestem kochany.... a i tak nikt mnie nie chce :placz: .... szkoda..... bo mam wielkie serce.....

Człowieku - przysięgam, że Cie nie opuszczę - tylko mnie weź do siebie - daj mi dom, swoje towarzystwo, a pokocham cię tak, jak nikt do tej pory
Gringo

Posted

SZUKAMY DOMÓW NA WCZORAJ DLA NASZYCH PIESKÓW: COBRA, GRINGO, MIKA, MUNDEK..........to awaryjna sytuacja, z psami coraz gorzej, źle znoszą samotność. prosimy innych dogomaniaków o pomoc w ogłaszaniu i szukaniu domków!!!!!!!!!!

Posted

Posłuchajcie Marty, za jakis czas moze byc naprawde ciezko wiec prosimy bardzo o pomoc, nie badz obojetny zabierz na tymczas albo DS, psy bardzo potrzebuja wsparcia a najwiecej to juz miłosci czlowieka :oops:

Posted

Rene też dziękuję - nad bazarkami Wy pracujecie:cool3::loveu:

i jeszcze raz: proszę rozsyłajcie wątki po znajomych domki chociaż tymczasowe mega pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a stałe długo wyczekiwane jeszcze bardziej

Posted

Wiem, że sytuacja Gringa jest jedna z wielu na dogo, teraz ma dobrze bo jest w hotelu - ale to prawda połowiczna - wiecznie w nim byc nie moze.
Prosze pomóżcie znależć mu dom. Wyskakując kolejny raz z boksu może sobie zrobic krzywdę to nie są zarty ani gdybania tylko fakty.

Ludzie, on naprawde wiele przezył, ale ma jeszcze szansę na bycie normalnym psem, takim pełnym radości i chęci zycia.

Błagam, nie bądżcie obojętni, nie przechodżcie obok tego tematu niezauwazenie, im wiecej nas będzie go wspierac - myslowo, finansowo, czy tez podrzucając watek to tym lepiej.

Posted

Jestem Gringuś. Boże takie cudo, śliczny, młody, z takimi oczami i w schronie:shake: Zapisze sobie wątek, i będe ogłaszać wśród znajomych. W tym tygodniu najpóźniej w weekend chcę porobić zdjęcia i ogłoszenia moim bezdomnym kocim maluchom. Jestem umówiona w zaprzyjaźnionej lecznicy na obwieszenie:cool3:Druknę też Gringusia, przez tą lecznicę wiele zwierzaków znalazło domki, więc nie zaszkodzi. Sam kochany pan doktor ma 2 sznaucery:)))) Podajcie tylko jakiś namiar, który mogę podać w ogłoszeniu. 3maj sie malutki

Posted

Margolka, nie ma za co dziękować. Niestety tylko tyle mogę zrobić:-( Piesek jak zdążyłam doczytać jest teraz w hoteliku, tak? Sorki, ale przeczytałam tylko kilka stron wątku:oops:

Posted

Gringo ma opłacony hotelik do 18 grudnia, a ten czas zbliza sie nieubłaganie :roll:. Proszę o branie udziału w Gringusiowych bazarkach, abym mogła przelac następne pieniążki za jego pobyt. A w międzyczasie jesli ktoś by słyszał, że poszukiwany jesy nietuzinkowy pies to proszę dać znać - Gringulec taki właśnie jest - jedyny w swoim rodzaju ;)