Rene@Rabik Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ....tak sobie myślę.... ..... że mógłbym byc nawet psem kanapowy.... Quote
Rene@Rabik Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Prezentuję sie nieźle...... z daleka..... .... bo z bliska widac wytarty łepek, pokaleczone łapki i bardzo smutne oczy........ .......bo tak bardzo tęsknie za ludźmi, ze cały czas wyskakuję z boksu i pędzę co sił do Kariny..... ......smutno mi..... a mówią, że jestem kochany.... a i tak nikt mnie nie chce :placz: .... szkoda..... bo mam wielkie serce..... Człowieku - przysięgam, że Cie nie opuszczę - tylko mnie weź do siebie - daj mi dom, swoje towarzystwo, a pokocham cię tak, jak nikt do tej pory Gringo Quote
Margolka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Kiepsko, Gringulec wyglądasz, oj kiepsko...:shake: Quote
marta23t Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 SZUKAMY DOMÓW NA WCZORAJ DLA NASZYCH PIESKÓW: COBRA, GRINGO, MIKA, MUNDEK..........to awaryjna sytuacja, z psami coraz gorzej, źle znoszą samotność. prosimy innych dogomaniaków o pomoc w ogłaszaniu i szukaniu domków!!!!!!!!!! Quote
snuszak Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Posłuchajcie Marty, za jakis czas moze byc naprawde ciezko wiec prosimy bardzo o pomoc, nie badz obojetny zabierz na tymczas albo DS, psy bardzo potrzebuja wsparcia a najwiecej to juz miłosci czlowieka :oops: Quote
Rene@Rabik Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Generalnie jest niewesoło - pomoc jest jak najbardziej potrzebna !!! Quote
Rene@Rabik Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Poszła kolejna wpłata za Gringowy hotelik - 180,00 zł - od 10 do 18 grudnia br. Wpłata dzięki pieniądzom od Marty23t oraz przeprowadzonym bazarkom - dziękuję bardzo.:loveu: Quote
marta23t Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Rene też dziękuję - nad bazarkami Wy pracujecie:cool3::loveu: i jeszcze raz: proszę rozsyłajcie wątki po znajomych domki chociaż tymczasowe mega pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a stałe długo wyczekiwane jeszcze bardziej Quote
Margolka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 jak tylko aparat fotograficzny nawiąze ze mną współpracę:evil_lol::diabloti:, to wystawię kolejny bazarek na naszego ryżowca:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Gringo o smutnym spojrzeniu, czeka z utęsknieniem na przygarnięcie Quote
Rene@Rabik Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wiem, że sytuacja Gringa jest jedna z wielu na dogo, teraz ma dobrze bo jest w hotelu - ale to prawda połowiczna - wiecznie w nim byc nie moze. Prosze pomóżcie znależć mu dom. Wyskakując kolejny raz z boksu może sobie zrobic krzywdę to nie są zarty ani gdybania tylko fakty. Ludzie, on naprawde wiele przezył, ale ma jeszcze szansę na bycie normalnym psem, takim pełnym radości i chęci zycia. Błagam, nie bądżcie obojętni, nie przechodżcie obok tego tematu niezauwazenie, im wiecej nas będzie go wspierac - myslowo, finansowo, czy tez podrzucając watek to tym lepiej. Quote
Rene@Rabik Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Widzę, że temat Gringa zaczyna powoli odchodzić w niepamięć.... szkoda..... :-(:-(:-( Nie jest wystarczająco dramatyczny i medialny, zeby przyciągac tłumy.:shake: Quote
Margolka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Kolejny bazarek dla Gringulca: http://www.dogomania.pl/forum/f99/tylko-u-nas-mega-bazar-przedswiateczny-do-14xii-na-gringo-126608/ Quote
Rene@Rabik Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Zapraszamy na bazarek, który umozliwi nam opłacenie pobytu Gringa w hoteliku. Quote
Margolka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Gringulec, czas ci grzać dupke na własnej kanapie:loveu: Quote
Gogonek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jestem Gringuś. Boże takie cudo, śliczny, młody, z takimi oczami i w schronie:shake: Zapisze sobie wątek, i będe ogłaszać wśród znajomych. W tym tygodniu najpóźniej w weekend chcę porobić zdjęcia i ogłoszenia moim bezdomnym kocim maluchom. Jestem umówiona w zaprzyjaźnionej lecznicy na obwieszenie:cool3:Druknę też Gringusia, przez tą lecznicę wiele zwierzaków znalazło domki, więc nie zaszkodzi. Sam kochany pan doktor ma 2 sznaucery:)))) Podajcie tylko jakiś namiar, który mogę podać w ogłoszeniu. 3maj sie malutki Quote
Margolka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Gogonek, wielkie dzięki. Wyślę Ci PW.:loveu: Quote
Gogonek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Margolka, nie ma za co dziękować. Niestety tylko tyle mogę zrobić:-( Piesek jak zdążyłam doczytać jest teraz w hoteliku, tak? Sorki, ale przeczytałam tylko kilka stron wątku:oops: Quote
Margolka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Gogonek, każda forma pomocy się liczy!:loveu: Quote
Rene@Rabik Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Gringo ma opłacony hotelik do 18 grudnia, a ten czas zbliza sie nieubłaganie :roll:. Proszę o branie udziału w Gringusiowych bazarkach, abym mogła przelac następne pieniążki za jego pobyt. A w międzyczasie jesli ktoś by słyszał, że poszukiwany jesy nietuzinkowy pies to proszę dać znać - Gringulec taki właśnie jest - jedyny w swoim rodzaju ;) Quote
Rene@Rabik Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Słomka dziękuję, że wpadłaś do Gringulca :loveu: Im więcej nas tym lepiej dla niego Znowu posty przeskakują. Quote
Recommended Posts