Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halcia napisał(a):
Najgorsze jest to,ze zadne ogłoszenia nie oddaja tego jaki to swietny psiak.....Jak sie go widzi na "zywca"straszniełapie za serce......

Oddają Halciu,oddają...ja się w nim zakochałam czytając ogłoszenie na allegro... cudny jest:loveu::loveu::loveu:

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halcia napisał(a):
Najgorsze jest to,ze zadne ogłoszenia nie oddaja tego jaki to swietny psiak.....Jak sie go widzi na "zywca"straszniełapie za serce......
Trzeba by filmik z Buzka nakręcic. Halcia będzie do tego idealna, bo się lubi przytulac.

Posted

Buziaczek siedzi w drewnianym boksie z tym wilczkiem czranym slepkiem, ale się nie lubią:oops:
Jakieś tam piski byłi i utarczki, no niestety nie ma gdzie, tym bardziej ślepaczków rozdzielić:angryy:może po wrześniowym wyjeździe coś się poluzuje:roll:

Posted

Bede pisac do Fundacji w sprawie Buzki. Nie wiedzielismy na czym stoimy z Buzkowymi oczkami, teraz juz wiadomo. Kilka niewidomych i niedowidzących pieskow mieszka już zagranicą.

Posted

halcia napisał(a):
spodoba sie,przeciez to psisko nijak nie uciązliwe,nawyzej nadepnać mozna jak stanie na drodze...

Śliczne zdjęcia.
Nadepnąć to można na każdego. Mój się nie ruszy z drogi mimo ze widzi. Wieczorem się rozłożył na środku kuchni... no moja i ciotka zaliczyła glebę:evil_lol:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Śliczne zdjęcia.
Nadepnąć to można na każdego. Mój się nie ruszy z drogi mimo ze widzi. Wieczorem się rozłożył na środku kuchni... no moja i ciotka zaliczyła glebę:evil_lol:

Mój Łatulo jak się nie rozłoży, to znów skoczy nagle i wywróci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A Buźki to mi bardzo, bardzo żal...:-(
Jakby Charlie znalazł dom, mogłabym na jego miejsce wziąć Buziaczka... ale Charlisia nikt nie chce - on stary i prawie ślepy, a dzisiaj zemdlał...:-(
pewnie ten mój "tymczasowy" dom będzie już na zawsze domem Charliego, zwłaszcza,że dzisiaj, jak upadł...
...ja go już zdążyłam pokochać...