agnieszkal2 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 halcia napisał(a):Najgorsze jest to,ze zadne ogłoszenia nie oddaja tego jaki to swietny psiak.....Jak sie go widzi na "zywca"straszniełapie za serce...... Oddają Halciu,oddają...ja się w nim zakochałam czytając ogłoszenie na allegro... cudny jest:loveu::loveu::loveu: Quote
yoko100 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Na zywo jest doslownie slodki, do przytulania:loveu: Quote
Ulka18 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 halcia napisał(a):Najgorsze jest to,ze zadne ogłoszenia nie oddaja tego jaki to swietny psiak.....Jak sie go widzi na "zywca"straszniełapie za serce......Trzeba by filmik z Buzka nakręcic. Halcia będzie do tego idealna, bo się lubi przytulac. Quote
halcia Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 W Bieszczadach tez wszystkie psiaki towarzyszace się mnie trzymały:lol: Quote
yoko100 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ra dunia super:) Juz umiescilam u siebie za Emi bo juz domek w niemczech bedzie miala.A z tym filmikiem to swietny pomysl:) Quote
kaskadaffik Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Buziaczek siedzi w drewnianym boksie z tym wilczkiem czranym slepkiem, ale się nie lubią:oops: Jakieś tam piski byłi i utarczki, no niestety nie ma gdzie, tym bardziej ślepaczków rozdzielić:angryy:może po wrześniowym wyjeździe coś się poluzuje:roll: Quote
halcia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Mała sesyjke zdjeciowa i głaski dzisiaj miał Buzka. Quote
Reno2001 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cudny :loveu::loveu:. Jeszcze taki nieśmiały, bo przecież w nowej sytuacji. Fotki super na ogłoszenia :loveu:. Zaraz go wrzucę na CA. Quote
halcia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tylko zeby halcia w zielone kropki nie odstraszała:diabloti:po 6 godz pracy w kurzu i na upale,dało by sie ją jakos zamazac?:cool3: Quote
Ulka18 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Halcia, ja Cie powycinalam z grubsza, zostawilam tylko fragment, zeby bylo widac, ze z Buzka jestes, ze nie jest sam. Bo sama ręka to trochę mało. Quote
halcia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Dobra,na modelke nie startuje,Buziaczek najwazniejszy....:evil_lol:Gdybym zaczynała od sesji było by lepiej,ale podpasć na poczatku?:diabloti: Quote
yoko100 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Buziaczek jak tylko przechodziloo sie kolo jego boksu to on wstawal bidulek.I taki nosek mial szorstki i wyschniety. Sliczne zdjecia Quote
Ulka18 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Bede pisac do Fundacji w sprawie Buzki. Nie wiedzielismy na czym stoimy z Buzkowymi oczkami, teraz juz wiadomo. Kilka niewidomych i niedowidzących pieskow mieszka już zagranicą. Quote
halcia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 spodoba sie,przeciez to psisko nijak nie uciązliwe,nawyzej nadepnać mozna jak stanie na drodze... Quote
maarit Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 halcia napisał(a):spodoba sie,przeciez to psisko nijak nie uciązliwe,nawyzej nadepnać mozna jak stanie na drodze... Śliczne zdjęcia. Nadepnąć to można na każdego. Mój się nie ruszy z drogi mimo ze widzi. Wieczorem się rozłożył na środku kuchni... no moja i ciotka zaliczyła glebę:evil_lol: Quote
Filipki Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Od dawna trzymam kciuki za Buźkę, wreszcie musi i on znaleźć domek. Quote
Nikki Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Ja wciąż wierzę, że Buźka znajdzie domek :-( Quote
mari23 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Gonia13 napisał(a):Śliczne zdjęcia. Nadepnąć to można na każdego. Mój się nie ruszy z drogi mimo ze widzi. Wieczorem się rozłożył na środku kuchni... no moja i ciotka zaliczyła glebę:evil_lol: Mój Łatulo jak się nie rozłoży, to znów skoczy nagle i wywróci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Buźki to mi bardzo, bardzo żal...:-( Jakby Charlie znalazł dom, mogłabym na jego miejsce wziąć Buziaczka... ale Charlisia nikt nie chce - on stary i prawie ślepy, a dzisiaj zemdlał...:-( pewnie ten mój "tymczasowy" dom będzie już na zawsze domem Charliego, zwłaszcza,że dzisiaj, jak upadł... ...ja go już zdążyłam pokochać... Quote
Recommended Posts