halcia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Buzka jest tak ujmujacy,ze ja wierzę,ze załapie sie jeszcze na odrobine szczescia....na domek! Quote
Filipki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Buźka musi znależć dom, tylu biedakom się udało , to i on spotka swojego człowieka. Quote
maarit Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 To ile on ma latek? Ktoś raz wspomniał że więcej niż 2. 5??? Quote
Ulka18 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Na pewno wiecej niz 2, przeciez w schronisku jest juz kilka lat. W badaniu okulistycznym wyszly zmiane spowodowane wiekiem, wiec na pewno więcej niz 7-8 lat. Zeby Buzka znalazl dom potrzebne są ogloszenia, duzo ogloszen. Samo hopanie wątku domu nie przyniesie. Quote
maarit Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 NIech będzie że 7 - nie ma co poprzeczki podnosić:razz: Na weekendzie pokombinuję coś... Quote
Ulka18 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dla tych, ktorzy nie byli w mieleckich schronisku nasze wczorajsze sprzatanie. YouTube - MOV01942 Zdjecia Buzki wkleje rowniez. Quote
Ulka18 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Biedny Buzka :bigcry: Moze te zdjecia sie przydadza na miniaturke ogloszen....na mnie to pierwsze dziala, mimo, ze juz niejedno widzialam. Quote
Reno2001 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Matko, jaki on smutny :-(. Buźka miał kiedys allegro i ... właściwe to wszystko :roll: Quote
Lu_Gosiak Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 biedny psiak...:placz::placz: moze Ktos zrobi mu takie ladne allegro wyroznione, ja zaplace za wyroznienie Quote
eloise Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak w końcu zrobić coś pożytecznego na dogo i nauczyc się robić ogłoszenia po niedzieli sie za to wezmę ma nadzieję, że jakoś mi to pójdzie... :oops: Quote
Reno2001 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='eloise']w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak w końcu zrobić coś pożytecznego na dogo i nauczyc się robić ogłoszenia po niedzieli sie za to wezmę ma nadzieję, że jakoś mi to pójdzie... :oops: eloise- ja w Ciebie wierzę :loveu:. Ogłoszenia to żadna sztuka. Tylko czasu zajmuja sporo :roll:. Jeśli jest jednak kilka osób do tego, to idzie wszystko szybciej i sprawniej. Każda osoba do ogłoszeń jest na wagę złota!!! Quote
maarit Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Wszystkie psiaki takie rozszczekane a ten bidul Lori w swojej dziurze:-( wycofany... Serce się kraje... To pierwsze zdjecie Buźki rozwala:placz:... Quote
Ulka18 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):biedny psiak...:placz::placz: moze Ktos zrobi mu takie ladne allegro wyroznione, ja zaplace za wyroznienie Ja wystawiam Buzke na allegro wyroznionym. Ostatnio nie mial przez kilka dni, mam sporo pracy zwiazanej z przyjazdem Fundacji do schroniska i maile za mailami. Buzka sie bardzo postarzal przez te 3 lata...pamietam go jako radosnego, zdrowego kundelka, ktory cieszyl sie na widok czlowieka. Teraz to starszy, schorowany psiak, ktory stracil wiare i nadzieje. Licze na to, ze Panie z Fundacji tez go zobacza takiego smutnego i wezma ze soba. Quote
Lu_Gosiak Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ulka18 napisał(a): Licze na to, ze Panie z Fundacji tez go zobacza takiego smutnego i wezma ze soba. a gdzie mialyby Go wziasc?? Quote
Reno2001 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):a gdzie mialyby Go wziasc?? Do domu ... :loveu: Quote
maarit Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Reno2001 napisał(a):Do domu ... :loveu: fajnie by było Quote
Nikki Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Buźka, gdzie Twój uśmiech?? :placz: Quote
Gosiapk Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ciekawe jak Buźka spędził weekend. Czy ktoś go odwiedził? Quote
Gosiapk Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Buziaczek usmiechnięty wita Dogociocie Quote
eloise Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 póki co, zarejetrowałam się na kilku portalach z ogłoszeniami, to juz coś :razz: czy ktoś moze przygotować tekst do ogłoszeń? mogłabym jutro zacząć Quote
Recommended Posts