Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno wiecej niz 2, przeciez w schronisku jest juz kilka lat. W badaniu okulistycznym wyszly zmiane spowodowane wiekiem, wiec na pewno więcej niz 7-8 lat.

Zeby Buzka znalazl dom potrzebne są ogloszenia, duzo ogloszen. Samo hopanie wątku domu nie przyniesie.

Posted

w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak w końcu zrobić coś pożytecznego na dogo i nauczyc się robić ogłoszenia
po niedzieli sie za to wezmę
ma nadzieję, że jakoś mi to pójdzie... :oops:

Posted

[quote name='eloise']w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak w końcu zrobić coś pożytecznego na dogo i nauczyc się robić ogłoszenia
po niedzieli sie za to wezmę
ma nadzieję, że jakoś mi to pójdzie... :oops:

eloise- ja w Ciebie wierzę :loveu:.
Ogłoszenia to żadna sztuka. Tylko czasu zajmuja sporo :roll:. Jeśli jest jednak kilka osób do tego, to idzie wszystko szybciej i sprawniej.
Każda osoba do ogłoszeń jest na wagę złota!!!

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
biedny psiak...:placz::placz: moze Ktos zrobi mu takie ladne allegro wyroznione, ja zaplace za wyroznienie

Ja wystawiam Buzke na allegro wyroznionym. Ostatnio nie mial przez kilka dni, mam sporo pracy zwiazanej z przyjazdem Fundacji do schroniska i maile za mailami.
Buzka sie bardzo postarzal przez te 3 lata...pamietam go jako radosnego, zdrowego kundelka, ktory cieszyl sie na widok czlowieka. Teraz to starszy, schorowany psiak, ktory stracil wiare i nadzieje.
Licze na to, ze Panie z Fundacji tez go zobacza takiego smutnego i wezma ze soba.