Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jak widzę, że się za coś bierzecie, to od razu wiadomo, jak się to skończy.
Chyba nie ma dla Was rzeczy niemożliwych :).
Zazdroszczę tej determinacji dziewczyny, naprawdę.

Posted

[quote name='halcia']....Sabinko,piekny tekst!

Dzieki, ale niestety nie mojego autorstwa... :oops:

Ulka18, super Allegro! Porobię mu kilka innych ogłoszeń jak tylko wrócę do Stanów.

Posted

Kliknęłam w link do aukcji Buźki, niestety wyskoczył komunikat, że aukcja została usunięta przez pracownika allegro. O co chodzi?

Byłam na wakacjach i nie miałam kiedy wystawić bazarków. Od poniedziałku zabieram się do pracy.

Posted

Nikki napisał(a):
Kliknęłam w link do aukcji Buźki, niestety wyskoczył komunikat, że aukcja została usunięta przez pracownika allegro. O co chodzi?

Nie wiem o co chodzi, pracownik allegro mi aukcje usunal i tyle. Moze dlatego, ze podalam strone internetowa. Kto ich tam wie dlaczego usuneli.
Wystawie Buzke od nowa.

Posted

Buzka juz mieszka w drewnianym boksie:multi:z niewidomym kolegą.Nie doszłam,szorowałysmy gary,za tydz go odwiedzę pogłaskac .Na pytanie o Buzke ,Kiero zrobił mnie w konia mówiac" nie wiem który ,nikt mi nic nie mówił....nie kojarzę,"a na widok mojej zdziwionej geby,rozesmiał sie i powiedział,ze Buzka zaraz po zgłoszeniu takiej prosby został przeniesiony.Cały nasz kochany Kiero!Kiero mówi,ze wg Niego on cos tam widzi ....My mamy wrażenie,ze nie....

Posted

Jej jak dobrze ze Buzka jest juz w rezydencji :):) odrazu mu napewno lepiej bez tego lancucha.Nastepnym razem to i ja musze go odwiedzic jakies ciasteczko mu zaniesc bo go jeszcze nie widzialam

Posted

Byłam pare razy utulic,pogłaskac,Buzka to lubi.Ale.....cos miemrawy..../symuluje jak Antos?:eviltong::evil_lol:,przeciez Antos juz nie wstawał,a domek go postawił na nogi!/Tak jakby utykał na przednia/chyba lewa łapke/...Zgłosiłam dziiewczynom i Kiero,maja zapisac żeby go dr obejrzał..