demi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 u Xmartix zapewne chodziło o to, ze bierze na tymczas i bierze pod uwagę to, ze pesiolec zostanie u niej na stałe;) Quote
Gacusiowa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='demi']u Xmartix zapewne chodziło o to, ze bierze na tymczas i bierze pod uwagę to, ze pesiolec zostanie u niej na stałe;) u Gacusiowej też - a jak nie to będzie szukała DS w okolicy :) Ma już nawet jeden potencjlny DS na oku :diabloti: Quote
majqa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dziewczyny, na ten moment zostawiam post aktualizujący tak jak jest. Niech te psiaki najpierw trafią tam, gdzie były ostrożne i rozważne decyzje co do DT. Jeśli szczęśliwie się złoży, że domek zechce je zostawić, wtedy będzie sens zmieniać post. Inaczej się poprostu zamąci. Chyba, że Xmartix i Ty Gacusiowa napiszecie wprost "U mnie jest DS, a gdyby się waliło i paliło to na głowie stanę by znaleźć inny dom dla psiaka". Quote
Gacusiowa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 majqa napisał(a):Dziewczyny, na ten moment zostawiam post aktualizujący tak jak jest. Niech te psiaki najpierw trafią tam, gdzie były ostrożne i rozważne decyzje co do DT. Jeśli szczęśliwie się złoży, że domek zechce je zostawić, wtedy będzie sens zmieniać post. Inaczej się poprostu zamąci. Chyba, że Xmartix i Ty Gacusiowa napiszecie wprost "U mnie jest DS, a gdyby się waliło i paliło to na głowie stanę by znaleźć inny dom dla psiaka". masz rację :) - i tak jest chyba lepiej :) rozumiem, że DT też podpisuje umowę..? Quote
xmartix Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='demi']u Xmartix zapewne chodziło o to, ze bierze na tymczas i bierze pod uwagę to, ze pesiolec zostanie u niej na stałe;) dzieki Demi :) p.s. odezwij sie na gg Quote
agata-air Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 u mnie z bazarków na tą chwilę mam jakieś 240zł. prześle niedługo do Lavini Quote
Viris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ja też zaraz przeleję pierwsze wpłaty z bazarków. Koło 200 zł. Chyba że jeszcze jakieś wpłyną. Quote
lavinia Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 już jestem, byłam w lecznicy u dziewczynek, napiszę w ich wątku Z facetem umówiłam się na jutro,,,szczeniaki są i czekają zaraz sprawdzę bank Agata - air masz pw z kontem Viris masz pw zaraz wracam Quote
lavinia Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 wyjeżdżamy rano, będziemy u niego pewnie około południa...może póżniej, bo tu jeszcze różne ciotki po drodze trzeba pozbierać :-) będę dawała znac telefonicznie komuś co i jak Quote
Gacusiowa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 lavinia napisał(a):wyjeżdżamy rano, będziemy u niego pewnie około południa...może póżniej, bo tu jeszcze różne ciotki po drodze trzeba pozbierać :-) będę dawała znac telefonicznie komuś co i jak tylko żeby miejsca na kluski starczyło :diabloti: a nie boicie się, że jak za duża delegacja Was pojedzie to Was facet za próg nie wpuści?? Quote
lavinia Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 duża delegacja chyba nie pojedzie....3 ciotki razem to maks Quote
Gacusiowa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 lavinia napisał(a):duża delegacja chyba nie pojedzie....3 ciotki razem to maks hehe i tak się będzie czuł osaczony :mad: niech MOC będzie z Wami :cool1: Quote
Viris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Dobra wróciłam z poczty i zaraz przelewam kasę. Tak mi się przypomniało - Lavinio może powiedz facetowi żeby nie karmił szczeniaków - bo nie chcesz żeby Ci nabrudziły w aucie - tu będziesz mieć plusa jako handlara ( docelowo chodzi o to żeby im transport się źle nie kojarzył - to może w przyszłości owocować trwałą chorobą lokomocyjną np ). Quote
Viris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Przelałam na konto lavinii - 457 zł. To kasa z bazarków na suczki i na szczeniaczki. Myślę że zostaną podzielone wedle pilności potrzeb. Kolejny przelew jutro - jak dojdą inne wpłaty. Quote
lavinia Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 ok, dzięi Viris - zadzwonię do niego jeszcze dziś wieczorem, zeby wszystko potwierdzić i teraz; poproszę wszystkie dt o podanie namiarów do siebie - nr telefonu przede wszystkim - zebysmy mogły się jutro z wami w razie potrzeby kontaktować. może być na pw, ale najlepiej dziś jeszcze i czekam na umowy - Agata - air, czy udało Ci się cos znależć ? Jeśli nie, to proszę o wklejenie jakiejś dobrej umowy z DT, jeśli ktoś ma i proszę osoby, które deklarowały pomoc w transporcie o informację, czy mogą pomóc w czwartek i na jakich trasach najchętniej. A jeśłi nie w czwartek to kiedy I proszę ewentualne DT kilkudniowe w Warszawie o informacje, czy moga wziąć szczeniaka od jutra i na jaki czas, a jeśli nie od jutra to od kiedy i gdzie najlepiej się z wami w Warszawie spotkać uff, po tej akcji idę na urlop...na jeden dzień chociaż...:diabloti: Quote
Inez de Villaro Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Wszyscy Tutaj Na Pojezierzu Drawskim Trzymamy Za Was Kciuki!!!!! Quote
demi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ja pierdziele jestem pod wrażeniem:cool3: to ja sie zgłaszam do dwóch maluszków na dt się u mnie może podziać;) zaraz pw wyślę Quote
GameBoy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 mam pytanie, czy jezeli dla dt nie starczy bulwek moglibyscie wziac inne szczeniaki? Quote
demi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 GameBoy napisał(a):mam pytanie, czy jezeli dla dt nie starczy bulwek moglibyscie wziac inne szczeniaki? no właśnie i tu jest problem, bo dla zdrowych rasowców zawsze sie coś znajdzie, a dla tych bidulek... :-( Quote
Viris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Co do transportu mi trasy obojętne. Czwartek mam luz. Jeśli moja siostra mnie będzie chciała odwiedzić to weekend odpada - upewnię się jeszcze. Jak nie przyjeżdża siostra to w weekend też mogę jeździć. A jeśli nie to w piątek koło 20 musiałabym być w domu. Quote
agata-air Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ja na dt ma połamanego psa + dwa szczeniory a więc bez szans. bulwki tak bo domy będą szybko :( dla jednego szczeniora szukam już drugi miesiąc... Quote
danka1234 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ja też proponowałam transport więc jesli bedziecie chcieli skorzystać to wybierzcie trasę i czas jaki Wam odpowiada,ja się dostosuje ale ze wzgledu na moje miejsce zamieszkania chyba najlepiej i najtaniej w moje strony czyli na pomorze. Quote
agata-air Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Lavinia skoro jednak jutro jade to nie wysyłam kasy do ciebie tylko wezme ze soba gotówke- boje sie że nie dojdzie. mam 300zł ;d Quote
Viris Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 A ja zaraz wystawiam bazarek z super nowym zegareczkiem :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts