Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='demi']u Xmartix zapewne chodziło o to, ze bierze na tymczas i bierze pod uwagę to, ze pesiolec zostanie u niej na stałe;)

u Gacusiowej też - a jak nie to będzie szukała DS w okolicy :)
Ma już nawet jeden potencjlny DS na oku :diabloti:

Posted

Dziewczyny, na ten moment zostawiam post aktualizujący tak jak jest. Niech te psiaki najpierw trafią tam, gdzie były ostrożne i rozważne decyzje co do DT. Jeśli szczęśliwie się złoży, że domek zechce je zostawić, wtedy będzie sens zmieniać post. Inaczej się poprostu zamąci. Chyba, że Xmartix i Ty Gacusiowa napiszecie wprost "U mnie jest DS, a gdyby się waliło i paliło to na głowie stanę by znaleźć inny dom dla psiaka".

Posted

majqa napisał(a):
Dziewczyny, na ten moment zostawiam post aktualizujący tak jak jest. Niech te psiaki najpierw trafią tam, gdzie były ostrożne i rozważne decyzje co do DT. Jeśli szczęśliwie się złoży, że domek zechce je zostawić, wtedy będzie sens zmieniać post. Inaczej się poprostu zamąci. Chyba, że Xmartix i Ty Gacusiowa napiszecie wprost "U mnie jest DS, a gdyby się waliło i paliło to na głowie stanę by znaleźć inny dom dla psiaka".

masz rację :) - i tak jest chyba lepiej :)
rozumiem, że DT też podpisuje umowę..?

Posted

[quote name='demi']u Xmartix zapewne chodziło o to, ze bierze na tymczas i bierze pod uwagę to, ze pesiolec zostanie u niej na stałe;)

dzieki Demi :)

p.s. odezwij sie na gg

Posted

już jestem, byłam w lecznicy u dziewczynek, napiszę w ich wątku

Z facetem umówiłam się na jutro,,,szczeniaki są i czekają

zaraz sprawdzę bank

Agata - air masz pw z kontem

Viris masz pw

zaraz wracam

Posted

wyjeżdżamy rano, będziemy u niego pewnie około południa...może póżniej, bo tu jeszcze różne ciotki po drodze trzeba pozbierać :-)

będę dawała znac telefonicznie komuś co i jak

Posted

lavinia napisał(a):
wyjeżdżamy rano, będziemy u niego pewnie około południa...może póżniej, bo tu jeszcze różne ciotki po drodze trzeba pozbierać :-)

będę dawała znac telefonicznie komuś co i jak

tylko żeby miejsca na kluski starczyło :diabloti:

a nie boicie się, że jak za duża delegacja Was pojedzie to Was facet za próg nie wpuści??

Posted

Dobra wróciłam z poczty i zaraz przelewam kasę.

Tak mi się przypomniało - Lavinio może powiedz facetowi żeby nie karmił szczeniaków - bo nie chcesz żeby Ci nabrudziły w aucie - tu będziesz mieć plusa jako handlara ( docelowo chodzi o to żeby im transport się źle nie kojarzył - to może w przyszłości owocować trwałą chorobą lokomocyjną np ).

Posted

Przelałam na konto lavinii - 457 zł.

To kasa z bazarków na suczki i na szczeniaczki. Myślę że zostaną podzielone wedle pilności potrzeb.

Kolejny przelew jutro - jak dojdą inne wpłaty.

Posted

ok, dzięi Viris - zadzwonię do niego jeszcze dziś wieczorem, zeby wszystko potwierdzić

i teraz; poproszę wszystkie dt o podanie namiarów do siebie - nr telefonu przede wszystkim - zebysmy mogły się jutro z wami w razie potrzeby kontaktować.

może być na pw, ale najlepiej dziś jeszcze

i czekam na umowy - Agata - air, czy udało Ci się cos znależć ? Jeśli nie, to proszę o wklejenie jakiejś dobrej umowy z DT, jeśli ktoś ma

i proszę osoby, które deklarowały pomoc w transporcie o informację, czy mogą pomóc w czwartek i na jakich trasach najchętniej. A jeśłi nie w czwartek to kiedy

I proszę ewentualne DT kilkudniowe w Warszawie o informacje, czy moga wziąć szczeniaka od jutra i na jaki czas, a jeśli nie od jutra to od kiedy i gdzie najlepiej się z wami w Warszawie spotkać

uff, po tej akcji idę na urlop...na jeden dzień chociaż...:diabloti:

Posted

ja pierdziele jestem pod wrażeniem:cool3: to ja sie zgłaszam do dwóch maluszków na dt się u mnie może podziać;) zaraz pw wyślę

Posted

GameBoy napisał(a):
mam pytanie, czy jezeli dla dt nie starczy bulwek moglibyscie wziac inne szczeniaki?

no właśnie i tu jest problem, bo dla zdrowych rasowców zawsze sie coś znajdzie, a dla tych bidulek... :-(

Posted

Co do transportu mi trasy obojętne. Czwartek mam luz. Jeśli moja siostra mnie będzie chciała odwiedzić to weekend odpada - upewnię się jeszcze. Jak nie przyjeżdża siostra to w weekend też mogę jeździć. A jeśli nie to w piątek koło 20 musiałabym być w domu.

Posted

Ja też proponowałam transport więc jesli bedziecie chcieli skorzystać to wybierzcie trasę i czas jaki Wam odpowiada,ja się dostosuje ale ze wzgledu na moje miejsce zamieszkania chyba najlepiej i najtaniej w moje strony czyli na pomorze.