Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiedziałam, że jest jakaś rodowodowa sunia w Polsce :cool3:.... bo Birma jest poschroniskowa, nie ma rodowodu :roll:. Chociaż namawiano mnie na sprawdzenie czy jest jeszcze księga otwarta "bo ona ma taki świetny charakter" :diabloti:. Fakt, muszę się z tym zgodzić, że jakbym miała Birmę od samego początku to to byłby anioł, nie pies :roll:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Nie wiedziałam, że jest jakaś rodowodowa sunia w Polsce :cool3:.... bo Birma jest poschroniskowa, nie ma rodowodu :roll:. Chociaż namawiano mnie na sprawdzenie czy jest jeszcze księga otwarta "bo ona ma taki świetny charakter" :diabloti:. Fakt, muszę się z tym zgodzić, że jakbym miała Birmę od samego początku to to byłby anioł, nie pies :roll:

czyli zgadzałby się, że ta suczka, którą spotkałam jest pierwsza w polsce. Szkoda, że swojej "nieurodowodowiłaś".

A.

Posted

ale cudeńka :loveu::loveu:
przecież jak ja bym się rzuciła na te psy to one by żywe z wystawy nie wyszły...zamiziałabym na śmierć :evil_lol:
co jeden to piękniejszy :)

nawet Faza i Bolo się znaleźli :loveu::loveu:

Posted

widzialam foteczki :multi: i nawet swoje dwie wsciekle bestie widzialam :diabloti:

jonQuilla napisał(a):
ale cudeńka :loveu::loveu:
przecież jak ja bym się rzuciła na te psy to one by żywe z wystawy nie wyszły...zamiziałabym na śmierć :evil_lol:
co jeden to piękniejszy :)

nawet Faza i Bolo się znaleźli :loveu::loveu:

widzisz wszedzie nas pelno hihihi :eviltong:

bonsai_88 napisał(a):
Faza i Boleczek przekochani są :loveu:.... za to jak widać na rodzinnej fotce Birmę trzeba było izolować :mad:...

a dziekowac dziekowac :loveu: