Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Nie, to pani białomiśkowa zwiedzała wystawę :cool3:... i robiła zdjęcia różnym potworom :diabloti:

Ahaaaaaaaaaaaa... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale może zrobiła foty co poniektórym potworom ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

GRATULACJE z okazji [SIZE=6]600. [SIZE=4]strony :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::bigcool::laola::beerchug::drink1:

Posted

Witanko wszystkim :))

Wczoraj rano nie dałam rady, mam dziadka w szpitalu i byłam go odwiedzić, ale wieczorem, kosztem własnego snu, specjalnie dla Was, obrobiłam fotasie ;) Biorąc pod uwagę oświetlenie - marne bardzo - i tłumy ludzi, nie wszystko się nadawało do obróbki, ale coś tam wybrałam i oto są, proszę bardzo, chociaż to kompletne zaburzenie mojej chronologii, ale jak widzę, jak Wam wszystkim leci ślinka na te wystawowe....... Chcecie - macie :)

Zaczynam oczywiście od początku, od spotkania z Bonsai_88 i jej przekochaną Portugalką Birmą ;)

Posted

No nareszcie, dzień dobry:lol:,

fajne foty, a z Bonsai to ja się chyba widziałam w październiku w Legionowie świetna jest jej Portugalka ma kapitalne ofutrzenie, śliczne stworzenie:loveu:

A.