Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy wszystkim baaaaardzo baaaardzo :)

Taki torcik będzie -

Młody usłyszał o torcie dla Vadira, pomyślał, pomyślał i zapytał "a Fialusia to co?" ;) Oczywiście, że mamy identyczny torcik i dla Fialusi :))

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Ogłaszam wszem i wobec, że

Sonata Arctica (FCI) Vadir Umakson

obchodzi dziś swoje PIERWSZE urodziny!!

Jupi!!

Oczywiście wymiziałam kwiatuszka zaraz z rana, zamierzam również uciec z pracy na tyle wcześnie, żeby zrobić psu imprezkę :) Mamy torcik mięsno-warzywny nawet :)

100 lat, 100 lat, niech zyje, zyje nam!!!
Mizianki dla Vadirka i pozdrowienia dla reszty rodzinki!

Posted

Wszystkiego naj Vadirku :)
Zdrowia, szczęścia powodzenia na wystawach i jakiejś fajnej suczki :cool3::evil_lol:
nie no na suczkę to on za młody chyba jeszcze :P ale tak na przyszłość :P :loveu:
Pozdrowionka dla malucha :loveu::loveu:

Posted

Więc tak - imprezka się udała, psy torty zjadły, sesję ciachnęliśmy oczywiście ;) Alkoholu nie było, bo się nieletnim nie podaje ;) Wczoraj było dwudziestego, więc nie miałam czasu, a dziś zaraz lecę na wystawę, będziemy się przyglądać i spotykać ;) Tak więc dogomaniacy - do zobaczenia ;)

Posted

jbk napisał(a):
Więc tak - imprezka się udała, psy torty zjadły, sesję ciachnęliśmy oczywiście ;) Alkoholu nie było, bo się nieletnim nie podaje ;) Wczoraj było dwudziestego, więc nie miałam czasu, a dziś zaraz lecę na wystawę, będziemy się przyglądać i spotykać ;) Tak więc dogomaniacy - do zobaczenia ;)

Miłego dnia i rób duuuużo zdjęć!!!!!!!

A.