Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To by było tyle w temacie wystawy :)) Jeśli chodzi o wrażenia - gdyby nie to, że jechałam tam głównie poznać kilka osób - Haniu, Inka, Jola, Dominika, było mi BARDZO miło - nie podobałoby mi się. Za duży tłok, za mało miejsca, słabe światło, ciasno tak, że w niektórych miejscach przejść się nie dało, raczej nie pojadę wystawiać psów do Katowic.

Posted

Jasne ze dla zwiedzajacych ;) a najlepiej by było sprzedawac bilety wczesniej jak na seanse do kina nie było by kolejek i mozna by było oszacowac ilosc osob ktore beda a dopiero bilety ktore zostana sprzedawac w dzien wystawy, mniej ludzi zobaczy wiecej i bedzie miało lepsze wrazenia a wystawcy spokojniej beda mogli zajac sie swoimi psami i ich wystawianiem bez przeciskania sie i denerwowania

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Jasne ze dla zwiedzajacych ;) a najlepiej by było sprzedawac bilety wczesniej jak na seanse do kina nie było by kolejek i mozna by było oszacowac ilosc osob ktore beda a dopiero bilety ktore zostana sprzedawac w dzien wystawy, mniej ludzi zobaczy wiecej i bedzie miało lepsze wrazenia a wystawcy spokojniej beda mogli zajac sie swoimi psami i ich wystawianiem bez przeciskania sie i denerwowania

....może to jest pomysł na lepsze warunki oglądania i wystawiania....

A.

Posted

Faktem jest, że było mało miejsca nawet dla wystawiających się psów, poustawiani ludzie z psami naokoło ringów, i już nie było możliwości się przepchnąć......

Posted

Maks i Spark napisał(a):

fajne foty, a z Bonsai to ja się chyba widziałam w październiku w Legionowie świetna jest jej Portugalka ma kapitalne ofutrzenie, śliczne stworzenie:loveu:

Oj wątpię.. ja z Gliwic, w Warszawie to ja byłam na wakacje :eviltong:. Zresztą w październiku to ja jeszcze miałam długie włosy :evil_lol:

Za to zdjęcia odjazdowe :loveu:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Oj wątpię.. ja z Gliwic, w Warszawie to ja byłam na wakacje :eviltong:. Zresztą w październiku to ja jeszcze miałam długie włosy :evil_lol:

Za to zdjęcia odjazdowe :loveu:

...no to strzeliłam, jak kulą w płot:oops:, ale w Legionowie była śliczna sunia portugalka i trochę ją "molestowałam", a i właścicielka też była ok.

a może do Warszawy wpadniesz w lipcu?

A.

Posted

jbk napisał(a):
Faktem jest, że było mało miejsca nawet dla wystawiających się psów, poustawiani ludzie z psami naokoło ringów, i już nie było możliwości się przepchnąć......

.....takie są "uroki" wystaw

A.

Posted

W tym roku raczej się w warszawie nie pojawimy - wtedy byliśmy tylko po drodze na mazury, co by Smoka za bardzo cały dniem w samochodzie nie męczyć :razz:.
Za to bardzo zaciekawiłaś mnie tą portugalką... wiesz o niej coś więcej? Czy to na pewno portugalka a nie hiszpanka [bardzo podobne rasy]?

Posted

bonsai_88 napisał(a):
W tym roku raczej się w warszawie nie pojawimy - wtedy byliśmy tylko po drodze na mazury, co by Smoka za bardzo cały dniem w samochodzie nie męczyć :razz:.
Za to bardzo zaciekawiłaś mnie tą portugalką... wiesz o niej coś więcej? Czy to na pewno portugalka a nie hiszpanka [bardzo podobne rasy]?

....szkoda, ale może jednak wpadniecie:p

to stworzenie był wtedy towarzysko bardziej, chyba jest z Wwy, albo z okolic, o ile mnie pamięc nie myli, była taka jak Twoja, hiszpany odróżniam, może pojawi się w niedalekiej przyszłości na wystawie, a i ta Pani miała sprowadzić jeszcze chłopaka. świetne psiaki:loveu:

A.