M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Przyszłam powiedzieć dzień dobry:p, świeci słoneczko..... A. Quote
jbk Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Izuuus']Świetne fotki. U nas już na szczęścieśniegu nie ma.:) A co do krwi to ja raczej oddać nie mogę. Nie mam 18u lat.. A u nas znowu pada.... [quote name='SZPiLKA23']Kurcze mogłabym oddac ale jestem na antybiotyku i lekach przeciw bólowych to sie raczej nie nadaje Nie można jeść leków rzeczywiście. [quote name='anitaaa i bartis']śnieżne fotki super :loveu: a ja też nie mogę oddać jeszcze krwi :shake: Będą jeszcze śnieżne za chwilę ;) [quote name='Asiaczek']Nie było mnie w K-cach (jak co roku zresztą!) i chociaz kilka foteczek oglądnęłam. Dzięki. Pzdr. O bo też V grupa jest w piątki, bez sensu..... [quote name='M&T']Hej, dostałam wiadomość od deer od twoim dziadku. Niestety nie mogę jeszcze oddać krwi, dopiero w sierpniu jak 18 skończę więc jak na razie tylko przytulam i 3mam kciuki, żeby dziadek wyzdrowiał :Rose: Do sierpnia jeszcze kawałek czasu, zobaczymy, co będzie. [quote name='evaxon']qrcze Dżołanka ja ci niestety nie pomoge ale trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo Zobaczymy, co będzie. [quote name='Alicja']To ja :loveu:....:oops:....... kawy nie przyniosłam bo za późno :razz: Dżołanko :calus: O tej porze to ja już spałam ;)) Ale teraz velvecik pasuje idealnie :) [quote name='deer_1987']dzien dobry.. oby ten dzien byl lepszy.. Lepiej to będzie, jak wiosna przyjdzie, a za oknem znowu sypie.... [quote name='Maks i Spark']Przyszłam powiedzieć dzień dobry:p, świeci słoneczko..... A. Macie dobrze, że świeci.... Quote
M&S Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ..dobrze, że świeci, bo jakieś mrozisko trzyma:mad: A. Quote
jbk Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Fotki ;) To chyba ostatni spacer zimowy..... Potem będzie jeszcze śnieg, ale resztki tylko tu i ówdzie :) Quote
Yana Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 psiaki cudne jak zawsze :loveu:, ale ja Cię bardzo proszę trochę wiosny plissss... jak widzę te góry śniegu... brrr... Quote
Doginka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A tu wciąż zimowo:evil_lol: Miejmy nadzieję, że już niedługo i do Was zawita wiosna:p U nas dziś piękne słoneczko świeci po wczorajszej śnieżycy:multi: Quote
Naikari Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ileż śniegu u was! :crazyeye: I jak tu liczyć na wiosne... ale Twoje psiaki jak widać cieszą się z takiej pogody. :loveu: W końcu dużo futra robi swoje Quote
jbk Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Yana napisał(a):psiaki cudne jak zawsze :loveu:, ale ja Cię bardzo proszę trochę wiosny plissss... jak widzę te góry śniegu... brrr... To końcóweczka :) Doginka napisał(a):A tu wciąż zimowo:evil_lol: Miejmy nadzieję, że już niedługo i do Was zawita wiosna:p U nas dziś piękne słoneczko świeci po wczorajszej śnieżycy:multi: Dziś deszcz pada, więc zmywa resztki :) Naikari napisał(a):Ileż śniegu u was! :crazyeye: I jak tu liczyć na wiosne... ale Twoje psiaki jak widać cieszą się z takiej pogody. :loveu: W końcu dużo futra robi swoje Białasy uwielbiają zimę ;) deer_1987 napisał(a):Witam bialaski :D Cześć Martuś :) Tengusia napisał(a):czesc cioteczka :multi: Cześć Tengusia :) Ukochaj potfforki swoje ode mnie :) Quote
Recommended Posts